Tarih Yazan Formalar!

Emre Arslan

Cezalı
4c4f6ac770d941afbe4c74bf7c458c98.jpeg

GSStore, Galatasaray taraftarını tarihinden güç alan formalarla buluşturuyor... Xamax zaferini yaşayan; 3. yıldızı armaya katan; şampiyonluk mücadelesini bırakmayan ve 100 yıllık maziyi anlatan formalar taraftarımızın beğenisine sunuluyor...

Bu retro formaların her biri ile sembolleşen, Galatasaray tarihinde önemli yer tutan isimler giydikleri formalarla yeniden Türkiye'nin huzuruna çıkıyor. Cevad Prekazi, Ergün Penbe, Hasan Şaş ve Necati Ateş "Tarih Yazan Formalar" lansmanında bir zamanlar terlettikleri formaları tanıtacaklar.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in de katılacağı 1988-89, 1997-98, 2001-02 ve 2004-05 sezonlarında giydiğimiz formaların tanıtılacağı basın toplantısı 27 Aralık Salı günü saat 11:00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da yapılacak.

Tarih Yazan Formalar!

2004-05 sezonunda neyin tarihini yazmışız merak ettim.

Adam gibi fiyat belirlenirse iyi gelir elde etmek mümkün.

50 veya 75 TL gibi bir fiyatla ben 2-3 tane alırım efsane formalardan.

97-98 yılında yanılmıyorsam parçalı, füme ve beyaz formalar vardı. Üçünü de alırım çıkarsa.

Bu arada 2000-2001 veya 99_2000 değil de neden 2001-2002?

akıllıca bir hamle ben alırım muhtemelen ama o turuncu forma yok mu ah o forma.

bulursam arkasına kewell yazdıracağım.

akıllıca bir hamle ben alırım muhtemelen ama o turuncu forma yok mu ah o forma.

bulursam arkasına kewell yazdıracağım.
Biz neden bir daha turuncu forma çıkarmadık zaten hiç anlayamadım. Sponsor firmadan özel olarak rica edersin yapar yani sıkıntı olmaz.

Şöyle bir forma çıkarsalar fena mı olur;

turunc%2Bkopya.png

fotolarda gördüğüm arialı forma 2003-2004 forması değil mi ya juventus hakan şükür falan

C0i-zxkWEAAAqu3.jpg

Son düzenleme:
Hangi formalar olduğunu net olarak öğrendik mi?

Edit: öğrendim. Yine eksik iş.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt