Cevap: # Zvjezdan Misimovic
Ben hala umutluyum yönetimden. Saçma gelebilir evet, ama yönetimin o kadar da dar kafalı olabileceğini düşünmüyorum. Ne yapıp ne edip, en az 3 transfer yapacaklardır. Ha yapmazlarsa zaten giderler. Önemli sorunlardan biri de şu saatten sonra yapılabilecek bir transferin nasıl bir katkı sağlayabileceği. Malzeme olmadan aşçısına en iyi yemeği yapmasını isteyen yönetim bir şekilde yolunu bulmaya çalışacaktır. Böyle düşünmek istiyorum, umarım haklı çıkarım. Tabii bu saatten sonra hangi takım, iyi futbolcusunu satar bilinmez. Zaten bu yüzden şu an gündemdekilerin içinde en mantıklı isim Misimovic. Ancak alınması o kadar da kolay olmayan bir futbolcu.
Transfer hakkında konuşmak gerekirse, Wolfsburg, Diego'yu aldı, Misimovic artık kendilerine lüks. Bu yüzden şu şartlar altında alınabilecek futbolcular arasındadır. Ancak kendisini isteyen çok takım var. bknz: Fiorentina, Atletico Madrid, Schalke, Rubin Kazan. Rusya ekibi, para bakımından avantajlı, ancak futbolcu Rusya'yı istemiyor. Bu yüzden pek şansları yok. Schalke'yi ise, şu anki büyük rakiplerimizden biri olarak görüyorum. Magath, Misimovic'i çok istiyor. Bu da işimizi zora sokuyor. Ancak şöyle de bir durum var. Wolfsburg, Misimovic gibi bir silahını, rakibi Schalke'ye göndermek istemiyor, ve yurtdışından gelen tekliflere daha sıcak bakıyor. Fiorentina, futbolcuya 5 milyon euro ödemeye hazır, ancak Galatasaray 7 milyon euro teklif ediyor. Ayrıca Fiorentina'nın gündeminde farklı isimler de var, sadece Misimovic yok anlayacağınız. Atletico Madrid ise, bana göre bu konudaki en şanslı takım. Misimovic, Haziran sonuna doğru verdiği bir röportajda Atletico Madrid'e gitmeyi istediğini söylemişti. Röportajdan alıntı yapayım : "I'd be more than happy to play my trade in Spain next term if Atletico Madrid make an offer for me. However, they'd have to reach an agreement with Wolfsburg first," Ancak o zamanlar Magath bu transfere karşı çıkmıştı, tabii o zamanlar Diego'nun transferi söz konusu bile değildi. Şimdi ise, Misimovic kesin gidecektir. Atletico Madrid başkanı da futbolcu için 9 milyon euro'yu gözden çıkarmış durumda. Bu yüzden bana göre, şu an bu transferde en şanslı takım Atletico Madrid, ondan sonraki ise, Galatasaray.