FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Misimoviç kiralanırsa satış opsiyonu 7'lerde falan olur oyuncu 29 yaşında olacağı için seneye. Bence iyi bir yöntem olabilir kiralamak.

Kiralık oyuncu mecbur kalmadıkça almamak lazım.Bonservisini alabiliyorsak almak lazım.

Misimoviç geldıgı taktırde arkasında kosan pres yapan 2 oyuncu olmazsa ısımız zor yönetim 1 transferı zar zor yapacak arkasına adam alınacagını sanmıyorum tek bır mısımovıcle sorun gıderılecegınıde sanmıyorum..

Misimoviç geldıgı taktırde arkasında kosan pres yapan 2 oyuncu olmazsa ısımız zor yönetim 1 transferı zar zor yapacak arkasına adam alınacagını sanmıyorum tek bır mısımovıcle sorun gıderılecegınıde sanmıyorum..

katılıyorum. misimoviç koşan basan takımlarda iş yapar. bizim şuanki işi bitmiş yürümekten bile aciz takımımızda iş yapabileceğini sanmıyorum. arda,baros,neill ve kewell dışında takımda doğru düzgün iş yapan oyuncu kalmadı

misimoviç gelirse. elanoyu satmazlarsa misimoviç-elano-cana(forumsuz) çok yumusak ortasaha oluyor ve şuan 40. dk da oyundan düşüyoruz o zaman 60 olcak fark olmayacak. savaşan rakibi ısıran bi ortasaha almalıyız ilk iş bence.

Cana - Elano - Misimovic orta sahası iş yapar. Ama...

Ama defansınızı öne çıkaracaksınız. Nasıl olucak bilmiyorum ama Neil'in yanına top yapan bir defans oyuncusu koyacaksınız. Topu kaptırdığınız anda defansınız orta sahaya yakın forvetiniz de topun arkasında pres yapıyor olacak. Arkanıza adam kaçırmayacaksınız. İyi top çevirip rakibe top vermeyeceksiniz.

Bu orta sahayla geriye yaslanırsanız yenilirsiniz. Defansınız top rakipteyken takımı ileri iterse o zaman kazanırsınız.

10 numara devri bitti felan diyorduk geri mi döndük şimdi buna :)

Açıkçası ne kadar kaliteli olursa olsun istemiyorum Misimovic'i. Hadi Rosicky gibi birisi gelse Elano gitsin tamam ama Misimovic tarzı oyuncuları artık sevmiyorum.

Açıkçası ne kadar kaliteli olursa olsun istemiyorum Misimovic'i. Hadi Rosicky gibi birisi gelse Elano gitsin tamam ama Misimovic tarzı oyuncuları artık sevmiyorum.

4-2-3-1 sistemine dönecek Frank :) Şart yani.

Juve Diego'yu satmayacağını açıklamış sanırım, Wolfsburg satmaz artık bu saatten sonra Misimoviç'i.

Yatar muhtemelen hele hele konuşulan gibi kiralama teklif ettiysek geçmiş olsun.

4-2-3-1 sistemine dönecek Frank :) Şart yani.

Açık söylemek gerekirse Misimovic'i çok izlemedim. Söylenenlere göre tam bir 10 numara oyuncusu kendisi ve topsuz alanda pek iyi işler yapamıyormuş. Zaten oyunun sadece ofans yönünü oynayan birisi. Bu yüzden sevmiyorum ben de. Benim sevdiğim ofansa yönelik oyuncular Elano, Fabregas, Kallström, Iniesta tarzı isimler. Umarım anlatabilmişimdir hocam :)

Açık söylemek gerekirse Misimovic'i çok izlemedim. Söylenenlere göre tam bir 10 numara oyuncusu kendisi ve topsuz alanda pek iyi işler yapamıyormuş. Zaten oyunun sadece ofans yönünü oynayan birisi. Bu yüzden sevmiyorum ben de. Benim sevdiğim ofansa yönelik oyuncular Elano, Fabregas, Kallström, Iniesta tarzı isimler. Umarım anlatabilmişimdir hocam :)

Mustafa Sarp yani :p :D

Ohooo şimdi de kiralama girdi işin içine. Sebil mi kardeşim bu adam sana Diego'yu almadan kiralayıp versin. Zaten burdan gelecek para ile alacaklarmış Diego'yu. Anlayacağınız bu iş yatar :(

Geçen sene TT Arena'nın loca paralarını çatır çatır yerken almadılar iki orta saha şimdi para yokken nasıl alacaklar?

4-3-3'te 10 numara sart. Aksini iddia edenle futbol tartismam bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt