FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

werder bremenli yöneticilerde mesutu satmıyacağız felan dediler 1 gün sonra reale gitti ..

Misimoviç veya o tarz bir futbolcunun alınmaması durumunda Arda'nın orta sahada oynaması artık şart olacak ama Arda'ya bu kadar yük fazla gelecek geçen yıl olduğu gibi. Eğer gerçekten böyle olacaksa çok çok yanlış olacak.

Oyuncuyu satacağız deseler bile bizim yönetim alamazdı zaten. Öyle bi kapasite var yani. Gelmiyor , daha fazla uzatmanın anlamı yok..

Maçlarda bu tarz tezahürat yapılmasını son derece sakıncalı buluyorum. Çok yanlış bir davranış.

werder bremenli yöneticilerde mesutu satmıyacağız felan dediler 1 gün sonra reale gitti ..

Yanlışım varsa düzeltin, Bremen yöneticileri Mesut'u teklif edilen komik rakamlara satmayacağız demişlerdi 1 gün önce. 11 milyon olduğu söyleniyordu o teklifin ve sonunda 15'e gitti. Satılacağını çok önceden söylemişlerdi zaten.

Oyuncuyla her türlü anlaşılmıştı.

Hatta dün gece klüplede anlaşmışlardı. Diego olayından iş sarpa sardı.

Wolfsburg bırakmayacaz diyor şu an ama Misimovic muhtemelen "bırakın gideceğim" diyecek bugün yarın..

Çok zengin bir klüp Wolfsburg, yerine bi adam bulup alabilirler. Van der Vaart olabilir mesala..

Daha defter kapanmadı ama sarpa sardı. Oysa bugün Diego işini bitirseler güzel haberler alacaktık.

In Sezgin Who Trust

Diego'yu alamadıkları için Misimovic takımda kalacakmış. Diego'ya biz teklif götürelim:p:)

Marsilya'ya kalsa Niang'ı da satmazlardı, Misimovic'in ben oynamak istemiyorum demesi lazım. Fiyatı kendi istedikleri rakama çekmeyi istiyorlar sanırım.

Das heißt also auch, dass Zvjezdan Misimovic bleibt?

Ja, natürlich bleibt er. Zwetschge ist ein leistungsstarker und für uns sehr wichtiger Spieler, was an seiner Bilanz der letzten Jahre sehr leicht abzulesen ist. Es wäre ohnehin nicht leicht, ihn adäquat zu ersetzen.

Ve bu şarkıda burada biter hadi başkan çıkıp yarın daha 11 gün var de transfer bitimine !!

VfL Wolfsburg: Hoeneß zu Diego: Wir haben das Buch zugeschlagen

Kimse bir anlik da olsa Misimovic'in gelecegine inandim demesin :ka23:

Wolsfburg şu an tok satıcı durumuna geldi.Diego alınamadığı için ,Misimoviç i bırakmayacaklar.Hatta 10 milyon euro istedikleri ve Adnan Bey'in 5 milyon euro gibi bi teklif yaptıgı bir ortamda o para yı önemsemeyeceklerdir.

Çünkü hiçbir takım para kazanacagım die sezon başı ihtiyacı olan futbolcuyu satmaz.Adnan Sezgin şu saatten sonra transferin son günlerinde sadece ve sadece taraftarın gözünü boyamak için alakasız birini alıp getirecek .

wolfsburg VDV'ye yönelmiş diyorlar

herkes bizim gibi plansız mı yerine koymadan elindeki adamı satsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt