FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Misimovic İstanbul'da

Eto'o Fener 'e geliyor dediler uçağa binip Çin 'e gitti Barça 'yla. Yalan haber yine.

ledesma ve mısmovıcı alcak Galatasaray bu kadar emınım ıcıme doguyor baska care yok...

Haber hala sadece fotomaçta başka bi sitede yok böyle bi haber.. Ama bu kadar yalan olamaz heralde

Söz Konusu Fotomaç'sa yalan haberde sınır tanımamak gerekir...

Adamlar ayaküstü elli tane yalan atabilir...

Yalan makinesi parçalanır yalanlardan...:D

Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Gelecekse uçak dışındaki vasıtalar kullanılsın. Kaç oyuncu bindirdik uçaklara, hala inemediler...

Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Misimovic gerçekten büyük transfer olur, Fotomaçta olsa heyecanlandırdı of. :o

Yalan yahu..Fotomaç Galatasaray Başkanı Adnan Polat dese oturur bir düşünürüm acaba diye :)

Fotomaç 'ta sansürlenmeye yakın :)

resim yoksa kanıtta yok :P

Tam bir fiyasko bu transfer yonetim icin.Misimovic kaliteli oyuncudur ama bizim 2 aydir aradigimiz ortasahada oyunun 2 yonunu oynayan bir futbolcu degil.Bizim de bir Alex'imiz oldu,gecmis olsun.

Tam bir fiyasko bu transfer yonetim icin.Misimovic kaliteli oyuncudur ama bizim 2 aydir aradigimiz ortasahada oyunun 2 yonunu oynayan bir futbolcu degil.Bizim de bir Alex'imiz oldu,gecmis olsun.

Misimovic gelmeden yazayımda ben, gelmesede geçerli bu lafım yani. Alex'i 3'e katlar, 8'le çarpar sonra kare kökünü bulur bu adam. Alex gitsin Bangbros filmlerinde oynasın o koca poposuyla.

Bir ortasaha daha gelmezse şampiyonluk zor. Gelirse de Baros sakatlanmasın diye dua edeceğiz yine. Elano - Cana - Misimovic beraber orta 3'lü de oynarsa hepten geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt