GSC Portal Florya'da Operasyon Başladı!

Emre Boz

Cezalı
Aslan Üye

Galatasaray.jpg

Galatasaray'da yönetim, Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesini uzatmak için teklifte bulunurken, Eboue, Yiğit, Engin, Aydın ve Gökhan Zan'ı göndermeyi planlıyor.

Haberin Devamı GSC Portal'da

Son düzenleme:
Veysel ve Tarık'a bakınca Sabri ile uzatmak doğru karar.Diğerlerini zaten göndermemiz lazım.

Lan Sabri ile ne sözleşme uzatması lan kafayı mı yediniz yabancı sınırının kalkacağı sene...

Sabri ile uzatmak mi? Saka mi bu?
Birazcik aklinizi calistirsaniz nolacak

Yabancı sınırı en fazla 7+1 gibi bir şey olur.Ümidinizi kesin o konuda.Gelişmemizi istemezler.

Son düzenleme:
O zaman bu konu kesinleşince Sabri ile masaya oturulur ki artık futbol tamamen bitmiş durumda bahsettiğin türde bir kısıtlama olmaz artık...

Kesinleşmesine gerek yok.Tamamen kaldırmayacakları belli,iyileştirme yapabilirler sadece.Sabri ile uzatma konusunda sezon sonunu beklemeliyiz bence.Sonuçta bir yere kaçacağı yok.

Gönderebileceğinizi gönderin tamam da Sabri zaten kovsanız da gitmiyor bırakın kararı yeni yönetim versin.

tarik ve veysel toplam 10 mio
art sabri sözlesme uzatmak:38573:

Sabriyle uzatmak mantikli şu darbogazda 1 milyona oyuncu bulunmaz

Sabriye 5 yıllık bir sözleşme dayayın yılligi 2 milyon eurodan. Haydi Apo babus.

Bence çok doğru bir karar.

Eski yönetimler listedeki oyunculara 5 er sene sözleşme yapardı. En azından bunların bir işe yaramadığını görmüş mevcut yönetim.

Sabri ise o da doğru hamle. Tarık ve Veysel neredeyse 20 maç oynadılar daha asisti geçtim bir tane isabetli ortaları yok. Sabri en azından onlardan daha çok skora katkı veriyor, daha çok mücadele ediyor.

Saldıracaksanız Veysel, Tarık gibilerine saldırın. 5 milyon bonservis paraları var daha ne işe yaradıkları belli değil.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
yav su sabriden ne güzel kurtulmustuk

nerden geldin be abdurrahim

göndermek istedikleri futbolculari nereye kime gönderecekler? sezon sonu sözlesmesi biten kim varsa o belki devre arasinda kendine külüb bulur digerleri hic biryere gitmez paralarini almadiktan sonra, sabriye gelince sözlesme mi yapacaksin 500bin tl den fazla olmamazi gerek begenmiyorsa kapi orasi diyeceksin

Bizden bir halt olmaz daha burda hala sabriden medet umanlar var 10 senedir kadroda ve bu süre icinde iyi oynadıgı mac 10 u gecmeyen biriyle bence yıllıgı 3 milyonda 5 sene anlaşma imzalasınlar

burda sabri'ye sallayanları anlamak mümkün değil. sanki elimizde dani alves'ler var da biz sabri ile sözleşme imzalıyoruz. alın işte veysel ve tarık piyasadaki en iyi yerli bekler diye alındı verdikleri katkıyı görüyorsunuz. bunları hiç almasaydık tek sabri ile idare etseydik en azından paramız cebimizde kalırdı. hadi onu geçtim hala daha sabri'yi gönderelim diyorsunuz. gönderince ne yapacağız? siz mi çıkıp oynayacaksınız sahada?

birileri de yabancı sınırı kalkacak neden sözleşme yenileniyor diyor. geçen sene de 5'e düşmez, yükselecek o sınır, yok ab çıkacak, şu olacak bu olacak dedik. alın gördük sınırı. ondan dolayı önce yabancı sınırı kalksın da sonra bakarız sabri'nin sözleşmesine. hoş yabancı sınırını da telles gibi adamlara harcayacaksak gene sabri'nin verdiğinden fazla katkı alamayız.

Geri
Üst Alt