FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Diego Juve'de kalmış, Misimovic işi yatar bu durumda.

Elano seviyorum seni...Misimoviç le süper ikil olursunuz...Bu arada dua edelim de misimoviç gelsin...Yoksa bu saatten sonra Adnan Sezgin ne 10 numara bulabilir nede başka birşey..Herkes takımını yaptı ligler başladıktan sonra oyuncu satılmaz..

Ntvspor'da söylediler. Juventus resmi açıklama yapmış Diego'nun takımda kalacağına dair. Dzeko için takas olarak düşünülüyormuş zaten, o iş yatınca Wolfsburg'la görüşmeler durdurulmuş.

Ntvspor'da söylediler. Juventus resmi açıklama yapmış Diego'nun takımda kalacağına dair. Dzeko için takas olarak düşünülüyormuş zaten, o iş yatınca Wolfsburg'la görüşmeler durdurulmuş.

Ama az buz ingilizcem öyle olmadığını söylüyor ; Demiş ki , Diego bizde mutlu , transfer söylentileri olabilir bu bize negatif olarak dönüşü olmaz.

Juventus sitesinde öyle bir duyuru göremedim ben. Biri link atabilir mi?

Bu arada fotomaç -her ne kadar güvenilir olmasa da- oldukça iddialı bir şekilde Misimovic'in GS maçını tribünde izleyeceğini belirtmiş.

Fotomaç - Misimovic İstanbul'da

Misimovic İstanbul'da

Misimovic İstanbul'da

Adnan Sezgin, Zvjezdan Misimovic'in bonservisi için Wolfsburg ile her konuda anlaştı. 28 yaşındaki forvet bu gece Ali Sami Yen'de Lviv maçını izleyecek

Mutlu Sona Çok Yakın

Galatasaray yönetimi, 1 haftadır sarı-kırmızılı renklere bağlamak için yoğun çaba harcadığı Zvjezdan Misimovic'te mutlu sona çok yakın. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, Almanya'da Wolfsburg yöneticileriyle Misimovic'in bonservisi için her konuda anlaştığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine Adnan Sezgin'in, 28 yaşındaki futbolcuyu da Galatasaray'a gelmeye ikna ettiği bildirildi. Sezgin'le birlikte bu sabah İstanbul'a gelecek olan Misimovic akşam da Ali Sami Yen'de Lviv maçını izleyecek.

Baptista'dan Daha İyi

Misimovic'in transferinin bittiğini resmi olmasa da başkan Adnan Polat dün akşam katıldığı Galatasaraylı İş Adamları Derneği'nin iftarından sonra açıkladı. Polat, iftar çıkışı kendisine "Başkan, bize Baptista'yı getir" diye seslenen taraftar topluluğuna, "Ne yapacaksanız Baptista'yı? Ondan daha iyisi yarın sabah (bu sabah) gelecek" diyerek bir anlamda Misimovicmüjdesini vermiş oldu. Misimovic'in Schalke 04'ün teklifini kabul etmemesi de Galatasaray'a geleceğinin diğer bir kanıtı olarak algılandı.

Kaynak: Fotomaç,Savaş Çorlu

Cevap: Misimovic İstanbul'da

Lan totomaç bir kerede doğru haberin olsun, o da bu olsun lan. Bu adam heyecanlandırıyor beni.

Ne olur Tutturun lan Bu sefer Ne olur Doğru olsun bu sefer.

fotomac totmac fanatik = 0 sonra uzulmayin

Bunda yalan haber tipi yok pek :D yani bu kadarda değildir heralde sonuçta maçta kamera tribünde gösterecek bu adamı gelip izleyecekse ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt