Florya'da Amrabat Sürprizi!

Bu adamın Galatasaray sevgisine hayranım. Gel dediler geldi. Git dediler gitti. Asla sorun çıkarmadı. Avrupa tercrübesinin futboluna olumlu yansıdığını düşünüyorum. O yüzden makul bir fiyata gelirse ben hayır demem. Katkı sağlar.

Atıf Checehehoohohoahaaha hamlesine bir karşılık vermek gerekiyordu...

ergen ergen konuşacağına adam olmayı öğren önce oradan konuşması kolay nasılsa madammış haddini bil karı gibi ağız yapma bana

tabi ergen ergen veya kac mac oynamis gibi argumentlerini kullanmak cok banalca, cok siradan.

Gel gör, senin gibi gram beyini olmayan insanlar, evet, gram beyini olmayan insanlara lanli lunlu konusunca hemen kompleksiniz dagiliyor. Adam olmak mi? Adam olmak nedir biliyormusun? Onundeki insan ne derse desin, nasil davranirsa davransin, sen yine kendi yolunu sasirmiyacaksin, ama sen hemen sasirdin, hemen lanlu lunlu konusma dedin.

Amrabat Galatasarayda sans buldu, Yasin gibi mallarin kadar sans bulamadi tabiiki, ama sans buldu, olmadi yapamadi. Malaga'da devam etti, siradan bir futbolcuydu. Sonra gitti Watford'a adamlarin en kotu adamlarindan biri oldu. Adamin bir assisti, bir golu yok. Adamin ilk 11'de oynadigini bile hatirlayamiyorum bu sene Watford'da. Bos argumentler yapma bana.

pligde yarim sezon gecirmesi hanesine + olaraktan yazilmistir umarimki
1 sene kiralik oynamasinda beis gormem
ayni sekilde melo 1 sene kiralik gelebilir

tabi ergen ergen veya kac mac oynamis gibi argumentlerini kullanmak cok banalca, cok siradan.

Gel gör, senin gibi gram beyini olmayan insanlar, evet, gram beyini olmayan insanlara lanli lunlu konusunca hemen kompleksiniz dagiliyor. Adam olmak mi? Adam olmak nedir biliyormusun? Onundeki insan ne derse desin, nasil davranirsa davransin, sen yine kendi yolunu sasirmiyacaksin, ama sen hemen sasirdin, hemen lanlu lunlu konusma dedin.

Amrabat Galatasarayda sans buldu, Yasin gibi mallarin kadar sans bulamadi tabiiki, ama sans buldu, olmadi yapamadi. Malaga'da devam etti, siradan bir futbolcuydu. Sonra gitti Watford'a adamlarin en kotu adamlarindan biri oldu. Adamin bir assisti, bir golu yok. Adamin ilk 11'de oynadigini bile hatirlayamiyorum bu sene Watford'da. Bos argumentler yapma bana.

Ben amrabat geri mi gelsin dedim embesil beyni olmayan birisi varsa oda sensin sen neden neden bana saldırıyorsun şimdi? Önce efendi olmayı öğren dedim ben sana bu benim kişiliğimi gayet de açıklıyor sen kimsinde bana hakaret ediyorsun daha fazla zorlama kendini..

ben burağında döneceğini düşünüyorum evlatları birbirinden ayırmak doğru olmaz en büyük sevgi evlat sevgisidir

Ben amrabat geri mi gelsin dedim embesil beyni olmayan birisi varsa oda sensin sen neden neden bana saldırıyorsun şimdi? Önce efendi olmayı öğren dedim ben sana bu benim kişiliğimi gayet de açıklıyor sen kimsinde bana hakaret ediyorsun daha fazla zorlama kendini..

Did I break your sorry heart? :(

Bu güreşçi yetenek fakiri ziyaret için bile olsa floryaya girmemeli

Lanet gelsin Dursuna!

Takımda 77 tane sol kanat var ne yapıcaksınız amrabatı? şu takıma gerçek bir sağ kanat alalım artık!

podolski
bruma
yasin
sinan
olcan
telles
ontivero

başlıkta kan gövdeyi götürüyordur diye tahmin etmiştim.
görüyorum ki son derece yanılmışım.
çıldırmış olmalısınız

Yasin maç başı Minimum 5 defa rakip kaleciyle karşı karsiya geliyor ama pozisyonları harcıyordu, Bu amrabat kenar çizgide güreş yapmaktan 0 defa Rakip kaleciyle karşı karsiya kaliyordu.

Bu vitaminsiz taraftardan umudumu kestim iyice tinercilesiyor. Daha dün güresci diye alay edilip gitti diye oh cekilen amrabat bugün göklere cikariliyor.

Galatasarayı seviyor diye isteyenleri görüyorum burda hepimiz en az amrabat kadar seviyoruz bu takımı o zaman bizi de alsınlar kör ölür badem gözlü olur lafının tam karşılığı yorumlar olmuş bileğiyle çalım atmak nedir bilmeyen açık alan bulunca tarlada koşar gibi koşan adamı nasıl geri istiyorsunuz anlayamıyorum ara sıra iyi orta açıyordu bi de schalke maçında uchidanın aklını aldığı bir çalımı hariç başka bir şey yapmadı desem yeridir.

Geri
Üst Alt