FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Kalın yer dışında yazdıklarında doğruluk payı var. Ama Magath'la çalışmak da önemlidir Misimovic için. O'nu sahneye çıkaran Magath'tır. Wolfsburg Schalke'ye oyuncu vermez diye birşey yok. Değerini verirlerse gider.

Real Madrid bu sezon da van der Vaart'ı satmayacak. O da ayrılmak istemiyor zaten. Ama seneye Kaka kalırsa, Canales, Mesut ve Pedro Leon gibi 3 oyuncusu daha olacak ve van der Vaart'a ihtiyaçları olmayacak.

Van der Vaart konusunda bir yanlışın olmalı. Çünkü benim bildiğim, kendisiyle birlikte ayrıca, Mamadou Diarra, Lassana Diarra ve Fernando Gago da satılık listesinde. Sportif direktör Jorge Valdano kendisi açıklamış.

Geçen sene 30 maçtan fazla oynamış sanıyorum.Umarım alırız.

Geçen sene attığı tüm goller, asistler, paslar..

[video=youtube;WuNe2rNGI4Y]https://www.youtube.com/watch?v=WuNe2rNGI4Y[/video]

Ben nötrüm bu transfere. Misimovic ' e göre defansif özellikleri ağır basan bi oyuncu almamız gerektiğini düşünüyorum.

hazır oraya gitmişken dzeko yu da kapıp gelsek ne hoş ama :)

acaba çok mu şey istiyorum :rolleyes:

Van der Vaart konusunda bir yanlışın olmalı. Çünkü benim bildiğim, kendisiyle birlikte ayrıca, Mamadou Diarra, Lassana Diarra ve Fernando Gago da satılık listesinde. Sportif direktör Jorge Valdano kendisi açıklamış.

Geçen sene bayağı uğraştılar satmaya da bonservisi yüksek olduğu için kimse yanaşmadı. Bu sene Valdano'nun öyle bir açıklaması yok bildiğim kadarıyla. 2 orta saha oyuncumuzu satabiliriz, dedi ama isim vermedi. Orta sahalarında 15'e yakın futbolcu birikti gerçekten. Bence Lass, Gago ve Momo'dan birini veya ikisini satarlar, orası kesin. Hücumculardan da van der Vaart tecrübesi sebebiyle kalır, Mourinho sever öyle adamları. Zaten açıklaması da Kaka'nın yerini VDV ve Özil ile dolduracağım, şeklindeydi.

Geçen sene bayağı uğraştılar satmaya da bonservisi yüksek olduğu için kimse yanaşmadı. Bu sene Valdano'nun öyle bir açıklaması yok bildiğim kadarıyla. 2 orta saha oyuncumuzu satabiliriz, dedi ama isim vermedi. Orta sahalarında 15'e yakın futbolcu birikti gerçekten. Bence Lass, Gago ve Momo'dan birini veya ikisini satarlar, orası kesin. Hücumculardan da van der Vaart tecrübesi sebebiyle kalır, Mourinho sever öyle adamları. Zaten açıklaması da Kaka'nın yerini VDV ve Özil ile dolduracağım, şeklindeydi.

Bu arada sporx de haberini yapmış.

Real Madrid'den gidecekler! - İspanya Ligi haberi

Maçtan sonra bu adam açıklanacak gibime geliyor.

Senin dışında 1 adam daha gelmeli ki orta saha düzelsin.

VfL Wolfsburg: Hoeneß zu Diego: Wir haben das Buch zugeschlagen

Das heißt also auch, dass Zvjezdan Misimovic bleibt?

Ja, natürlich bleibt er. Zwetschge ist ein leistungsstarker und für uns sehr wichtiger Spieler, was an seiner Bilanz der letzten Jahre sehr leicht abzulesen ist. Es wäre ohnehin nicht leicht, ihn adäquat zu ersetzen.

Misimovic satilmayacak, kulübünde kalacakmis! :akansular:

Bunu söyleyen Wolfsburg sitesinde Dieter Hoeneß!

Misimovic gelmiyor demek ki. Elano'nun kalacağı yönünde haberler var. Arkasına da Ledesma alınır ve kanser olmaya devam ederiz.

arda yı ortaya çekmek farz oldu artık kimse itiraz etmesin,solda kewell da var,iyi bi kanat oyuncusu daha alsınlar,para yoksa servet-ozan ipek takasına falan girişsinler ne bileyim,arda yı atsınlar forvet arkasına,bizde bu çileden kurtulalım.

BUDA bitti şimdi bakalım neyle kandıracaklar Taraftarı. Adnan SEZGİn istifa. Bu akşam mutlaka tepki olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt