FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

4-2-3-1 ve 4-3-3 arasında pek fark yok zaten.

Aradaki fark 4-3-3'de 3 ortasahanın da statik olmayan,mümkünse iki yönlü oynayabilen ve pas yapabilen adamların olması gerektiği (Yaya-Iniesta-Xavi) ve böylece de defans-forvet hattı arası bağlantının sıkı olması.

4-2-3-1'de ise bütün yük ileri 4'lüde, onların yetenekleri gol getirir takıma. Defans ile Forvet arası hat daha kopuktur ama Türkiye için daha uygun bir sistemdir,çünkü daha güvenli bir taktik.

Biz şu an zaten 4-3-3 değil, 4-3-2-1 oynuyoruz.

Biz son Sivas maçında 6-1-3 oynadık şahsen. Cana da Ayhan da defanstan farksız oynadılar.

2-3 kez yazdım ama FR'nin Barca'sı gibi değil şu andaki. Şampiyonlar ligi finali kadrosunu yazmak gerekirse;

---------------Edmilson(Cana)----------------

---------------------------Van Bommel(Elano)--

Giuly(Pino)---------Deco(Misimovic)---------------Ronaldinho(Arda)

----------------Eto'o(Baros)----------------------

Şeklindeydi. Xavi-İniesta gibi değildi. Bİzimki bu yapıya daha uygun. On numara transferi olursa tabii.

Elano ve V.Bommel biraz sırıtsa da olası Misimovic transferinde bu şekilde oynamaya mecburuz.

Elano ve Misimovic ile birlikte ne 4-3-3 oynanır ne 4-2-3-1. İkisinden birisi kadroya giremez. Bence de bizim yapımız 4-2-3-1'e daha uygun. 2'de ve 3'te merkez oynayacak bir adama ihtiyaç var.

Elano koşup, basmayan bir adam değil ki. Alan savunmasını da biliyor. Bence çok fazla sırıtmaz.

İddaa ediyorum Cana'nın yanına eli yüzü düzgün bi adam alsınlar yada elano kalsın bu takımı Arda-Baros-Misimovic şampiyon yapar ne gaza gelmiş bjk dinleriz nede gerçekten iyi oynayan ts dinleriz.. Bu kadar eminim ve takımıma güveniyorum

Ben bu saatten sonra en fazla 1 transfer yapabileceğimizi düşünüyorum . 2 aydır 1 tane adam getiremeyen adam 10 günde 2 adam mı getirecek. Peeeeh.

Ayne katılıyorum. Ama 1 adam gelirse bi işe yaramaz hiç uğraşmasınlar 2 ortasaha 1 forvet şart. En azından 2 ortasaha olsun. Bu arada misimoviç de olmamış öylemi*

Ben bu saatten sonra en fazla 1 transfer yapabileceğimizi düşünüyorum . 2 aydır 1 tane adam getiremeyen adam 10 günde 2 adam mı getirecek. Peeeeh.

Kaldı ki transfer sezonunun bitmesine daha 14 gün var. Biz daha transferlerimizi bitirdiğimizi söylemedik. Transferlerimizi yapacağız, Galatasaray taraftarlarının da arzu ettiği nitelikte sporcular olacak. Ama en önemlisi bizim teknik heyetimizin ihtiyacı doğrultusunda, takımın ihtiyacı doğrultusunda transfer yapmak istiyoruz. Çok isimler geldi gitti Türkiye’ye, Galatasaray’a da geldi gitti. Ama isim olmak yetmiyor. Arzu edilen bu 11 kişinin oynadığı futbol neticede bir mekanizma, bir makine. Bunun ihtiyacı olan parçalarını getirip oraya koymak lazım. Bunu da en ekonomik şekilde sağlamak lazım. Biz onun için uğraşıyoruz şu anda da görüşmelerimiz sürüyor. Yani daha önce de söylemiştim bir saat sonra da bitebilir, bir hafta sonra da bitebilir. Ama transfer sezonu bitmeden Galatasaray ihtiyacı olan futbolcuları muhakkak alacaktır ve almamız da lazım.

demiş adnan polat resmi siteden alıntı yaptım belirttiği iki yerdede transferler vu futbolcuları diyor zaten bundan önceki açıklamasında 3 futbolcu alıcaz dedi 3 olmasa bile 2 gelir

Kaldı ki transfer sezonunun bitmesine daha 14 gün var. Biz daha transferlerimizi bitirdiğimizi söylemedik. Transferlerimizi yapacağız, Galatasaray taraftarlarının da arzu ettiği nitelikte sporcular olacak. Ama en önemlisi bizim teknik heyetimizin ihtiyacı doğrultusunda, takımın ihtiyacı doğrultusunda transfer yapmak istiyoruz. Çok isimler geldi gitti Türkiye’ye, Galatasaray’a da geldi gitti. Ama isim olmak yetmiyor. Arzu edilen bu 11 kişinin oynadığı futbol neticede bir mekanizma, bir makine. Bunun ihtiyacı olan parçalarını getirip oraya koymak lazım. Bunu da en ekonomik şekilde sağlamak lazım. Biz onun için uğraşıyoruz şu anda da görüşmelerimiz sürüyor. Yani daha önce de söylemiştim bir saat sonra da bitebilir, bir hafta sonra da bitebilir. Ama transfer sezonu bitmeden Galatasaray ihtiyacı olan futbolcuları muhakkak alacaktır ve almamız da lazım.

demiş adnan polat resmi siteden alıntı yaptım belirttiği iki yerdede transferler vu futbolcuları diyor zaten bundan önceki açıklamasında 3 futbolcu alıcaz dedi 3 olmasa bile 2 gelir

Dostum tabii ki hepimizin temennisi ve istediği bu . Ama ben sanmıyorum nedense 2 ya da 3 adam alabileceğimizi.

En az 1 adam en fazla 2 adam alırız.

Adnan Polat'ın söylediği şeyler çok mantıklı ve kesinlikle katılıyorum kendisine. Doğru şeyler söylemiş kendisi. Özellikle 15 kişilik bir scout ekibi kurması çok önemli. İşte böyle şeyler görmek istiyoruz, bu kadar basit. Ancak teoride bu kadar güzel duran konular, bakalım uygulama döneminde nasıl sonuç verecek, asıl önemli olan da o.

Transfer için de birden fazla futbolcu alınacağını resmen açıklamış, takıma direkt uyum sağlayabilecek, taktik dizilişe ve felsefesine uyacak futbolcular transfer edeceklerini açıklamış. Umarım dedikleri olur, ancak Adnan Sezgin'de neden bu kadar diretiyor, çözebilmiş değilim, ne buluyor bu adamda acaba.

En az 1 adam alacağız demek,misimovic i alıp transferi noktalayacağız demek.

Misimovic'te sona yaklaşmışız hayırlı olsun. Ntvspor şimdi söyledi. Misimovic'in kendisi Wolfsburg yönetimine ayrılmak istediğini açık açık belirtmiş, bu yüzden fiyat konusundaki pürüzler de halolacaktır.

Misimovic haricinde transfer olmazsa,Elano yu b2b olarak kullanacak rijkaard,adamın da canına tak etti.

Misimovic haricinde transfer olmazsa,Elano yu b2b olarak kullanacak rijkaard,adamın da canına tak etti.

Rijkaard'ı artık tanıdık, ve öyle birşey yapacağına inanmıyorum. Elano bazen oyunda olur, bazen yedeklerde olur. Box to box olarak M. Sarp'ı oynatacaktır. Zaten öyle de olmalı, başka çaremiz yok, orta saha Elano'lu Misimovic'li çok cılız kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt