Florin Andone’nin Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Şimdi Falcao transferi daha fazla anlam kazandı. Geçen yıl adı geçtiğinde de çok istediğim bir oyuncu, ileride takım savunmasını başlatabilecek, çok disiplinli ve ortalama üstü bitirişe sahip bir oyuncu. Rahatlıkla çift forvette de oynayabilir, tutucu tek santrafor olarak da. Ben yerli santrafor yedeği bekliyordum ama Mevlüt'ü şikecilere, Muhammet'i Başakşehir'e kaptırdıktan sonra piyasada çok da tatmin edici oyuncu kalmadı. Geçiş dönemi için Andone gayet iyi oyuncu, hayırlı uğurlu olsun.

Sonunda takıma düzgün forvet gelmiş bu herif ligi sallar

Hiç izlemedim, ya da hatırlamıyorum. Umarım iyidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ee hani sol bek ve stoper nerde yönetim istifa

4-4-2 izleriz bazı maçlarda şu takımın bekleri de iyi olsa inanılmaz işler yapacağız ...

deportivoda cok iyi oynuyordu gollcüden ziyade servis yapar boyuna göre havadan iyi

sanki çift forvet sinyalleri bunlar

Valla videolarda topla akip gidiyor bayada hizli videomu yaniltici senmi yanlis hatirliyorsun

videolar yanıltıcı olabilir reis. hızlı bir adam ama top verip al taşı diyeceğimiz adam olmaz. savunma arkasına koşu atar, stoperleri yorar. türkiye ligi'nde güzel skor da yapabilir.

Tek bir 3 dk lık videosunu izledim ve hayran kaldım elemana...

Tam bizim liglerin topcusu,fayda sağlar.Falcao varken ne zaman oynar, nasıl oynar orasını bilemem

Umut bulut+Adem büyük+mevlüt Erdinç = Andone

Bu üçlüyü karıştırsan Andone gibi bir şey çıkar galiba.

Tam ısıran forvet falcaonun yanına ikinci forvet olarak sal falcao çat çut şut çeksin

Geri
Üst Alt