FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Misimovic Bekleniyor!

Annanın gelmesi olayı değiştirir.. Ama Cana nın form tutması gerek bunun icin.. Ve gec kalındıgı için Annan Cana ikilisinin uyum sorunu bir süre canımızı yakabilir.. Önlerinde yine bir yeni isim Misimovic olucak.. Annan da gelirse eksik bölgemiz sadece Kale kalır.. Defanstakilerin bir an önce kendine gelmesi ve Ufuğun kendini göstermesi sonrasında biraz nefes alırız sanırım..

Cevap: # Zvjezdan Misimovic

wolsburg -mainz maçında son kez oynıcakmış

maçı veren tv varmı ??

Taraftarın gözünü boyamak için bir adam alacaklar, onu bile yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar.

Adnan Sezgin'in hatası 8'i 3'e bölmek arkadaşlar,bence transferler ondan gerçekleşmiyor. :(

VfL Wolfsburg: 20 man squad

Wolfsburg'un resmi sitesi,Mainz 'in 20 kişilik kadro verdi:

The 20 man squad for the first home game of the season is: Benaglio, Hitz, Lenz, Cicero, Dejagah, Dzeko, Grafite, Barzagli, Diego, Johnson, Josué, Kahlenberg, Kjaer, Madlung, Mandzukic, Riether, Schäfer, Ben Khalifa, Ziani and Cigerci. Compared with the squad from the Munich game, Arne Friedrich, Zvjezdan Misimovic and Peter Pekarik have been excluded and replaced by Tolga Cigerci and Nassim Ben Khalifa

Geçen haftaya göre Arne Friedrich, Zvjezdan Misimovic ve Peter Pekarik yok,yerlerine Tolga Cigerci ve Nassim Ben Khalifa alındı.

Bu oyuncunun son buyuk transferi 8m euro cok fazla bence. İleride satısı yok ya da en fazla 2-3m euroya satabiliriz, 30'undan sonra kim bu oyuncuya 3.5m euro maaş verir ki?

Wolfsburg 25 yaşında 4m euroya almış, tamam sonra patlama yaptı ama 25 yaşındaki ileride satısı olan(muhtemel Wolfsburg'un zarar etmeyecegi) Diego 15m euro iken.

Misimovic için Schalke'de devreden cıkmışken, Premier lig kulupleri dahil kim Misimovic'e 8m euro + 3.5m euro net maaş verebilir? Sadece Rus ve Arap kulupleri. Bence Misi transferini için 31 agustos'a kadar ısrarla pazarlıga devam edilmeli. Zaten 29'un da gelse n'olur, 1 eylul de gelse ne fark eder? Es-es'e karsı oynamayacagı için farketmiyor artık. Zaten sonra ara var ligde.

Bu saatten sonra butun transferleri 31 agustos akşamına yetişecek sekilde ''sallamalıyız''. Kaybımız olmaz kazancımız olur. Emana için Betis baştan beri blöf yapıyor açık. Aurelio'yu bonservissiz verdiler, Aurelio ve Emana'nın ucretleri yuksek ve yaşlı oyuncular. 2.lig için maliyetli-luks oyuncular. Betis mutlaka gonderecektir. Adamlar oyuncuya olan borcunu bize yıkmaya calışıyor.

Bu oyuncunun son buyuk transferi 8m euro cok fazla bence. İleride satısı yok ya da en fazla 2-3m euroya satabiliriz, 30'undan sonra kim bu oyuncuya 3.5m euro maaş verir ki?

Wolfsburg 25 yaşında 4m euroya almış, tamam sonra patlama yaptı ama 25 yaşındaki ileride satısı olan(muhtemel Wolfsburg'un zarar etmeyecegi) Diego 15m euro iken.

Misimovic için Schalke'de devreden cıkmışken, Premier lig kulupleri dahil kim Misimovic'e 8m euro + 3.5m euro net maaş verebilir? Sadece Rus ve Arap kulupleri. Bence Misi transferini için 31 agustos'a kadar ısrarla pazarlıga devam edilmeli. Zaten 29'un da gelse n'olur, 1 eylul de gelse ne fark eder? Es-es'e karsı oynamayacagı için farketmiyor artık. Zaten sonra ara var ligde.

Bu saatten sonra butun transferleri 31 agustos akşamına yetişecek sekilde ''sallamalıyız''. Kaybımız olmaz kazancımız olur. Emana için Betis baştan beri blöf yapıyor açık. Aurelio'yu bonservissiz verdiler, Aurelio ve Emana'nın ucretleri yuksek ve yaşlı oyuncular. 2.lig için maliyetli-luks oyuncular. Betis mutlaka gonderecektir. Adamlar oyuncuya olan borcunu bize yıkmaya calışıyor.

Misimovç in yaşı 28 ..bak söylüyorum Galatasarayda cok iş yapar.

Bu saatten sonra umurumuzda mı? Benim değil artık..

Misimovç in yaşı 28 ..bak söylüyorum Galatasarayda cok iş yapar.

İş yapar da şimdi 28 biliyorum iki sene bizde iyi oynar sonra dususe gecer yaş geregi diyorum. 30 yaşında toplam maliyeti 4 yıl için 22m euro olan bir adam olur. Buyuk ihtimalle de satamayız. Maliyet acısından agır bir transfer. Aynı seyler Emana için de geçerli.

Eger oyuncunun son buyuk transferiyse bonservis bedelleri genelde duser. Transfermarkt sitesindeki ya da basında çıkan 13-14m euro deger hayali bir değer. Kimse Alman liginde 25'inden sonra parlamış bir Boşnak için o kadar para vermez. Dzeko genç oldugu için para ediyor.

İş yapar da şimdi 28 biliyorum iki sene bizde iyi oynar sonra dususe gecer yaş geregi diyorum. 30 yaşında toplam maliyeti 4 yıl için 22m euro olan bir adam olur. Buyuk ihtimalle de satamayız. Maliyet acısından agır bir transfer. Aynı seyler Emana için de geçerli.

Eger oyuncunun son buyuk transferiyse bonservis bedelleri genelde duser. Transfermarkt sitesindeki ya da basında çıkan 13-14m euro deger hayali bir değer. Kimse Alman liginde 25'inden sonra parlamış bir Boşnak için o kadar para vermez. Dzeko genç oldugu için para ediyor.

Bu tarz oyuncular 30undan sonra da katkı veriyor. Misimovic süper transfer olurdu ama takımdaki yerli gruplaşması onun liderliğini kabul edermi soru işareti

Bu saatten sonra umurumuzda mı? Benim değil artık..

O da dogru bu kulup tutarlı bir kulup değil, madem bu kadar zor durumdasın eko. anlamda. Gittin 2007'de Lincoln ve Linde gibi o zaman 28 yaşındaki iki adama ciddi bonservis + yuksek maaslar verdin. Gittin 28'lik Elano'ya yine dunyanın maliyetine girdin, şimdi Elano'yu satamazsak bir daha iyi fiyata satamayız ve 20m euro içeri gireriz. Cana da genç değil. Aldıgımız oyunculardan bonservis zararı yapmamak mumkun değil nerdeyse. Ustelik ucuk yıllık ucretler vermeye devam diyoruz. İlla referanslı, adı olan, marka oyuncu hastalığı yuzunden, deli maaşlar veriyoruz, ustelik, dususteki ''eski yıldız'' lara. Sonra 500 bin euro için yerli pazarında vasat oyuncuları toplamaya calışıyoruz.

Kadro dışı da bırakılmış ki... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt