FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

rosicky transferine bile inanmışken gelebileceğine misimovic e mi inanmıyorsunuz ? inanamıyorsunuz ?

Elano'dan gelecek para ile alinabilir. Bence Wolfsburg 10 milyondan az paraya birakmaz. Insallah gelir, hem Galatasaray hem lig icin cok guzel olur. Misimovic mukemmel bir oyuncu. Bosnak Xavi.

Boşnak Hagi'dir Misimoviç, Ronaldinho da değil,Xavi de değil :)

Boşnak Hüseyin Cimşir.

Şaka şaka:D boşnak misimovic yahu :D adamın kendisi isim zaten,başkalarına benzetmeye gerek yok.

geçen sene beşiktaşın canını fena yakmıştı

Tam olarak Boşnak Alex'in biraz hareketlisidir. =) Gelirse kontratını tamamlamadan gitmez, kral olur. Ama yönetimde bu adamı alabilecek vizyonu göremiyorum ben, umutlu değilim.

Fiyatı çok yüksek ne adamlardan vazgeçtik düşük meblalar için bunun olacağını hiç sanmıyorum

Adnan Sezgin cingene pazarligini bir kenara birakirsa gerceklesebilecek bir transfer... Talipleri cok ama hizli davranirsak alabiliriz, 3-4 daha fazla verilirse...

alamasınlar.bunu da kaçırsınlar.Sıkıntı yok Adnan Beyler için..Nasıl olsa Ayhan,bu adamların yapacağı görevi yapar ya?..Döndük yine Canaydın dönemine.Fetret başladı...

Harika bir oyuncu bütün sorunlarımızı halleder ortasaha'da.

Müthiş bir playmaker çok maç kazandırır çok gol attırır keşke gelse ama bu yönetimle zor gözüküyor.

Bence gündemimizde bile yok. 14 15 milyon bonservis bedeli vermez yönetim.

Misimovic yönetimin gündem dağıtmak için yeni yöntemi. Boşuna beklemeyin.

Almanlar 9 istiyormus - bizimkiler 7 veriyor....Sezgin Bey 2 mil. icin bu adami da kacirir. Misimovic cözüm ama degil arkadaslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt