Flaş Gelişme! Galatasaray'da İbre Hagi'ye Döndü

Hadi inşallah. Bunak'ı kenarda göreceğime Hagi'yi görmek bile mutlu eder. Bu sene 20 yaş altı takımla Romanya Liginde zirveye oynuyor. Chelsea'ye bile oyuncu sattılar.

Twitterde bir yerde Rudi Garcia diyorlardı güya...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öğrenme kapasitenin sıfırın altında olduğunun farkındayım, Nemrud'un ateşine su tasıyan karınca misali çabam.

Prandelli gibi Italyan köy cahilini sonuna kadar savunan birisi öğrenme kapasiteden bahsetmemeli bence

Prandelli gibi Italyan köy cahilini sonuna kadar savunan birisi Prandelli'nin ne kadar berbat bir hoca oldugunu, ''filozof'' diyerek komik duruma düstügünü anlamasi lazim.

Prandelli fizik yüklemesi hariç koca bir 0

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prandelli'nin en büyük özelliği Prandelli değil de kondisyoneriydi. En büyük özelliği başkasıydı yani

Prandelli gibi Italyan köy cahilini sonuna kadar savunan birisi öğrenme kapasiteden bahsetmemeli bence

Prandelli gibi Italyan köy cahilini sonuna kadar savunan birisi Prandelli'nin ne kadar berbat bir hoca oldugunu, ''filozof'' diyerek komik duruma düstügünü anlamasi lazim.
Evet.. Fiorentina'da mütevazi bir takım kurup, CL'de guruplarda Real Madrid'den sonra en fazla gol sayısına sahip olan ve tamamiyle taktik kokan futboluyla alkıs alan, sonra ki turda Bayern'e ofsayt golüyle elenen, Avrupa sampiyonasında hic beklenmeyen bir Italya'ya Italya futbol tarihinin aksine pozistif futbolla final oynatan, oyunculugunda Juve ile Sampiyon Kulüpler Kupası'nı kazanmıs Italyan köy cahilini savunuyorum.

Ben de ilk defa konusan agac görüyorum; ama sasırmadım.. Türünün tek örneği değilsin.

Evet.. Fiorentina'da mütevazi bir takım kurup, CL'de guruplarda Real Madrid'den sonra en fazla gol sayısına sahip olan ve tamamiyle taktik kokan futboluyla alkıs alan, sonra ki turda Bayern'e ofsayt golüyle elenen, Avrupa sampiyonasında hic beklenmeyen bir Italya'ya Italya futbol tarihinin aksine pozistif futbolla final oynatan, oyunculugunda Juve ile Sampiyon Kulüpler Kupası'nı kazanmıs Italyan köy cahilini savunuyorum.

Ben de ilk defa konusan agac görüyorum; ama sasırmadım.. Türünün tek örneği değilsin.

Bir de gelen gidenden 4 gol yemesi, Hamit Selçuk Dzemaili'li dinozor orta saha ile takım oyununu p.ç etmesini söyleseydin kardeş

Fiorentinayla iyi sezon geçirdi ama yabancı şampiyon adayı için aşırı yetersiz TD olduğunu buraya gelerken kanıtladı. O da Mancini gibi klasik İtalyan taktiklerden başka taktik bilmiyor. Bilseydi burada görmüş olurduk. Fiorentina'da yaptıklarını bahsetmiyorum, Galatasaray'da yaptıklarını bahsediyorum.

Rijkaard bize gelmeden önce Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış bir hocaydı - buraya gelince o ne kadar berbat bir hoca olduğunu görmüş olduk.

Son düzenleme:
Tepkisiz Mustafa gitsin de Yılmaz Vural'a bile razıyım.

Bir de gelen gidenden 4 gol yemesi, Hamit Selçuk Dzemaili'li dinozor orta saha ile takım oyununu p.ç etmesini söyleseydin kardeş

Rijkaard bize gelmeden önce Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış bir hocaydı - buraya gelince o ne kadar berbat bir hoca olduğunu görmüş olduk.
O mantikla Rijkaard yerine Hamza Barcelona'da olsaydi, ya da Prandelli yerine Hamza Italya milli takiminda olsaydi uzay kupasini falan alirdi. Iyi olan Fiorentina, iyi olan Barca, iyi olan Italya.. Hocalari berbat, herdaim hakli Galatasaray'in futbolcu cetesi.

Ben oksijen soluyorum, senin işin karbondioksitle.

O mantikla Rijkaard yerine Hamza Barcelona'da olsaydi, ya da Prandelli yerine Hamza Italya milli takiminda olsaydi uzay kupasini falan alirdi. Iyi olan Fiorentina, iyi olan Barca, iyi olan Italya.. Hocalari berbat, herdaim hakli Galatasaray'in futbolcu cetesi.

Ben oksijen soluyorum, senin işin karbondioksitle.

Bak yine çeteden bahsediyorsun. İşine gelince hoca başarısı işine gelmeyince çete, sabotajcilar, bilmem ney.

Her zaman bahanen hazır.

Prandelli gibi bir vasat ve takımın ve kulübün adı ve prestijini bitiren hocayı iyi buluyorsan sana diyecek pek bir şey yok. O kurduğun dünyada mutluluklar...

Mustafa Denizli'nin Galatasaray'a gelmesinden ötürü pişman olduğunu iddia eden*Demirkol, "Mustafa hoca ayrılacağını açıkladı mı? Hayır. O zaman nereden çıktı bu ayrılık haberleri? Bence yönetimden çıktı. Yönetim içerisinden birileri 'Mustafa hoca olmadı. Yerine birilerini bakalım' demiştir. Bakıyorlar da zaten" ifadelerini kullandı.

Demirkol,*Burak Yılmaz'ın*Galatasaray'dan ayrılmasının sebebinin birkaç yönetici olduğunu belirterek bu durumun açıklığa kavuşturulması gerektiğini söyledi.*

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt