florentino pérez

perez, ispanya'da yayımlanan el chiringuito programında açıklamalarda bulundu:

"mbappe ile ilgili durum değişti. ona başka şeyler teklif ettiler. üzerinde baskı kurdular. real madrid'de kulübün üstünde kimse yok. diğer oyunculardan daha fazla kazanabilir ama futbol kolektif bir spor. değiştiremeyeceğimiz değerlerimiz ve ilkelerimiz var. onu seviyorum. yapılan baskı, şartların değişmesine yol açtı. real madrid tarihinde hiçbir oyuncu diğerinden üstün olmamıştır."

erling haaland'ı neden transfer etmediklerine de açıklık getiren perez şunları söyledi:

"dünyanın en iyi santraforuna sahibiz (benzema). haaland'ı transfer etsek onu yedek kulübesinde oturtamazdık değil mi? iki yıl sona neler olur bilmiyorum. sahip olduğumuz genç oyuncular ve bazı takviyelerle yeni takımı oluşturacağız."

"avrupa süper lig projesi hâlâ devam ediyor, yok olmuş değil. lüksemburg mahkemesi'ne devam eden bir dava var. yakında bir duruşma olacak. haklı olduğumuzu düşünüyoruz. uefa'nın her şeyi elinde bulundurduğunu anladık."

RECORD: Florentino Perez overtakes Santiago Bernabeu as the president with most titles in Real Madrid history, with 34 titles.

1714852630286.webp

Bunak lavuk kulubu sahiplenmiş, Ali koc-aziz karışımı bir seye dönüşmüş. Uzun süre basta kalmanın sonuclari.

Real Madrid başkanı Florentino Perez, futbol tarihindeki en 𝗨𝗡𝗨𝗧𝗨𝗟𝗠𝗔𝗭 basın toplantılarından birini gerçekleştirdi..

•⁠ ⁠İstifa etmeyeceği için ‘üzgün olduğunu’ söylüyor, bunun yerine 3 yıl erken seçim çağrısı yapıyor ve diğer adayları ona karşı yarışmaya ‘eğer yapabilirlerse’ tehdit ediyor

•⁠ ⁠İlk sorular sporla ilgili, ama hemen spor meseleleri hakkında konuşmayacağını söylüyor

•⁠ ⁠Real Madrid’in bir diktatörlük olmadığını ısrarla belirtiyor, her zamankinden en iyi başkan olduğunu, 74 kupa kazandığını ve onu ancak ‘onu vururlarsa’ çıkarabileceklerini söylüyor

•⁠ ⁠Real Madrid oyuncularının ‘her sezon savaştığını’ iddia ediyor ve bunun tamamen normal olduğunu söylüyor. Yılda en az 4 veya 5 oyuncu birbirine vuruyor. Hem Tchouameni’yi hem de Valverde’yi ‘iyi çocuklar’ olarak savunuyor

•⁠ ⁠Cebinden telefonunu çıkarıp haber okumaya başlıyor ve birden fazla kaynaktan, özellikle ABC’den gelen sahte haberlere gülüyor

•⁠ ⁠Bir ABC muhabirini ‘futbol hakkında bile olup olmadığını bilmeyen bir kadın’ olarak işaret ediyor

•⁠ ⁠Kendisini doğaüstü bir hayvan, gece gündüz çalışan bir canavar olarak nitelendiriyor, kanser ve yorgunluk söylentilerini reddediyor

•⁠ ⁠Barcelona’yı Negreira davası nedeniyle eleştiriyor, bunun futbol tarihindeki en utanç verici skandal olduğunu söylüyor ve Barcelona’yı UEFA’ya şikayet etmek için bir belge hazırladıklarını belirtiyor

•⁠ ⁠Transfermarkt’a göre Real Madrid’in dünyanın en değerli kadrosuna sahip olduğunu doğruluyor

•⁠ ⁠Basın toplantısı sırasında önündeki gazetecilerle tartışmaya başlıyor, medya aboneliklerini iptal etmekle tehdit ediyor

•⁠ ⁠Kendisini inşaat devi olarak adlandırıyor, şirketlerinin dünya genelinde milyarlarca euro gelir ürettiğini iddia ediyor

•⁠ ⁠Basın toplantısını Real Madrid’i soygunlardan korumak için çağırdığını söylüyor, ‘ondan çalınmasaydı’ en az 7 lig şampiyonluğu daha olacağını belirtiyor

•⁠ ⁠Taraftarları ve kulüp üyelerini oyuncuları desteklemeye, onları yuhalamamaya çağırıyor

•⁠ ⁠İyi geceler diliyor ve odadan ayrılırken gazetecileri bir daha asla görmemeyi umduğunu söyleyerek çıkıyor

Florentino Perez: "Medya sürekli hakkımda 'çok hasta, kansere yakalandı' gibi şeyler uyduruyor.İnsanlar da bu haberleri görüp beni arıyor.

Bir keresinde bir arkadaşım Çin'de son evre hastalıkları tedavi eden çok iyi bir hastane önerdi. Ben de ona 'S*ktir git.' dedim." (Gülerek)

Geri
Üst Alt