Florentino Pérez, Teknik Direktörlük Görevi İçin Xabi Alonso'ya Teklifini Sundu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1746778177854.webp

Real Madrid yönetimi 65 yaşındaki Carlo Ancelotti ile karşılıklı anlaşarak sezon sonu yolları ayırma kararı aldı.

43 yaşındaki Xabi Alonso ile görüşen Başkan Florentino Perez, kulübün genel transfer politikasında son kararın yönetim tarafından yapıldığını altını çizdi ve Xabi Alonso'ya teklifi kabul etmesi halinde bunun bilincinde olması gerektiğini aktardı. Xabi Alonso bu teklifi kabul etti ve 3 yıllığına prensip anlaşmasına varıldı.

25 Mayıs'ta resmi sözleşme imzalanacak.

(Marca)

Aziz Yıldırım'ın Cavi Alonso demesi aklıma geldi. Muhteşem bir toplantıydı o ya.

bu sezonki kötü gidişatın tek sorumlusu kendisi

gerekli takviyelerin hiçbirini yapmadı (ceza mı var bilmiyorum)

Carlo eldeki kadroyla bence iyi iş çıkardı. Atleticonun gerisinde ligi bitirir diye düşünmüştüm ben ciddi ciddi.

bu sezonki kötü gidişatın tek sorumlusu kendisi

gerekli takviyelerin hiçbirini yapmadı (ceza mı var bilmiyorum)

Carlo eldeki kadroyla bence iyi iş çıkardı. Atleticonun gerisinde ligi bitirir diye düşünmüştüm ben ciddi ciddi.
Hangi paralel evrende yaşıyon lan

Barcelona çok daha kötü kadroyla 3 maçta da osurttu bunları

Hangi paralel evrende yaşıyon lan

Barcelona çok daha kötü kadroyla 3 maçta da osurttu bunları

Barçanın organizasyonu çok iyi. yeni sezonda 2 nokta transferle la ligayı domine ederler.

Realde kritik bölgelerde çok eksik var bence. böyle olunca organizasyonda da vasat kaldılar doğal olarak.

Barçaya takviye say desem, forvet kaleci dersin.

Realde sağ sol bek, orta saha, forvet. hatta stoper ihtiyacı bile var bence.

Barçanın organizasyonu çok iyi. yeni sezonda 2 nokta transferle la ligayı domine ederler.

Realde kritik bölgelerde çok eksik var bence. böyle olunca organizasyonda da vasat kaldılar doğal olarak.

Barçaya takviye say desem, forvet kaleci dersin.

Realde sağ sol bek, orta saha, forvet. hatta stoper ihtiyacı bile var bence.
Tamam da barcelona kendisi çıkardı stoperi kanadı manadı. Organizasyonu kurmak da hoca işi değil mi? Flick ilk senesinde becerdi ancelotti napıyor kaç yıldır

Realde camavinga çuameni valverde modric vs varken orta saha eksik deniyosa bu direkt hoca problemidir yav. Millet forvetsiz ne oyunlar oynuyo mbappe vini rodrigoyla bu yıl 3-5 tane iyi maçı yok realin. Stoper konusunda sakatlıklar şanssızlıktı orası ayrı

Gecen sene olmasini bekledigim seydi

Bu sezon bayern dumene gecince tekrar, olma ihtimalini yuksek gordugum bir durum

Tamam da barcelona kendisi çıkardı stoperi kanadı manadı. Organizasyonu kurmak da hoca işi değil mi? Flick ilk senesinde becerdi ancelotti napıyor kaç yıldır

Realde camavinga çuameni valverde modric vs varken orta saha eksik deniyosa bu direkt hoca problemidir yav. Millet forvetsiz ne oyunlar oynuyo mbappe vini rodrigoyla bu yıl 3-5 tane iyi maçı yok realin. Stoper konusunda sakatlıklar şanssızlıktı orası ayrı
Barça stoperleri berbat bu arada. Özellikle o Aroujo mudur nedir, Cuesta'dan kötü olabilir.

Real Madrid gibi kulüpte sağ, sol bek yok..

Arnold 'u aldım ya ? lig, cl gidince mi ? al bir tarafına sok.

Orta Saha zenci zenci zenci bir tane kreatif oyuncu var. Modric yaşlı haliyle bile fark yaratıyor ama yetmiyor.

Merkez forvet Osimhen gibi bir santrafor eksik.

ve en önemlisi Sanches gibi stoper eksikliği.

Geri
Üst Alt