Flaş! Galatasara Transferde Dolu Dizgin.. LOİC REMY'den Sonra Sırada Kim Var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FLAŞ! G.SARAY'DA TRANSFERDE DOLU DİZGİN.. LOİC REMY'den SONRA GÖRÜŞME ODASINDA

Ya Waigo olsa o yorumu hiç koyarlar mı siteye. Adamların bomba haberini elamanın biri açıklayacak onlarda yorum diye koyacaklar. Yapmayın biraderler turksporu hiç tanımamışınız..:D

doğru bi tespit tebrikler renkdaş :D:D:D

Cevap: FLAŞ! G.SARAY'DA TRANSFERDE DOLU DİZGİN.. LOİC REMY'den SONRA GÖRÜŞME ODASINDA

sitede açılmıo iyi mi:D:D

Ayy bayilacam yani :D

Oguzhan Kaya, Yasin Küpeli, fatih can, Erkut Sözeri, Serkan Akgün, Caner Akdemirci, Afemio Vinciguerra, Okan Tarkan, Selçuk Ceylan, Serkan Ünal, Fatih çimen, Can Karaoğul, onur yılmaz, burak sarp, Cenk Oran ÖZDEMIR, Behcet Sonmez, yakup can, Oğuz Derici, Umut Akin, Volkan Samastı, Emre Aydın, çağrı bulkan, Muhammet Nazım Günaydın, Emre Göksüner, Onur Yilmaz, Oğulcan Acar, Faruk Demirtas, Anıl Yıldız, Koray Sarıoğlu, Murat Tunali, Murat KILIÇ, Egemen Uluerciyes, onur ilhan, Özgür Şengül, Baris Arslan, Emre Türkmen, Mustafa Yanar, Harun KORKMAZ, Aysel Aydın, Mete Alparslan, özgür güney, Emrah Oktay, Burak Yurtsever, Sarp Demirci, iLkhan Seymen, Hakan Ertas, savaş pehlivan, bahadır sivrikaya, Ertan Elibol, Ibrahim Atesoglu, Kerim GurKA, eser şenparlak, emrah akkuş, M.Akın.GÜNEY, Gürkan Hayırtaş, Çağatay Aksu, mehmet uygun, Sabit Terzi, Burak Yıldız, semih gökdeniz, M.Rasit ÜNVER, erkkayabas, Anıl Tatar, İrfan Akça, okan gül, Samet Köroğlu, Ulas Dogan, Çağlar Çağlayan, alpay asma, Zafer Çakır, Koray TUFAN, Seçkin Yıldız, burak-kara, erkan günal, Enes Ersin Çelebi, Batuhan Turan, Özgür Aşık, Erhan Bulut, Onurhan Özgen, berkant akçay, Engin ŞİŞMAN, Kemal Sözen, fatih demir, serdar yesildag, Orhun ÇELİK, Taner AYATA, Mustafa Yurekli, Aziz Karakuş, Salih Gozmen, Adil Cem EKİNCİ, Yagmur Yaman, volkan yener, Ziya Karasahin, Bahadır Halhallı, Tunc Cumali, Berkay Şeşen, Ugur Uludag, Ozan İrtürk, Gökçe Oskay

OLUMUNE SAMPIYON:gs:

Cim-Bom, Juan Pablo Pino, harekatını başlattı. Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, dün Fransa’ya giderek, hem Monaco ile hem de Kolombiyalı star ile pazarlık masasına oturdu. 2012’ye kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki oyuncu için kulübüne 6 milyon euro teklif edildiği, Monacolular’ın da öneriye olumlu yaklaştığı belirtildi. Üstünel, sağ açık ve forvet arkası oynayan Kolombiyalı yıldıza da 3 yıllık bir teklif götürdü. Yıllık 1.5 milyon euro karşılığı, Pino’nun menajeri Muya ile el sıkışıldığı kaydedildi. Transferin imzaya kaldığı ifade edildi.

bu adam olabilir mi?

89 Misafir var,hepsini selamliyorum :m26::wave:

bi bakmışın oliveira :D

Aha valla yakaladım :D:D:D.Renkdaşlar yakaladım odada uçan mahlukatı :D:D.Kara sinekmiş harbi yaa:D:D:D:D:D.İşarat mi bu :D:D:D.Ciddi kara sinek dalga geçmiyorum :D:D.

renkdaş bi resim çek koy valla merak ettim yaratığı :f50:

gene kilit Turkspor :D

Senderos cuk oturur defansa.

g.tü b.klu kıytırık bir oyuncu haberi yapalarsa turkspor.neti basarım :mad:

Nistelrooy'dan aşagısı kesmez :D

Bu turkspor.net kalkıp da Leo Franco demesin şimdi :P

10dk. ...

cullanmayın siteye cökücek şimdi sıraya girin:p

ORDUSPOR UN FORVETİİİİİİİİİİİİ:p:p ADINI UNUTTUM YAA NEYDİ:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt