FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

gelemedi gitti misi ya, wolfsburg diegoyu almış engel kalmadı gibi

Sadece misimovic gelirse yetmez arkasına birde annan alınırsa o zaman olur.

-----cana-----

annan---------

------misimovic

İyi ki transfer dönemi diye bişey varmış,yoksa bizim yönetim hiç transfer yapmazdı.

bu saatten sonra tercih etmeye gerek yok hangisi olursa su anki orta sahaların hepsinden iyidir

evet geç kalındığı doğru bide amana alınırsa bence işlem tamam

-------------ufuk------------

sabri----neill----ali----hakan

------cana----emana----

elano---misimovic----arda

-------baros------

yedeklerde

aykut

pino

kewell

ayhan

zan

çağlar

not:servet barış sarp serdar özkan servet gönderilsin bence vakit varken bank asyaya anca giderler zaten

evet geç kalındığı doğru bide amana alınırsa bence işlem tamam

-------------ufuk------------

sabri----neill----ali----hakan

------cana----emana----

elano---misimovic----arda

-------baros------

yedeklerde

aykut

pino

kewell

ayhan

zan

çağlar

not:servet barış sarp serdar özkan derhal servet gönderilsin bence vakit varken bank asyay anca giderler zaten

Bu kadro iyi ama H.Balta Ali Turan'ın yerine stopere Çağlar da solbeke geçer bence. Misimovicli Elanolu ve Emanalı Canalı ortasaha da Türkiye liginin en iyi orta sahası olur.

ali turan ı bi stoperde görebilsek adamın asıl mevkisi stoper,rijkard şu serveti geçen seneki gibi bi silse de şu aliyi bi denese orda,aslında baltanın yerine de çağları yazacaktım ama 2 ay sakat daha

ali turan ı bi stoperde görebilsek adamın asıl mevkisi stoper,rijkard şu serveti geçen seneki gibi bi silse de şu aliyi bi denese orda,aslında baltanın yerine de çağları yazacaktım ama 2 ay sakat daha

Bir futbolcu hakkında hep olumsuz yorumlar yazmaktan hoşlanmıyorum ama Ali turan ı stoperde 1-2 maç gördükten sonra bir daha 25 kişilik kadroda görmeye de tahammül edemeyeceksiniz!...Ara transferden beri diyorum,Ali Turan bu takımın oyuncusu olamaz diye,ama kim ne yetenek gördü de alınmasına karar verdiyse saygılarımı sunuyorum...Bunlar hala yetki sahibi iken gelde umutlu ol gelecek adına...

Bende aynı şeyleri Cana için düşünüyorum, abartıldığı kanaatindeyim.

Misimovic bekleniyor!

G.Saray'da beklenen transfer sonunda gerçekleşiyor! LİG TV'nin duyurduğu son dakika gelişmesine göre, sarı kırmızılıların Misimovic transfernde mutlu sona ulaştığı iddia edildi. Yıldız futbolcunun bugün İstanbul'da olacağı da gelen bilgiler arasında.

Ligtv.com.tr

Bugun İstanbulda olacaksa bu gece açıklanması lazım sabah mı açıklayacaklar... Resmi açıklama olmadan inanamıyorumda pek

Bu saatten sonra transfer gereksiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt