FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Normalde 26 yaşını geçmemiş, orta sınıf ama yukselişte olan, sakatlık sorunu olmayan, yabancılar almalıyız. Transfer yaparken de yerli-yabancı ayrımı yapmamalıyız. Gerektiğinde yerli transfer içinde 2-3m euroyu gozden cıkarmalıyız ama nerde?

Cana iyi topçu ama bize luks ve pahalı, 22-25 yaş civarı 3-4m euroyu geçmeyen, yıllık 600-700bin euroya oynayacak adam almalıydık.

O da dogru bu kulup tutarlı bir kulup değil, madem bu kadar zor durumdasın eko. anlamda. Gittin 2007'de Lincoln ve Linde gibi o zaman 28 yaşındaki iki adama ciddi bonservis + yuksek maaslar verdin. Gittin 28'lik Elano'ya yine dunyanın maliyetine girdin, şimdi Elano'yu satamazsak bir daha iyi fiyata satamayız ve 20m euro içeri gireriz. Cana da genç değil. Aldıgımız oyunculardan bonservis zararı yapmamak mumkun değil nerdeyse. Ustelik ucuk yıllık ucretler vermeye devam diyoruz. İlla referanslı, adı olan, marka oyuncu hastalığı yuzunden, deli maaşlar veriyoruz, ustelik, dususteki ''eski yıldız'' lara. Sonra 500 bin euro için yerli pazarında vasat oyuncuları toplamaya calışıyoruz.

Aynen öyle.. Bırakın artık kendi hallerine. S*ctılar sıvamaya çalışıyorlar.. İsterlerse kendi ceplerinden ödesinler umrumda değil. Ben güzel futbol izlemek istiyorum! Beni heyecanlandıracak bir oyuncu istiyorum! Formasını alabileceğim bir oyuncu istiyorum..

Kadro dışı da bırakılmış ki... :D

Bunu kullanıp 31 agustosa kadar ugraşmalıyız, kozlar bizde artık. Misi'nin Wolfsburg'a alternatif maliyeti 7m euro + yıllık 2.5m euro. Cok fazla. Wolfsburg bu saatten sonra Misi'yi kadroda tutacak lukse sahip değil. Onlar çoktan Misi'den gelecek parayala hangi genç yıldıza yatırım yapacaklarına karar vermiştir. Bunu kullanmalıyız. Ben olsam teklifi dusururdum. Oyuncu zaten bizi ister cunku en iyi maaşı veren biziz. 6m eurodan fazla vermezdim Misi'ye Wolfsburg kabul edecektir.

Aynı sey Emana için de gecerli, 5m euroya dusur teklifi Betis yine son dakikaya kadar bahane bulup, sonunda kabul edecek.

Bunu kullanıp 31 agustosa kadar ugraşmalıyız, kozlar bizde artık. Misi'nin Wolfsburg'a alternatif maliyeti 7m euro + yıllık 2.5m euro. Cok fazla. Wolfsburg bu saatten sonra Misi'yi kadroda tutacak lukse sahip değil. Onlar çoktan Misi'den gelecek parayala hangi genç yıldıza yatırım yapacaklarına karar vermiştir. Bunu kullanmalıyız. Ben olsam teklifi dusururdum. Oyuncu zaten bizi ister cunku en iyi maaşı veren biziz. 6m eurodan fazla vermezdim Misi'ye Wolfsburg kabul edecektir.

Aynı sey Emana için de gecerli, 5m euroya dusur teklifi Betis yine son dakikaya kadar bahane bulup, sonunda kabul edecek.

Yazdıklarım Elano için de gecerli, bizde şimdi sıkıştık. Elano'yu satmalıyız ve artık koz musterilerde. Milan Juve diyebilir ki teklifim 5m euro ve son teklifim. İstersen satma, bir yılda daha 3.5m euro maaş ver ve seneye 1 yaş daha yaşlansın fiyatı iyice dussun. Elimiz mahkum bu yuzden. Ama tepki gormemek için bizim akıllılar satmaz. Bir yıl sonra 3m euroya satarlar :) (bkz.Lincoln L.Moskova olayı)

O da dogru bu kulup tutarlı bir kulup değil, madem bu kadar zor durumdasın eko. anlamda. Gittin 2007'de Lincoln ve Linde gibi o zaman 28 yaşındaki iki adama ciddi bonservis + yuksek maaslar verdin. Gittin 28'lik Elano'ya yine dunyanın maliyetine girdin, şimdi Elano'yu satamazsak bir daha iyi fiyata satamayız ve 20m euro içeri gireriz. Cana da genç değil. Aldıgımız oyunculardan bonservis zararı yapmamak mumkun değil nerdeyse. Ustelik ucuk yıllık ucretler vermeye devam diyoruz. İlla referanslı, adı olan, marka oyuncu hastalığı yuzunden, deli maaşlar veriyoruz, ustelik, dususteki ''eski yıldız'' lara. Sonra 500 bin euro için yerli pazarında vasat oyuncuları toplamaya calışıyoruz.

Bir şampiyonlar ligi bu oyuncuların tüm maliyetlerini karşılar üstüne bir bu kadar daha transfer yaptıracak gelir getirir. Ama ben Misimovic'in hiç bir sorunumuzu çözeceğine inanmıyorum. Kesinlikle Emana tarzı fiziken güçlü orta saha direncini arttıracak ve Cana ile birlikte takımı ileride tutup ofansif oyuncularımızın oynamayı sevdiği bölgede top almasını sağlayacak çok iyi bir MC'ye ihtiyacımız var.

Onun dışında bence en büyük eksik ve Misi transferinden daha öncelikli olan Zapotochny gibi iyi pas atabilen bir defans oyuncusu. Bilemiyorum yönetim bir son dakika süprizi yapıp Bayern'le sorun yaşayan DeMichelis'i de kadroya katar mı? En azından maçı rakip yarı sahada oynayıp iyi top çevirirsek kalecilerimizin yan top zaafiyetini çok hissetmeyiz. Ama yine de derbilerde bu kale hattıyla çok zorlanacağımız kesin.

Artık yabancı sınırlamasının kalkması lazım. Kimi alırsak alalım sorunsuz bir kadro oluşmuyor.

Bu konu hakikaten Türk futbolunun önündeki en büyük engeldir. Ligimizin kalitesi artamıyor. Bakıyorum Beşiktaş kadrosuna, ligde çok iyi futbolcuları yedek oturtmak zorundalar. Bu evet Galatasaray için avantaj ama Türk futbolu için dez avantaj.

Mehmet,şu anda aradaki 2 milyon euronun ki o kadar inebileceklerini hiç düşünmüyorum,İspanya'dan da ilgilenen kulüpler vardı Misimoviç'le, hiç bir anlamı yok artık. Bu kadar beklenildikten sonra artık böyle bir riske girilemez, Hoeness zaten yamuk bir adam belli olmaz "bana mı rest çekiyorsun lan vermiyorum" der. Biz paşa paşa 7-8 milyon euroya getirelim Misimoviç'i. Sistem onun üzerine kurulacaktır Arda ile birlikte, 3-4 sene oynar parasını da çıkarır rahat rahat umuyorum.

Özellikle Misi transferi bittiyse, Annan'da yaşanan gelişmelerden sonra Emana transferinde büyük avantaj sağlayabilir pazarlık. Ama yönetimden bir son dakika süpriziyle Baptista'yı bekliyorum ben. Hala bildiğim kadarıyla klüp bulamadı ve Galatasaray'dan başka talibi olmamasının yanı sıra, Roma'da ilk 18'e girme şansı bile gözükmüyor. Artık ikna olma zamanı geldi onun da...

Hoeness: "Galatasaray'ın teklifi yetersiz"

Wolfsburg menajeri Dieter Hoeness, Galatasaray'ın Zvjezdan Misimovic için yaptığı teklifi yeterli bulmadıklarını açıkladı. Juventus'tan Diego'yu transfer eden Wolfsburg, Zvjezdan Misimovic'i satmak için Galatasaray ile görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray ile anlaştığı belirtilen Boşnak orta saha oyuncusu, Diego'nun transferinden sonra Wolfsburg'da kalmasının çok zor olduğunu söyledi.

Wolfsburg menajeri Dieter Hoeness ise Misimovic'i satabileceklerini ancak Galatasaray'ın teklifini tatmin edici bulmadıklarını açıkladı.

Galatasaray Misimovic için Bundesliga kulübüne sekiz milyon euro teklif etti, Hoeness ise 12 milyon euroda ısrar ediyor.

"Misimovic'i satabiliriz ancak bu çok da gerekli değil" diyerek Boşnak yıldızın fiyatını yükseltmeye çalışan Hoeness, iddia edildiği gibi Schalke'den herhangi bir teklif almadıklarını da sözlerine ekledi.

Alman basınına göre Wolfsburg, Misimovic için başvuran Schalke'den Perulu forvet Jefferson Farfan'ı istedi ancak olumsuz yanıt aldı.

Farfan'dan umudunu kesmeyen Wolfsburg'un ilk etapta Schalke ile anlaşmak istediği, Galatasaray'ın ikinci tercih olduğu belirtiliyor.

Misimovic, transfer döneminin kapanacağı Salı gününe kadar durumunun netleşeceğini, Wolfsburg'da kalması halinde kadroda yer bulabilmek için mücadele edeceğini söyledi.

Bu iş bitmiştir beyler artık dönüşü yok transferin bitimine 2 gün kalmış seve seve ya da seve seve alacak yönetim..

Wolfsburg menajeri Dieter Hoeness, Galatasaray'ın Zvjezdan Misimovic için yaptığı teklifi yeterli bulmadıklarını açıkladı. Juventus'tan Diego'yu transfer eden Wolfsburg, Zvjezdan Misimovic'i satmak için Galatasaray ile görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray ile anlaştığı belirtilen Boşnak orta saha oyuncusu, Diego'nun transferinden sonra Wolfsburg'da kalmasının çok zor olduğunu söyledi.

Wolfsburg menajeri Dieter Hoeness ise Misimovic'i satabileceklerini ancak Galatasaray'ın teklifini tatmin edici bulmadıklarını açıkladı.

Galatasaray Misimovic için Bundesliga kulübüne sekiz milyon euro teklif etti, Hoeness ise 12 milyon euroda ısrar ediyor.

"Misimovic'i satabiliriz ancak bu çok da gerekli değil" diyerek Boşnak yıldızın fiyatını yükseltmeye çalışan Hoeness, iddia edildiği gibi Schalke'den herhangi bir teklif almadıklarını da sözlerine ekledi.

Alman basınına göre Wolfsburg, Misimovic için başvuran Schalke'den Perulu forvet Jefferson Farfan'ı istedi ancak olumsuz yanıt aldı.

Farfan'dan umudunu kesmeyen Wolfsburg'un ilk etapta Schalke ile anlaşmak istediği, Galatasaray'ın ikinci tercih olduğu belirtiliyor.

Misimovic, transfer döneminin kapanacağı Salı gününe kadar durumunun netleşeceğini, Wolfsburg'da kalması halinde kadroda yer bulabilmek için mücadele edeceğini söyledi.

Bunun kaynağı nedir ?

Bence bugün açıklanmalı çünkü taraftarda sabır kalmadı..

Böyle cambaz adamları görünce,gelmesin misimovic filan kalsın ellerinde.Bu saatten sonra kimse o kadar para vermez misimovic'e.Hoeness Kayserili yöneticilerden farksızdır.

Diego ve Misimovic'in aynı anda takım olması sorun yaratmaz dediğine bakmayın ;)

Son dk NtvSpor; Misimovic ve Emana'dan vazgeçildi, İbricic ve Ananan ile anlaşılmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt