Flaş! Galatasara Transferde Dolu Dizgin.. LOİC REMY'den Sonra Sırada Kim Var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FLAŞ! G.SARAY'DA TRANSFERDE DOLU DİZGİN.. LOİC REMY'den SONRA GÖRÜŞME ODASINDA

Yahu bi yazmayın hep bir ağızdan yetişemiyorum.. :D

Cevap: FLAŞ! G.SARAY'DA TRANSFERDE DOLU DİZGİN.. LOİC REMY'den SONRA GÖRÜŞME ODASINDA

Daniel amokachi yada emmanuel amunik den başkasını açılamaz turkspor:)

renkdaş bi resim çek koy valla merak ettim yaratığı :f50:

Camdan aşagı attım onu mu tutuyum elimde zaten zar zor yakaladım :D:D:D.Ama karaydı buna eminim:D:D.Rahatladım valla yaa:D:D,kara beyaz,yeşil,mor kim geliyorsa gelsin artık yaa:D.

hahaha franco çıkarsa ölürüm gülmekten

sisko_zenci02.jpg

Cim-Bom, Juan Pablo Pino, harekatını başlattı. Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, dün Fransa’ya giderek, hem Monaco ile hem de Kolombiyalı star ile pazarlık masasına oturdu. 2012’ye kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki oyuncu için kulübüne 6 milyon euro teklif edildiği, Monacolular’ın da öneriye olumlu yaklaştığı belirtildi. Üstünel, sağ açık ve forvet arkası oynayan Kolombiyalı yıldıza da 3 yıllık bir teklif götürdü. Yıllık 1.5 milyon euro karşılığı, Pino’nun menajeri Muya ile el sıkışıldığı kaydedildi. Transferin imzaya kaldığı ifade edildi.

bu adam olabilir mi?

Bonservis bedeli 11 milyon avro Liverpool, Arsenal, Everton ve Tottenham ilgileniyor

hedwiges maduro gelirse ne dersiniz ?

bilgisi olan var mı nasıl bir futbolcudur

Kendim Hollanda'da yasiyorum ve Ajax'in maclarina cok gittim zamaninda (2004-2005-2006). Ve sunu söyleyebilirim.. Maduro gercekten kaliteli bir futbolcu renkdas. Genc olmasi da cok önemli (24). Gelecegi parlak..

Diarra Galatasarayda

Diarra Galatasarayda kesin haber org acıklayacak brz sonra

YAZAN : Aykur Ersoz

EMAiL : [email protected]

Yok artık,bütün bu yazılar Aykut'tan olamaz,bence bazıları ismini kullandılar.

Hangi Diarra lan bu 800 tane Diarra var

Senderos denirse şaşırmayın.

Diarra Galatasarayda

Diarra Galatasarayda kesin haber org acıklayacak brz sonra

YAZAN : Aykur Ersoz

EMAiL : [email protected]

Yok artık,bütün bu yazılar Aykut'tan olamaz,bence bazıları ismini kullandılar.

Hangi Diarra :D

Mamadho Sakho olmasın :D

haha diarra işte biri gelir belki :DD:

Çağatay Aksu, Serkan Akgün, M.Akın.GÜNEY, Görkem KARAKÖSE, yakup can, Selçuk Ceylan, Baris Arslan, Cenk Oran ÖZDEMIR, onur yılmaz, Umut Akin, Burak Yurtsever, Oğulcan Acar, onur ilhan, Kaan Tarlan, çağrı bulkan, özgür güney, Fatih çimen, burak sarp, Emrah Oktay, Özgür Şengül, Enes Ersin Çelebi, Emre Göksüner, Oguzhan Kaya, Burak Yıldız, Seçkin Yıldız, Faruk Demirtas, semih gökdeniz, Ahmet Çelik, Oğuz Derici, Bahadır Halhallı, Giray Garry Partridge, Ercüment Yahşi, Behcet Sonmez, Berk Ercan, fatih can, Murat KILIÇ, Volkan Samastı, Emre Aydın, iLkhan Seymen, Caner Akdemirci, Koray Sarıoğlu, eser şenparlak, Mustafa Yanar, bahadır sivrikaya, H.Fatih Kalkan, Egemen Uluerciyes, Mete Alparslan, Onur Yilmaz, Sarp Demirci, M.Rasit ÜNVER, Harun KORKMAZ, Okan Tarkan, Muhammet Nazım Günaydın, Emre Türkmen, Ertan Elibol, Hakan Ertas, Murat Tunali, Serkan Ünal, emrah akkuş, burak alparslan, Kerim GurKA, mehmet uygun, Can Çolfan, Can Karaoğul, Mehmet Vural, Kemal Sözen, Afemio Vinciguerra, Fatih Tüfekci, Yasin Küpeli, Ibrahim Atesoglu, Ulas Dogan, okan gül, burak-kara, Erkut Sözeri, Anıl Yıldız, Gürkan Hayırtaş, Sabit Terzi, erkkayabas, Anıl Tatar, İrfan Akça, Samet Köroğlu, Çağlar Çağlayan, alpay asma, Zafer Çakır, Koray TUFAN, erkan günal, Batuhan Turan, Özgür Aşık, Erhan Bulut, Onurhan Özgen, berkant akçay,George.W.BUSH Engin ŞİŞMAN, fatih demir, serdar yesildag, Orhun ÇELİK, Taner AYATA, Mustafa Yurekli, Aziz Karakuş, Salih Gozmen, Adil Cem EKİNCİ, Yagmur Yaman, volkan yener, Ziya Karasahin, Tunc Cumali, Berkay Şeşen, Ugur Uludag

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt