Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Anlattıklarım algılarının çok ötesinde, kasma kendini.
Evet Prandelli ''sabotajcilar'' sayesinde başarili olamadi. Çok entelektüel argümanlarla bunu anlatmaya çaliştin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlattıklarım algılarının çok ötesinde, kasma kendini.
Öğrenme kapasitenin sıfırın altında olduğunun farkındayım, Nemrud'un ateşine su tasıyan karınca misali çabam.Evet Prandelli ''sabotajcilar'' sayesinde başarili olamadi. Çok entelektüel argümanlarla bunu anlatmaya çaliştin.
Öğrenme kapasitenin sıfırın altında olduğunun farkındayım, Nemrud'un ateşine su tasıyan karınca misali çabam.
Evet.. Fiorentina'da mütevazi bir takım kurup, CL'de guruplarda Real Madrid'den sonra en fazla gol sayısına sahip olan ve tamamiyle taktik kokan futboluyla alkıs alan, sonra ki turda Bayern'e ofsayt golüyle elenen, Avrupa sampiyonasında hic beklenmeyen bir Italya'ya Italya futbol tarihinin aksine pozistif futbolla final oynatan, oyunculugunda Juve ile Sampiyon Kulüpler Kupası'nı kazanmıs Italyan köy cahilini savunuyorum.Prandelli gibi Italyan köy cahilini sonuna kadar savunan birisi öğrenme kapasiteden bahsetmemeli bence
Prandelli gibi Italyan köy cahilini sonuna kadar savunan birisi Prandelli'nin ne kadar berbat bir hoca oldugunu, ''filozof'' diyerek komik duruma düstügünü anlamasi lazim.
Evet.. Fiorentina'da mütevazi bir takım kurup, CL'de guruplarda Real Madrid'den sonra en fazla gol sayısına sahip olan ve tamamiyle taktik kokan futboluyla alkıs alan, sonra ki turda Bayern'e ofsayt golüyle elenen, Avrupa sampiyonasında hic beklenmeyen bir Italya'ya Italya futbol tarihinin aksine pozistif futbolla final oynatan, oyunculugunda Juve ile Sampiyon Kulüpler Kupası'nı kazanmıs Italyan köy cahilini savunuyorum.
Ben de ilk defa konusan agac görüyorum; ama sasırmadım.. Türünün tek örneği değilsin.
O mantikla Rijkaard yerine Hamza Barcelona'da olsaydi, ya da Prandelli yerine Hamza Italya milli takiminda olsaydi uzay kupasini falan alirdi. Iyi olan Fiorentina, iyi olan Barca, iyi olan Italya.. Hocalari berbat, herdaim hakli Galatasaray'in futbolcu cetesi.Bir de gelen gidenden 4 gol yemesi, Hamit Selçuk Dzemaili'li dinozor orta saha ile takım oyununu p.ç etmesini söyleseydin kardeş
Rijkaard bize gelmeden önce Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış bir hocaydı - buraya gelince o ne kadar berbat bir hoca olduğunu görmüş olduk.
O mantikla Rijkaard yerine Hamza Barcelona'da olsaydi, ya da Prandelli yerine Hamza Italya milli takiminda olsaydi uzay kupasini falan alirdi. Iyi olan Fiorentina, iyi olan Barca, iyi olan Italya.. Hocalari berbat, herdaim hakli Galatasaray'in futbolcu cetesi.
Ben oksijen soluyorum, senin işin karbondioksitle.