GSCimbom
Flaş Sabri Kararı!
Aybars Ay

Flaş Sabri Kararı! Sayfa 2

Aybars Ay ·

Cevap
40
Okunma
2,4K
Sayfa
2/3
Tartışmasız bir şekilde Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş EN KARAKTERSİZ oyuncusu. İnsan ancak bu kadar sülük gibi yapışabilir ve istenmediği yerde durmaya devam edebilir. Hajrovic, Großkreutz falan bunun yanında melek sayılır. Allah belanı versin senin.

Senin yüzünden taraftarlıktan, hatta futboldan soğudum. Hayatta hiçbir şey beni bu derece bıktırmadı seni takım kadrosunda görmek kadar.

yillarca ayni duygulari yasamisiz kardesim. yoruldum ben.

Net ücreti 1 e çekip maç başlarını x5 yapacaklar.
Taraftar da keriz ya.
Bu sarbi denilen yetenek fakirini istemiyoruz.
Gideceği yer ptt 1. Lig olur.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın fedakar hali kemiksiz 3.5 trilyon ediyor. Geçen sene o kadar çok sövdüm ki ben küfretmekten bıktım yönetim küfür yemekten bıkmadı.

Sabri' ye bizden başka hiç bir enayi senelik 1 milyon euro vermez, nasıl feda demiş oluyorsa!

Sent from my iPhone using Tapatalk

"Sezon içerisinde sözleşmesindeki 1 senelik opsiyon maddesi otomatik olarak uzayan buna karşın kamuoyu tepkisi nedeniyle yönetimden gelen “Bu maddeyi kaldıralım” önerisini hiç düşünmeden kabul edip 1.6 milyon euroyu elinin tersiyle iten tecrübeli futbolcu sarı-kırmızılı takımdaki kariyerine devam edecek."

Buram buram ısmarlama haber.

yapacak bişey yok

sneijderin maaşının ödenmesi gerekiyorsa 2-3 parça bişey almak şart

Sneijder için ürün almaya gerek yok. Yönetim onu satarak bu sorunu çözecek. Böylelikle Sabri, Olcan, Semih, Selçuk, Umut ve Eray'ın maaşlarına kaynak yaratacak. Çünkü onlar hak ettiklerinin çok daha azına oynadıkları için mutlaka takımda kalmalılar. Sneijder gotmolo omo cok poro kozonoyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri