Flaş Gelişme! Galatasaray'da İbre Hagi'ye Döndü

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator

galatasaray-efsanelerini-aniyorda-gheorghe-hagi-odulunu-alacak-IHA-20140406AW054667-2-t.jpg

Galatasaray’da sıcak saatler yaşanıyor.

Sportif Direktör Cenk Ergün'ün Florya'dan uzaklaştırılması ile birlikte başlayan yönetim ile Mustafa Denizli arasındaki gerginlik Mersin ile oynanan maçtan sonra daha da arttı. Lazio maçından kötü bir sonuç çıkması halinde Mustafa Denizli döneminin kapanacağı ve göreve Gheorghe Hagi'nin getirileceği konuşuluyor..

Kupada Akhisar ile oynanan maç sonrası, "Psikolojik olarak iyi değilim" açıklaması yapan Denizli'nin bu nedenle büyük eleştiri aldığı ortaya çıktı. Bu arada Cenk Ergün'ün yakın çevresine, "Yakında Florya'ya geri dönüyorum" demesi Denizli'nin gönderileceği yolunda çıkan söylentilerin de artmasına neden oldu.

GSC Haber

Allahtan kaynak sağlam değil yoksa basmıştım küfürü :oley:

Denizli hiçbir yere gitmez. Kulüp de göndermez zaten.

Yönetim ve yuhalayan ergen taraftarlara güvenmesem de büyük efsaneyi bir kez daha takımımızın başında görmek isterim açıkçası.

Gelsin, takımını kursun... 1.5 sene sabredelim, yeniden ayağa kalkalım.

Kaynak Murhan mı yani?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hagi gelmesin abi. Adamı sürekli kötü zamanlarda getiriyoruz, o da kurnaz hemen 2-3 Rumen çakıyorlar Becali ile. Hayatımız kayıyor sonra.

Keşke gelecek senenin planını şimdiden yapacak cesareti gösterebilseler. Ama bu Hagi ile olmaz tabi ki.

Hagi gelmesin abi. Adamı sürekli kötü zamanlarda getiriyoruz, o da kurnaz hemen 2-3 Rumen çakıyorlar Becali ile. Hayatımız kayıyor sonra.

Hangi transferi hayatımızı kaydırdı ki?

Maliyetli tek transferi Stancu. Onu da fena olmayan bir bonservisle satabildik.

Kalsaydı da şu an ilk 11 oynardı. Ligin iyi forvetlerinden biri.

Rumen basinina hedefi tekrar Galatasaray i calistirmak oldugunu soylemis. Gelecek galiba.

Denizli nin sonu geliyor.. :yeah:

Hangi transferi hayatımızı kaydırdı ki?

Maliyetli tek transferi Stancu. Onu da fena olmayan bir bonservisle satabildik.

Kalsaydı da şu an ilk 11 oynardı. Ligin iyi forvetlerinden biri.

Hagi'nin Becali ile olan samimiyeti canımı sıkıyor Can.

Mancini falan yapınca elin oğlu deniyor da, Hagi yapınca kalbim sızlıyor be..

Denizli defolup gitsin. O ayrı. Ama şuan Hagi gelmesin :(

Türk bir td ile anlaşıp önümüzdeki sezonun planlanmasını yapalım.

Hagi'nin Becali ile olan samimiyeti canımı sıkıyor Can.

Mancini falan yapınca elin oğlu deniyor da, Hagi yapınca kalbim sızlıyor be..

Hagi'nin bir şey yaptığı yok renktaş.

Getirdiği adamlar günün şartlarında vizyon transferi bile denebilir :D

Zapata'yı saymıyorum, bedava diye yokluktan geldi tabii. Ama diğerleri iyiydi bence.

Tutmasa da hayatımızı kaydırmadı en azından :)

hayırlı olsun camiamıza.ianisi de getirsin.

Hagi'nin bir şey yaptığı yok renktaş.

Getirdiği adamlar günün şartlarında vizyon transferi bile denebilir :D

Zapata'yı saymıyorum, bedava diye yokluktan geldi tabii. Ama diğerleri iyiydi bence.

Tutmasa da hayatımızı kaydırmadı en azından :)

Hagi demek tosun, güreşçi tercüman demek Can. Onun dediklerini de Türkçe'ye çevirecek bir tercüman gerek. Bu da ekstra maliyet demek :(

efsane futbolcu , cok kotu teknik direktor birdaha gelmez umarim basimiza

Hagi TD olarak ilk geldiği zaman mükemmel futbol oynatmıştı.türkiye kupasını şikecilerden almıştı.O zamanlar kadro orta saha ve defans olarak çok iyi değildi ama forvet 4-5 tane vardı.

Şimdi ise bir tek umuta bakıyoruz.umutun da ne olduğu belli yada ne olmadığı.Denizlinin de ne olduğu belli

ihtiyar tam bir haindir ,Galatasarayın kötülüğü için elinden geleni yapmaktadır.Hainin yerine kendi kanımızdan birini görmeyi isterim.

Bu HAGİyi TD olarak görmek istediğim olarak algılanmasın,sonuçta bize yaşattıklarından sonra Kaleci antrenoru olarak bile kabulum.Yaşamayan anlamaz.

Şuan en doğru tercihin aslında Okan BURUK olduğunu düşünüyorum.

Örneğin İbrahim üzülmez gençlerde mükemmel gidiyor.Elazıgdada iyiydi.

Geri
Üst Alt