Flaş Olcan Kararı!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
Trabzonspor'dan flaş karar!

img-20130702-wa0036.jpg

İstanbul'da bir araya gelen Trabzonspor yönetim kurulu, Olcan Adın'a gelen transfer tekliflerinin kesinlikle reddedilmesi yönünde fikir birliğine vardı.

YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Trabzonspor Yönetim Kurulu, dün akşam İstanbul'da bir araya gelerek transferde izlenecek yol haritasını belirledi. Teknik direktör sorununun gündeme dahi gelmediği toplantıda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyelerine gelecek sezonla ilgili beklentileriyle taleplerini sordu.

TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantının daha sonraki bölümünde takımdaki bazı futbolculara gelen transfer teklifleri değerlendirildi. Toplantıda özellikle Olcan Adın'a gelen tekliflerin kesinlikle reddedilmesi ve bu futbolcunun takımda tutulması için gerekenin yapılması yönünde fikir birliğine oluştu.

Öte yandan teknik direktörlük konusunun ise bir hafta içerisinde netlik kazanabileceği öğrenildi.

DHA

Keyfiniz bilir. Bir sene sonra bedavaya aliriz o vakit.Gelen teklifler pek iyi degildi herhalde simdiye kadar.

Ulan zaten Trabzonspor'da para yok, bir sürü borcunuz var kisa vadede ve ödeyemiyorsunuz..

Dany, Hajrovic ve Umut Bulut direk oynar Trabzon'da. Naz etmesinler yani.

Töreyi kaçırmayalım.

olcan kalmak istiyor mu acaba :)

er ya da gec olcan bize gelir. burak yilmaz olayini hatirlayin ;)

Olcan Antep'te oynarkende cok iyiydi ve taraftar olarakta alınmasını istedigimiz bir oyuncuydu..

Olcan'ı 2 sene önce almayıp yerine aynı paraya Yigit'i alanlara ne söylemek gerekir acaba ??

Ts satmamakta ısrarcı olacaktır tabi, cünkü hücumda Ts'u tasıyan tek adam. Onur ile Olcan'ı Ts'den cıkar. Kümede kalmaya oynayan bir takıma dönüsürler.

Artık Olcan'ın kararını beklemek gerekiyor. Olcan Ts ile sözlesme uzatmaz ise Ts kesin elden cıkartacaktır.. Tabi takas falan yapacaklarını sanmam, 5 m euro'yu hazırlayalım..

Mevlüt-burak- villa veya başkası olacak bence.

Ne olcan nede töre alınacak taraftarın istediği gibi.

Taraftar hemen hemen hepsi tek ağız ile tuturdu orda burda yok olcan gelmeli veya töre.

Diye diye gercekden sanki listede varmışlar gibi olduk.

Futbola giderleri gelirinin 2 küsür katı olan TS 'mu satmayacak !

2 sene önce Olcan'ı almayıp atletizmci Yiğit Gökoğlan'ı alan FT'ye kucak dolusu sevgiler

selçuk ve burak yüzünden bu sene adamlara demediklerini bırakmayanlar trabzon tayfası diye adlandıranlar şimdi olcan için nöbet beklemeye başlamışlar. trabzon tayfasına gerek yok al töreyi tamam ne olcanı

lanet olsun en iyi kanat gider böylelikle töre şart oğlu şart oldu futbol fakiri yönetim uyumaya devam etsin

Naz yapıyorlar.

Tapatalk

Geri
Üst Alt