FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Cananın yanında o zaman yine ayhan veya M.sarp oynıcak:D Eger öyle bişey olursa benim asıl sinirlendigim nokta bu işte Takımda ayar yok ya cok iyi ya cok kötü

[video=youtube;pzosJSdUr1w]https://www.youtube.com/watch?v=pzosJSdUr1w[/video]

Misimovic gelirse, daha doğrusu ön anlaşma yapıldıysa habersiz ki; bana göre bu iş oldu, Elano kesin satılır.

Misimovic'in defansif yönünün olmadığını düşünürsek Elano Brezilya milli takımında oynadığı gibi oynayıp taktik oyuncumuz olabilir. Çift önlibero ve onlara destek veren Elano ile sağlam bir ortasaha olur. Sabri'yi de Maicon gibi kullanabiliriz. :D

-- Jenas - Cana

Elano - Misimovic - Arda

------ Baros ---

Çok iyi bir kadro.

Ben Elano satılmadan hem Misimovic hem iyi bir ortasaha oyuncusu alınabileceğini zannetmiyorum. Misimovic'in de alınabileceğini zannetmiyorum. Son gün sürprizi bir adam alınacak bence, yönetimini beceriksizliğini görerek bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum.

madem herkes yazıyor bende yazayım:D,muamba yerine reo coker da olabilir,orta saha birbirine yakın oynayacak,elano sağ,arda sol iç,brezilya nın oynadığı gibi,7 yabancı olduğunun farkındayım ama türk olarak sola iyi bi oyuncu aklıma gelmedi:o,çağlar ve hakan bizim sistem için hiç uygun değiller bence,aklınıza gelen iyi bi yerli sol bek varsa ekleyebilirsiniz.

kadro böyle kurulsa keşke,yukarıda belirttiğim gibi,7 yabancı olduğunun farkındayım,sola iyi bi yerli geliyorsa aklınıza ekleyin,hakan,çağlar bizim sisteme uygun oyuncular değil,wederson u biz alsaydık keşkede geçti artık:o

ne hikmetse medya her görüştüğümüz ya da aldığımız adamı kronik sakat yapmaya dünden hazır

Misimovic'in defansif yönünün olmadığını düşünürsek Elano Brezilya milli takımında oynadığı gibi oynayıp taktik oyuncumuz olabilir. Çift önlibero ve onlara destek veren Elano ile sağlam bir ortasaha olur. Sabri'yi de Maicon gibi kullanabiliriz. :D

-- Jenas - Cana

Elano - Misimovic - Arda

------ Baros ---

Çok iyi bir kadro.

Ben Elano satılmadan hem Misimovic hem iyi bir ortasaha oyuncusu alınabileceğini zannetmiyorum. Misimovic'in de alınabileceğini zannetmiyorum. Son gün sürprizi bir adam alınacak bence, yönetimini beceriksizliğini görerek bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum.

Bu benim de sürekli önerdiğim sistem. Çünkü Sabri o kulvarı son derece verimli kullanabiliyor. Elano hem orta sahaya daha yakın oynar ve kalabalık bir orta sahamız olur, hem de sağ içten oyun kuracak, skora katkı yapacak bir futbolcumuz olur. Bence Keita'dan çok daha verimli bir yapı. Pino da ihtiyaç duyulduğunda oyuna girer.

Ama bu sistemde Ladesma olsa, ya da Baptista olsa Jenas'dan çok daha verimli olur. Özellikle orta sahada İtalya yada Fransa görmüş bir adam bizim için büyük avantaj.

Elano'yu takımda tutmanın mantığı nedir? 10 milyon € civarında satılacağı konuşulmuyor mu? Tertemiz 10 milyon €. Onu tutacağımıza, takımı ciddi şekilde güçlendiririz. Dembele + Coutadeur + Yasin Pehlivan = 10 milyon €. Elano'nun maliyetiyle, Elano'dan iyi 3 futbolcu alınır.

Elano'nun satılamadığı göz önüne alınarak konuşuluyor. 3 aydır satamadılar, bu saatten sonra da takımda kalacak gibi gözüküyor.

Bu benim de sürekli önerdiğim sistem. Çünkü Sabri o kulvarı son derece verimli kullanabiliyor. Elano hem orta sahaya daha yakın oynar ve kalabalık bir orta sahamız olur, hem de sağ içten oyun kuracak, skora katkı yapacak bir futbolcumuz olur. Bence Keita'dan çok daha verimli bir yapı. Pino da ihtiyaç duyulduğunda oyuna girer.

Ama bu sistemde Ladesma olsa, ya da Baptista olsa Jenas'dan çok daha verimli olur. Özellikle orta sahada İtalya yada Fransa görmüş bir adam bizim için büyük avantaj.

Bizim kazma-balta lig için, buraya gelecek adamın geldiği en iyi lig İngiltere olur ki, Jenas çok agresif bir adam. Ladesma sadece Jenas'a göre teknik olabilir, ama bana göre Jenas daha mücadeleci ve 2 tarafa oynayabilen bir adam. Ama Jenas olmaz zor yani.

Elano'yu takımda tutmanın mantığı nedir? 10 milyon € civarında satılacağı konuşulmuyor mu? Tertemiz 10 milyon €. Onu tutacağımıza, takımı ciddi şekilde güçlendiririz. Dembele + Coutadeur + Yasin Pehlivan = 10 milyon €. Elano'nun maliyetiyle, Elano'dan iyi 3 futbolcu alınır.

Bu mesaj biraz saçma olmuş. Burda kimse Elano 10 milyona satılmasın demiyor. Elano'nun takımda kalması üzerine fikir beyan ediliyor. Ana fikri anlayamamışsın sanırım.

Elano takımda kalsa bile Pino'yu kesebilecek bir adam değil.

Bu bir görüş. Elano'nun çok kaliteli bir adam olduğu konusunda hala ısrarlıyım. Zaten Pino nasıl bir oyuncu çok da bilmiyorum. İzlediğimde belki bana biri daha iyi gelicek sana diğeri. Kişisel tercih meselesi ama o kadroda Elano'nun olma sebebi 2 oyuncunun kıyaslanması değil, daha çok sistemle alakalı bir tercihten kaynaklanıyor.

Pino gibi kanata yakın oynayacak bir adam yerine orta saha ile kanat arasında oynayacak, takımı orta sahada daha kalabalık gösterecek bir adam tercihiyle alakalı. Kaldı ki Brezilya Milli takımında oynadığı gibi oynadığında Elano'nun etkili olacağına inanıyorum. Bir sezon boyunca defansa yakın oynatırsanız Elano'yu adamın iyi performans gösterememesi doğal.

Coutadeur'u 4-5m eurodan asagı alamazsın. Adamalar gecen sezon transferin son gununde cok ugrasarak 4m euroya zor aldılar Coutadeur'u. Allahaşkına Pino'yu 19 yaşında sakat değilken, yıldız adayıyken 3m euroya alıp; ciddi sakatlıklar geçirip, formdan dustukten sonra bile ancak aynı fiyata satan Monaco, Coutadeur'u niye aldıgının altında bir fiyata versin? Pino orneginden yola cıkarak cvp verirsen daha gercekci olur.

Şimdikinden ne farkı var ki ? Van Bommel yerine Xavi, Deco yerine Iniesta. Yani Iniesta ile Xavi tamamen yan yana oynamıyorlar zaten. Iniesta daha ofansif bir rolde oynuyor, daha ileride duruyor.

Deco bildiğimiz on numara gibi oynuyordu. İniesta'nın şu anki çift yönlü oyunuyla alakası yoktu. Van Bommel de Xavi'nin dörtte biri kadar etkin değildi hücumda. Bizim için FR'nin dönemindeki kadro daha uygun. Xavi-İniesta ikilisi apayrı birşey.

Coutadeur'u 4-5m eurodan asagı alamazsın. Adamalar gecen sezon transferin son gununde cok ugrasarak 4m euroya zor aldılar Coutadeur'u. Allahaşkına Pino'yu 19 yaşında sakat değilken, yıldız adayıyken 3m euroya alıp; ciddi sakatlıklar geçirip, formdan dustukten sonra bile ancak aynı fiyata satan Monaco, Coutadeur'u niye aldıgının altında bir fiyata versin? Pino orneginden yola cıkarak cvp verirsen daha gercekci olur.

Çok farklı iki örnek.

Müthiş bir geri dönüş.

Yem attım ve birisi kaptı. Bunu bekliyordum.

Pino'nun Durumu: 3 milyon € bedelle Monaco'ya ham bir haldeyken geldi. Futbolunu geliştirdi. Monaco'ya gelmeden önceki futbolundan kat kat daha iyi bir hal aldı. En az 7-8 milyon € bedel biçtiler adama. Yıldız adayıydı. Sakatlık falan problemleri sebebiyle, 3 milyon €'ya bıraktılar. Ama burada olay şu, Monaco'da oynadığı futbol eskisinden kat kat iyiydi.

Coutadeur'un Durumu: Pino'dan bir yaş büyük. Pino kadar gelecek vaadetmedi hiçbir zaman. İyi bir orta saha dendi ama kimse üzerine atlamadı. Monaco'ya 4 milyon €'ya gitti. Le Mans için muhtemel bir rakip oldukları için, tavan fiyattan bıraktılar. Daha pahalı olmazdı. Monaco'da Le Mans'takinden iyi oynamadı. Kesinlikle daha kötü oynadı. Sakatlandı ve yerini Haruna'ya kaybetti. Yedek oyuncu oldu. Oynadığı sürelerde etkili olamadı. En fazla aldıkları fiyattan satarlar. 2-3 milyon € daha olası.

LigTV'de Melih Sendil: Misimovic her an Galatasarayli olabilir diye haber yapmis, dogru mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt