Flaş! Galatasara Transferde Dolu Dizgin.. LOİC REMY'den Sonra Sırada Kim Var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FLAŞ! G.SARAY'DA TRANSFERDE DOLU DİZGİN.. LOİC REMY'den SONRA GÖRÜŞME ODASINDA

Haydi Haldun haydi Haldun haydiiiiii tam zamani tam zamani simdiiii :p

Cevap: FLAŞ! G.SARAY'DA TRANSFERDE DOLU DİZGİN.. LOİC REMY'den SONRA GÖRÜŞME ODASINDA

Behcet Sonmez, Umut Akin, Serkan Akgün, Volkan Samastı, Okan Tarkan, Giray Garry Partridge, Emre Aydın, çağrı bulkan, Muhammet Nazım Günaydın, Emre Göksüner, Caner Akdemirci, Onur Yilmaz, Oğulcan Acar, Faruk Demirtas, Anıl Yıldız, Koray Sarıoğlu, Oguzhan Kaya, Murat Tunali, Murat KILIÇ, Egemen Uluerciyes, Fatih çimen, onur ilhan, Özgür Şengül, Afemio Vinciguerra, Baris Arslan, Selçuk Ceylan, onur yılmaz, Emre Türkmen, Mustafa Yanar, Ryan Babel, Oğuz Derici, Aysel Aydın, Serkan Ünal, Can Karaoğul, burak sarp, Mete Alparslan, özgür güney, Emrah Oktay, Burak Yurtsever, Sarp Demirci, fatih can, iLkhan Seymen, yakup can, Hakan Ertas, savaş pehlivan, Cenk Oran ÖZDEMIR, bahadır sivrikaya, Ertan Elibol, Ibrahim Atesoglu, Kerim GurKA, eser şenparlak, emrah akkuş, Yasin Küpeli, M.Akın.GÜNEY, Gürkan Hayırtaş, Çağatay Aksu, mehmet uygun, Sabit Terzi, Burak Yıldız, semih gökdeniz, M.Rasit ÜNVER, erkkayabas, Anıl Tatar, İrfan Akça, okan gül, Samet Köroğlu, Ulas Dogan, Çağlar Çağlayan, alpay asma, Zafer Çakır, Koray TUFAN, Seçkin Yıldız, burak-kara, erkan günal, Enes Ersin Çelebi, Batuhan Turan, Özgür Aşık, Erhan Bulut, Onurhan Özgen, berkant akçay, Engin ŞİŞMAN, Kemal Sözen, fatih demir, serdar yesildag, Orhun ÇELİK, Taner AYATA, Mustafa Yurekli, Aziz Karakuş, Salih Gozmen, Adil Cem EKİNCİ, Yagmur Yaman, volkan yener, Ziya Karasahin, Bahadır Halhallı, Tunc Cumali, Berkay Şeşen, Ugur Uludag, Ozan İrtürk, Gökçe Oskay

açıklanacakm oyuncu forvet olmıcaksa ne acaba...

Arkadaslar simdi bisey merak ediyom bunlarin aciklayacagi isim kesin geldimi yoksa bizi bu kadar beklettikten sonra anlasmak uzere felan mi derler??Vallaha bu Turksporun isi belli olmaz:D:D:D

hedwiges maduro gelirse ne dersiniz ?

bilgisi olan var mı nasıl bir futbolcudur

beyler molotofları hazırlayın 15 dakka sonra yer belirleyip

buluşup.............:gs: basıyoz türkspor neti

Hahha bakın babel foruma gelmiş :D:D

Papa Waigo+Nicolita

Beyler Papa Waigo yalnız gelmiyormuş,Nicolita transferi`de bitti!

YAZAN : Aykut Ersoz

Türkspor'da

Bu ayküt kimin nesidir?

papa waigo dedigi adam papa gueye ise nicolitada benim adamım nicolitaysa ve bunları alay konusu ediyorsa ben bunu oyarım;)

Son 10 ya girmek üzereyiz dayanamıcam uykum geldi:D nescafe mi hazırladım bekliyorum hadi ya geç zaman.

Papa Waigo+Nicolita

Türkspor'da

Ulen Aykut fena anarım seni uyuyamazsın bir hafta kulak çınlamasından:)

Nicolita açıklanırsa ve gerçeklik payı varsa bomba olur hem sistemede cuk oturur.

Aha valla yakaladım :D:D:D.Renkdaşlar yakaladım odada uçan mahlukatı :D:D.Kara sinekmiş harbi yaa:D:D:D:D:D.İşarat mi bu :D:D:D.Ciddi kara sinek dalga geçmiyorum :D:D.

sen o duyumu ortaya atana bir bak...))

Ya Waigo olsa o yorumu hiç koyarlar mı siteye. Adamların bomba haberini elamanın biri açıklayacak onlarda yorum diye koyacaklar. Yapmayın biraderler turksporu hiç tanımamışınız..:D

Papa Waigo+Nicolita

Türkspor'da

eğer bu Aykut arkadaş yalan söylüyosa Allahından bulsun inşallah :D ikisinide istemem. Nicolita Sabri gibi bi adam hatta daha kötü. orta açamıyo hıyar

harbi o avatar ne öyle :D millet transferi unutacak

ya bu turkspor haberi görüşme olarak vericek bizi delirtecek..

zaten diğer yerlerde 1000 tane isim var.

adam kesin anlaşmayı bekletir 02:30 a kadar :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt