Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Terim Etkisi!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Florya Metin Oktay Tesisleri'nin duvarları, teknik direktör Fatih Terim'in talimatıyla graffiti sanatçıları tarafından boyandı. Duvarlardaki Metin Oktay ve Galatasaray logolu graffitiler, taraftarlar tarafından da beğeniyle karşılandı.

Galatasaray'a ait Florya Metin Oktay Tesisleri'nin girişindeki duvarlar grafiti sanatçıları tarafından boyandı.

Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nin duvarlarındaki grafitiler görenleri hayran bıraktı. Tesislerin girişi ve yan duvarları, grafiti sanatçıları tarafından sarı-kırmızılı renklere boyandı.
Duvarların bir bölümüne kulübün efsane futbolcusu Metin Oktay çizilirken, diğer bölümlere ise UEFA ve Süper Kupa resmedildi.

Tesislerin girişinde bulunan güvenlik kulübesi de kulübün arması ve sarı-kırmızılı renklerle süslendi.

resimid_4779663.jpg

resimid_4779676.jpg

Sözcü

Beğendim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yapım aşamasında görmüştüm ama bitmiş hali çok güzel olmuş. Küçük ama önemli şeyler bunlar. Florya'daki havayı yukarı çeker.

Çok güzel olmuş.

Ellerine sağlık.

sent via GSC

Çok iyi olmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

imparator diye boşuna demiyoruz adam her şeyi düşünüyor.

fatih terime hakaret edip Galatasaraylı gibi geçinenler vardı birde...

Dursun'un kardeşi de muslukları yaptırıyordu.
Sonuç ortada.
Terimde üzerine vazife olan işler yerine boya badana işleriyle uğraşıyor.
Gerçi o da haklı 1905 lira maaş ile hocalık yapılmaz.
Keşke aynı özveriyi paşa,sivas ve fener maçlarında taktik ve motivasyonda da gösterseydi.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Soma'li florya dan taraftarın sevgi seline dönüştürdügu duvarlarının bile insanın içini ısıttıgi florya ya
Terim etkisi tam olarak budur işte.

GSCimbom Mobile App

1905 liraya olacak iş değil, kredi çekmiştir diye düşünüyorum.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt