GSCimbom
Flaş Sabri Kararı!
Aybars Ay

Flaş Sabri Kararı!

Aybars Ay ·

Cevap
40
Okunma
2,4K
Sayfa
1/3

Aybars Ay

🔞🥵🍑👉👌
Baba Gündüz
​

Önce sözleşmesindeki bir senelik opsiyon maddesini kaldıran, ardından da yeni sezon için ücretinde indirime giden tecrübeli futbolcuyla, sarı-kırmızılı yönetim uzun soluklu bir sözleşme yapma kararı aldı.

Böylece Sarıoğlu’na sarı-kırmızılı kulüpte jübile yapma fırsatı verildi. Galatasaray’ın emektar futbolcusu Sabri Sarıoğlu kalmak için ‘feda’ dedi, yönetim de bu hareketi karşılıksız bırakmadı.

Sezon içerisinde sözleşmesindeki 1 senelik opsiyon maddesi otomatik olarak uzayan buna karşın kamuoyu tepkisi nedeniyle yönetimden gelen “Bu maddeyi kaldıralım” önerisini hiç düşünmeden kabul edip 1.6 milyon euroyu elinin tersiyle iten tecrübeli futbolcu sarı-kırmızılı takımdaki kariyerine devam edecek.

Tatil için ABD’nin yolunu tutan 31 yaşındaki oyuncu 1.6 milyon euroya yükseltilen ücretinin yeni sezonda 1 milyon euroya düşürülmesi teklifine olumlu yanıt verdi. Sabri ikinci kez feda derken yeni sözleşmesinde bonus maddelerinin de olmayacağı belirtildi. Böylece tecrübeli futbolcunun yıllık kazancı 1 milyon euronun üzerine çıkmayacak. Sabri’nin bu hareketine yönetim de jestle karşılık verme kararı aldı.

Galatasaray’dan başka takımda oynamayan tecrübeli futbolcunun jübilesinin sarı-kırmızılı formayla yapılması için sözleşme süresi bu kez 1 yılla sınırlı kalmayacak ve uzun tutulacak. Buna göre Sabri’yle 2+1 senelik sözleşme yapılacak.

LİNNES'İ KESMİŞTİ
Zaman zaman performansı eleştiri konusu olsa da formasını kaptırmayan Sabri, devre arasında transfer edilen Linnes’i de kesmiş ve sezon sonundaki performansıyla yine takdir toplamıştı.

43 MAÇA ÇIKTI
Galatasaray’ın tecrübeli ismi Sabri Sarıoğlu geride bıraktığımız sezonda lig, kupa ve Avrupa’da 43 maça çıktı. Sarı-kırmızılı formayı 2975 dakika terleten 31 yaşındaki futbolcu, Avrupa Ligi’nde oynanan Lazio karşılaşmasında fileleri bir kez havalandırdı.

Milliyet

Sizin ve sizin gibi düsünen taraftarlarin kafasina tüküreyim.

31 yasinda ki standart Topal'i iste, Sabri ile uzat, Hamit ile utanmadan pazarlik yap..

Ama Sneijder'e gelince satmayı düsün.

Allah bu türk toplumuna yardimci olsun.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Sneijder 31 yaşında performansı düşer ama sabri ve topal 31 yaşında performansları düşmez, yersennn

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

allah sizin belanisi versin emi sabri fedakarlik etmisde sizin de gönlünü kazanmista, ulan adama demezlermi sabriye kim 1milyon euro verecek ciksin bir takim biz veriyoruz desin hele bir. sneijderi satin parasini sabriye verin utanmaz herifler

Bu sabri'nin biriyle kaseti var ama çözemedim..
Divan başkanıyla mı yoksa genel kurul üyelerinin salt çoğunluğuyla mı ilerde çıkar nede olsa..

Tartışmasız bir şekilde Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş EN KARAKTERSİZ oyuncusu. İnsan ancak bu kadar sülük gibi yapışabilir ve istenmediği yerde durmaya devam edebilir. Hajrovic, Großkreutz falan bunun yanında melek sayılır. Allah belanı versin senin.

Senin yüzünden taraftarlıktan, hatta futboldan soğudum. Hayatta hiçbir şey beni bu derece bıktırmadı seni takım kadrosunda görmek kadar.

Son düzenleme:
1 milyon euro mu. Düşürülmüş hali bu.:asd22: ULan buna 1 milyon euro veren ağlamasin paramiz yok diye. Sabri biraz adamsa bir sürü para aldim bedava oynayacağim der. ama işte adam nedir onu bilmez.

Gerizekalı haysiyetsiz herifler, facebook'ta orda burda her sabri burak selçuk semih kaya vs haberi altına, "efsane, veliaht, kral, reis vs" ayağı çeken gerizekalı hardal beyinli elemanlar olduğu sürece bu adamlar daha çok cukkalar. Ulan adamlar sneijder e işi bitmiş diyor, yıllarca gayri meşru çocuk sabriden ve türevlerinden kurtulamadık, yeter lan!

Geri