FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

GSyı şampiyonluga ortak edecek tek oyuncudur yanınada emana ortasaha toparlanır

misi gelip bizimi kurtaracak messi mi bu adam...gelse ne olur gelmese ne olur.futbolcularda disiplin olmadıktan sonra.

tek_bulent12.jpg

bize bunlar lazım beyler.misimoviç değil...misimoviç işin süsü

Dün Ali Turan vardı işte sahada, kafası patladı adamın. Nedir yani, noldu? Maçı mı kazandık? Saçmalık. Bize top oynayan adam lazım, asıl bu yukarıdaki işin süsü.

adam mevkisinde oynamıyor.kapasitesi belli zaten.bülent korkmazıda sağ bekte oynatsalardı o kadar sırıtırdı.

Misimovic 2013 e kadar süren kontratınının sonlandırılmasını ve gitmeyi umuyormuş. Ama Hoeneß aynı ligden ve doğrudan rakipleri olan Schalke'ye göndermek istemiyormuş Misimovic'i. Ama Galatasaray dışında Bundesliga için bir olasılık da takasmış.

Misimovic 2013 e kadar süren kontratınının sonlandırılmasını ve gitmeyi umuyormuş. Ama Hoeneß aynı ligden ve doğrudan rakipleri olan Schalke'ye göndermek istemiyormuş Misimovic'i. Ama Galatasaray dışında Bundesliga için bir olasılık da takasmış.

teşekkürler

Bu adamın alınmasını anlamsız buluyorum. Bize lazım olan defans ve orta saha oyuncusu. Forvet arkasına ihtiyacımız yok. Hala mükemmel bir hücum hattına sahibiz. Arda - Baros - Kewell - Elano ve kısa süreli oyunundan gördüğüm kadarıyla Pino.

Bize takımı ileri itebilecek, rakip yarı sahaya yerleştirebilecek ve hücum oyuncularımızın topu ilerde almasını sağlayıp enerjilerini ofansa harcamalarına imkan tanıyacak oyuncular lazım. İyi pas yapan bir defans, Baptista, Emana tarzı bir orta saha.

Misimovici alıp tüy mü dikecez takımın ortasına bide bilmiyorum. Şu aşamada gereksiz, çok gereksiz transfer. Ha önce orta saha ve defans transferini yaparız ondan sonra alsınlar...

Takım rakip ceza sahasının önünde 1 saat top çeviriyor,kapalı defansların önünde apışıp kalıyoruz,gol atmaktan aciziz,hangi mükemmel hücum hattıymış bu başka maçları mı izliyoruz biz?Dediğin gibi orta sahalar zaten lazım ama bu tip adam da onlar kadar lazım

Bu adamın alınmasını anlamsız buluyorum. Bize lazım olan defans ve orta saha oyuncusu. Forvet arkasına ihtiyacımız yok. Hala mükemmel bir hücum hattına sahibiz. Arda - Baros - Kewell - Elano ve kısa süreli oyunundan gördüğüm kadarıyla Pino.

Bize takımı ileri itebilecek, rakip yarı sahaya yerleştirebilecek ve hücum oyuncularımızın topu ilerde almasını sağlayıp enerjilerini ofansa harcamalarına imkan tanıyacak oyuncular lazım. İyi pas yapan bir defans, Baptista, Emana tarzı bir orta saha.

Misimovici alıp tüy mü dikecez takımın ortasına bide bilmiyorum. Şu aşamada gereksiz, çok gereksiz transfer. Ha önce orta saha ve defans transferini yaparız ondan sonra alsınlar...

Sivas-Bursa-Karparty takımlarına 3 maçta 2 gol atabilen hucum hattı mı süper?Ya kewell uzaktan vuracak,ya Ardanın arapas atmasını bekleyeceğiz.Başka türlü pozisyon dahi olmuyor.Alex i gördük dünkü maçta,bütün pozisyonların içindeydi.Misimovic alex den çok daha etkili bir oyuncu.Ayrıca hem pas yapan ortasaha demişsin hemde emana alınsın demişsin.Emananın pas futboluyla yakından uzaktan alakası yok,tek özelliği dribling yapıp şut atmak.

Sivas-Bursa-Karparty takımlarına 3 maçta 1 gol atabilen hucum hattı mı süper?Ya kewell uzaktan vuracak,ya Ardanın arapas atmasını bekleyeceğiz.Başka türlü pozisyon dahi olmuyor.Alex i gördük dünkü maçta,bütün pozisyonların içindeydi.Misimovic alex den çok daha etkili bir oyuncu.Ayrıca hem pas yapan ortasaha demişsin hemde emana alınsın demişsin.Emananın pas futboluyla yakından uzaktan alakası yok,tek özelliği dribling yapıp şut atmak.

aynen öyle süper hucum hattı sdece kewell ve ardaya bakıyorsa bu gibi adamlar anadolu takımlarında da var ( etkililiklerinden bahsediyorum ) nerde kaldı bizim büyük takımlığımız o zaman... ayrıca ardanın hali ortada... şu an için verimli bir sezon beklemiyor kendisini... kewell dün yoktu, kaleye şut çekilmedi şut... ceza sahasına giremedik... elanonun da ne yapıp ne yapamadığını az çok biliyoruz penetre özelliği olan bir oyuncu değil elano takım oyunu oynayan bir oyuncu... diğer pino falan henuz soru işareti oynamaya başlasın o zaman karar veririrz...

bize misimovic gibi penetre özelliği olan, atan ve attıran adam lazım... ayrıca misimovic, alexden daha hızlı ve daha skorer bir oyuncu keşke alabilsek keşke...

Sivas-Bursa-Karparty takımlarına 3 maçta 2 gol atabilen hucum hattı mı süper?Ya kewell uzaktan vuracak,ya Ardanın arapas atmasını bekleyeceğiz.Başka türlü pozisyon dahi olmuyor.Alex i gördük dünkü maçta,bütün pozisyonların içindeydi.Misimovic alex den çok daha etkili bir oyuncu.Ayrıca hem pas yapan ortasaha demişsin hemde emana alınsın demişsin.Emananın pas futboluyla yakından uzaktan alakası yok,tek özelliği dribling yapıp şut atmak.

Futbol 11 kişiyle oynanır. Sen topu kontrol edip oyunu rakip yarı sahaya yıkamazsan hücum hattında iyi oyuncuların olmasının çok da önemi yoktur. İşte gördük Arjantinin halini. Orta sahada dirençli adam oynatmayı düşünmediği için Maradona tüm dünya kupasında dağınık bir top oynadılar.

Ama defansını yarı sahaya çıkarıp rakibi baskı altına alırsan o zaman elindeki ofansif adamların artısını görürsün. Bu Baros değil mi önceki 2 sezon her maç gol atan adam? Şimdi mi kötü oldu?

Sorunu doğru tespit etmezseniz çözmeniz de imkansız olur.

Takımın şu anda bir maestroya ihtiyacı var. İleride top tutabilecek, paslarıyla takıma hayat verebilecek en önemlisi takımın hücumunu sadece kanatlara yığmayacak bir göbek elemanı lazım. Misimovic bu dediklerime uyuyor mu bilmiyorum ama kesinlikle benim dediğim gibi bir adam lazım. Takımın hücumda yaratıcı bölgesi sadece kanatlar bu da karşı takımın savunma yapmasını kolaylaştırıyor. Biz bu yaratıcı bölgesini çeşitlendirdiğimizde gol kısırlığımızı açacağız. Bir iki adamla savunma problemini çözemeyebilirsiniz ama bir adamla gol ve yaratıcılık problemini çok aza indirebilirsiniz.

Takımın şu anda bir maestroya ihtiyacı var. İleride top tutabilecek, paslarıyla takıma hayat verebilecek en önemlisi takımın hücumunu sadece kanatlara yığmayacak bir göbek elemanı lazım. Misimovic bu dediklerime uyuyor mu bilmiyorum ama kesinlikle benim dediğim gibi bir adam lazım. Takımın hücumda yaratıcı bölgesi sadece kanatlar bu da karşı takımın savunma yapmasını kolaylaştırıyor. Biz bu yaratıcı bölgesini çeşitlendirdiğimizde gol kısırlığımızı açacağız. Bir iki adamla savunma problemini çözemeyebilirsiniz ama bir adamla gol ve yaratıcılık problemini çok aza indirebilirsiniz.

zaten bu saatten sonra kalmış 5 gün, en iyi kim var bu özelliklerde ve alınabilecek misimovic var onun dışında başka adamlarını satmaz kulupler ligler başladı yada başlamak üzere...

emana + misimovic... çok şey değiştirir bu takımda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt