FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

5 milyon € versinler, desinler ki 30 maça çıkarsa bu sene, sene sonunda 20 milyon € daha vereceğiz. Nasılsa gelince sakatlanır 10-15 maç kaçırır minimum, bu da gelen her yeni transferimiz gibi, 5 milyona bitirmiş oluruz biz de transferi. Mr. Sezgin, okuyosan buraları, dediğimi yapabilirsin...

Sezgin çetin pazarlık içindedir şuan almadan gelmez.14 demişlerdir 3 vermiştir gelin ortada buluşalım demiştir sonra.

İlgilendiğimiz bütün oyuncuların menejerleri Ntvspor'a açıklamalarda bulunuyor nedense.

oyuncuda açıklamada bulunmuş.

adam istiyor gibi

ulen adnan sezgin hallet şu işi

Misimoviç'in gelmesi yetmez. Cana'nın yanına dinamik bir adam lazım. Bradley,Cheyreu gibi.

Adnan Sezgin; 5 milyon eurodan 1 kuruş fazla vermem !

7-8 milyon euroya alabilirsek büyük iş yapmış oluruz. 10 milyon falan çok para ama artık bu saatten sonra paraya kıymadan bitirmeleri lazım transferleri.

Yine de ben yeni transferlerin Arnavut,Boşnak gibi hem Türkiye'nin kardeş ülkelerinden hem de Türkiye'ye yakın yerlerden olmalarına sevindim. Takıma kaynaşma konusundan çok büyük avantaj sağlayacaktır bu.

Sen istedigini söyle ama ben Adnan Sezgin'e güveniyorum. Bunu er geç herkes görecektir ve söyledikleri kötü sözler için pisman olacaklardir.

Lütfen şaka yaptığını söyle.Biz kaç haftadır bir yerlerimizi yırtıyoruz transferin kim olduğu kadar ne zaman yapıldığı da önemli diye.Bu saatten sonra o çok sevdiğin Adnan Sezgin Xavi'yle İniesta'yı kolundan tutup getirse ben kendisine helal olsun demem.2 hafta önce orta sahaya 2 tane as adam almış olmamız gerekiyordu.O 2 haftanın 1 sezona bedel olduğunu daha önce de gördük.Ama Adnan babalarımız bunu göremedi maalesef

Şunu da ekleyim ben asla isim transfer edelim diye düşünmedim.Bir transfer heyeti oluşturup Rijkaard ve Neeskens'in direktifleriyle 4-5 tane genç Hollandalı oyuncu getirseler gıkımı çıkarmazdım.

Evet, Misimovic'i ikna etmek hiç de zor olmayacak anlaşılan. Türkiye ile ilgili bu kadar bilgi toplaması, hakikaten bazı ciddi gelişmelerin yaşandığına işaret. Ancak işin içinde Adnan Sezgin var, transferi gerçekleştirsin diye gönderiliyor, fakat transfere en büyük engel yine kendisi. Her türlü çingene pazarlığı yapacaktır. Bu yüzden işimiz zor.

Bradley tarzı adam gelmezse işimiz zor.

Ntvspor'un dediklerinden oyuncunun bizi seçeceği bariz ortada. Tabi Ntvspor'un görüşmeleri hayal ürünü değilse. Bu adam bizi seçerde Wolsburg bizi seçermi bilemem. Malum 3 kuruşun bile hesabını yapıyoruz. Başka takımların devrede olması kolay olmayacak bizim için. Biz gider 5 veririz başkası gelir 7 verir alır. Bu kadar basittir bu olay.

Ben daha başka bir üst düzey takım devrede iken ellerinden oyuncu kapıp transfer yaptığımızı görmedim. A.madrid ve Shalke eğer devrede ise geçmiş ola.

Ntvspor'un dediklerinden oyuncunun bizi seçeceği bariz ortada. Tabi Ntvspor'un görüşmeleri hayal ürünü değilse. Bu adam bizi seçerde Wolsburg bizi seçermi bilemem. Malum 3 kuruşun bile hesabını yapıyoruz. Başka takımların devrede olması kolay olmayacak bizim için. Biz gider 5 veririz başkası gelir 7 verir alır. Bu kadar basittir bu olay.

Soruları Dilara sormuş ben o kıza güveniyorum :) Eğer Misimovic gelirse Dilara sayesinde Ntv Spor'a olan negatif görüşümü de azaltacağım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt