FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Bu adam (Adnan Sezgin) dün akşam Almanya'ya geçmişti habere göre Misimovic için.Aradan 24 saat geçmesine rağmen müspet yada menfi bi haber gelmezmi be kardeşim.Neyi kimden saklıyolarsa artık.Almış olsaydık , muhtemelen bu akşam medayaya düşerdi haber.

Ntvspor Misimoviçin menajeri ve kendisiyle görüşme yapmış,söylediklerine göre G.saraya gelmeye çok sıcak bakıyor.Hadi hayırlısı.

Galatasaray'ı yakından tanıyorum eğer transferim gerçekleşirse Frank Rijkaard'la çalışmak güzel olacak demiş..

Dört dörtlük bir transfer olur sizin adınıza...

Hoşgeldin foruma emre,

4-4lük bi transfer olur ama yetmez.. daha bir ön libro daha lazım takıma sağbek ve kaleciyi saymıyorm

Hoşbulduk Özgür abi..Forumda mesaj yazarken ilk sayfaya yönlendiriliyor bende neden yazdığım mesaj gitmedi diyorum :)..

Afrikalı bir ön libero almanız lazım orta alana bizim de almamız lazım o bölgeye ama bunları 2 yönetimde zamanında yapmalıydı bence...

Sağ bek mi? Sabri neyimize yetmiyor? Gökhan Gönül diye ağlaşanlar, Sabri'yi mi beğenmez oldu? 3 orta saha + 1 sağ açık. Yeterli.

pino yu ne halt yemeye aldık biri açıklasa keşke banada!!,sağ beke alternatif bi oyncu düşünülebilir bencede,sivaslı abdurrahman dereli var misal hani allah korusun sabri ye bişey olsa vay halimize o bölgede alternatif yaratmalıyız:o

pino yu ne halt yemeye aldık biri açıklasa keşke banada!!,sağ beke alternatif bi oyncu düşünülebilir bencede,sivaslı abdurrahman dereli var misal hani allah korusun sabri ye bişey olsa vay halimize o bölgede alternatif yaratmalıyız:o

Ucuzdu nan :o

Takma kafana Yunus, Altay'dan Şehmuz'u alırız sağ açığa. :D :asd:

Öncelikle hoşgeldin foruma Emre. Misimovic'in gelme ihtimali çok düşük bence. Bu saatten sonra böyle kaliteli bir adamı Galatasaray'ın alması çok zor.

Evet bu saatten sonra zor tabi ligler başlıyor ...Bu saatten sonra da ilgilenilen oyuncuyu parayla aklını çelebilirsin bizim Nianga yaptığımız gibi...

Bu Misimoviçide menejerler tarafından önerildiğini düşünüyorum koca sezonda ismi yeni yeni çıkıyor yanılıyorda olabilirim...

Hoşbulduk Özgür abi..Forumda mesaj yazarken ilk sayfaya yönlendiriliyor bende neden yazdığım mesaj gitmedi diyorum :)..

Afrikalı bir ön libero almanız lazım orta alana bizim de almamız lazım o bölgeye ama bunları 2 yönetimde zamanında yapmalıydı bence...

Fenerbahçe nin iki yeri eksik.. bir luganonun yanına stoper ikincisi dediğin gibi ön libero. Valla hayretle izliyorum nası göremiyorlar die

Takma kafana Yunus, Altay'dan Şehmuz'u alırız sağ açığa. :D :asd:

ya ne diyim olm hadi patlama yapamamasını geçtim,ulan son 4 senede zırt pırt sakatlanmaktan 1 sezonda en çok 23 maç oynayan oyuncuyu en iyi adamının yerine alıyosun,yemişim ucuzunu olm böle iş mi olur? bi mallık var bunda.

ya ne diyim olm hadi patlama yapamamasını geçtim,ulan son 4 senede zırt pırt sakatlanmaktan 1 sezonda en çok 23 maç oynayan oyuncuyu en iyi adamının yerine alıyosun,yemişim ucuzunu olm böle iş mi olur? bi mallık var bunda.

Adam ucuz beyler.

Misimovic kücük takımların büyük topcusudur . Ceyhun Eris'lerden , Yusuf Simseklerden bir farkı yok. Sadece bu tranfser olursa taraftarın gözünü boyucak 2-3 güzel calım uzaktan 1 gol belkide uzun zamandır unuttugumuz bir hagi freekiciği samiyende ... Daha fazlasını vericek bir topcu degil . Schalke'de nasıl lincoln kral oldu , misimovic'de wolfsburgta . Eger günümüz futboluna ayak uyduran bir oyuncu olsa bayern'den ayrılmazdı bunu kimse gözardı etmesin derim .

Fenerbahçe nin iki yeri eksik.. bir luganonun yanına stoper ikincisi dediğin gibi ön libero. Valla hayretle izliyorum nası göremiyorlar die

Evet doğru diyorsun 2 yere eksik ama bizimkiler Robinhonun peşinde..Lugano olmayınca defans yol geçen hanı oluyor..

Ön liberoya Nicolas N´Koulou ve Ts den Ceyhunu istiyoruz tabi bunlar dedikodu...Keşke M.Diarrayı alsak 5 milyon euro diyorlar ama şu ana kadar neden talibi yok orasıda muamma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt