Florya'da Transfer Zirvesi!

Cavanda'yi niye aldik ben hala anlam veremiyorum bu transfere. Yakinda cöpler kervanina katilir diye tahmin ediyorum.
Bu cocugu ilk bizim macta izlemistim, Trabzon ile deplasmanda yaptigimiz ve 0-1 kazandigimiz mac.

Garip bir sekilde bir cok kisi iyi oynadi demisti, Adem de cok savunuyordu. Ben ise iyi yanlarini yaptigi basit pas hatalarindan dolayi göremedim veya görmek istemedim heralde. Savunmadan cikarken sacma sapan paslar atiyordu, hatta bir pozisyonda Jose Rodriguez kapmisti, gol atiyordu.

Neyse Sabri varken sezon basinda 'Yahu bu kadar kisi övüyor, belki ben yanlis izledim 3-4 mac' dedim kendi kendime. Sonuc ortada, bence bizi ileriye tasiyamaz. Fazlalik resmen. En gec CL icin yeni bek lazim.

Denenir sorun burada degil oyunculari degisik yerlerde deneyebilirsin ama Cavanda'da hic bir sekilde stoper oynayabilecek bir isik görmüyorum ben. Adam daha sag bekte bile müdahalelerde yetersiz kalirken bir de göbekte düsünmek bile istemiyorum.

Gecen de demistim bazi oyuncular vardir stoperde kullanabilirsin cünkü tip ve özellikler olarak buna uygun olurlar. Mesela bizim takimda Balta veya Carole, bu adamlar zorda kaldigin zaman orada kullanilabilecek oyuncular. Veya Besiktas'in yaptigi gibi Tosic.

Cavanda bayagi uzak o bölgeden. Ondan olsa olsa Sabri gibi kanata koyarsin ama orada da verimli olacagini sanmiyorum cünkü en önemlisi beyni yok. Bu adami neden aldik hala anlamiyorum.

Besiktasin gururu Chedjou bile bu takimda stoper olarak oynayabiliyor :)

Cavanda stoper oynayabiliyorsa Sabri de stoper oynar, hatta Eren Derdiyok da oynar. O derece yani. Sukru, yine basladin Fatih Terim gibi herkesi devsirmeye, gecen sene de Denayer i santrafor yapalim diyordun, yada playmaker mi neydi. :asd:

Besiktasin gururu Chedjou bile bu takimda stoper olarak oynayabiliyor :)
Iyi de bir yanlis baska bir yanlisi dogru cikarmaz. Yillardir Sabri yerine adam alindi hic biri tutmadi, bu da Sabri'nin iyi oldugunu göstermez bize. Mantik ayni mantik.

Vallah kusura bakmayacaksin Sükrü Cavanda stoperde oynasin demen en az benim zamaninda Burak > Lewandowski demem gibi sacma birsey. Kabullen bunu Sükrü.

Yahu kimin ne dedigi zerre umrumda degil diyorum, simdi niye o konulara giriyon ki :D

Ters düsünelim bi; Benim farkli perspektiflerden yorumlamam cok bilmislik oluyorsa, sizin direk hoca ve oyunculara sallamaniz cok bilmislik olmuyormu? Basit soru.

Örnegin JOR ve 4-4-2 konusunda yorumumu yaptim, öyle ayrica bu 100% dogrudur da demedim. Ama Ajax altyapisindan yetisen bir hoca birden oyunculara sahip olmamasina ragmen 4-4-2 oynatacaksa, ben burda ilk baska sebepler ararim cünkü inandirici gelmiyor. Eger bu mantikli degilse, tartisacak birseyim kalmaz zaten o kisilerle.
Mantikli oldugunu ve direk JORa sallamadan kabul ederlerse, tartisilir diger fikirler ve nedenler.

soruna cevabım; kişi eğer kasap gibi dalıp ona buna anlayıp dinlemeden bir fikri olmadan sürüye uyup salıyorsa onunda şuan eleştirdiğimiz konudan farkı yoktur. iki olayında emin ol birbirinden farkı yok.

şu mantığını anlamıyorum "jor ajax altyapısından yetişmiş orada eğitim vermiş 4-4-2 nedir bilmez".demiştin. şimdide benzer bişey diyorsun. ogün sana cevabım "bir futbol adamının hayatının yarısından fazlasını futbolla yaşamış hayatını futbolla kazanmış bir insanın 4-4-2 gibi bir dizlişi bilmemiş görmemiş olması yaşamamaış olması hayatında hiç kullanmamış olması kabul edilemez yahu. sadece 4-4-2 değil pek çok dizilişte buna dahil şartlar ne gerektiriyorsa o gün onu uygulayabilir" gibilerinden bişey demiştim. futbol adamı olm bu her türlü dizlişi görecek ani kararlar verecek çok doğal. bak rijkaardı ele alalım adam barçayı eski günlerine döndürmede ilk kurşunu sıkandı. ajax alt yapısı zaten malum. ancak bu adam bize geldi ne oldu hatırlıyorsundur baktı total futbol bu ülkede bi s*kime yaramıyor ee imkanlarda kısıtlı serveti bir maç forvete koydu bol bol kendisine top şişirttirdi. futbolun doğasında bunlar var hakan. marangozdan tek tip olarak çıkmıyor bu adamlar sonucta hamuru da mayası da insan

Son düzenleme:
soruna cevabım; kişi eğer kasap gibi dalıp ona buna anlayıp dinlemeden bir fikri olmadan sürüye uyup salıyorsa onunda şuan eleştirdiğimiz konudan farkı yoktur. iki olayında emin ol birbirinden farkı yok.

şu mantığını anlamıyorum "jor ajax altyapısından yetişmiş orada eğitim vermiş 4-4-2 nedir bilmez".demiştin. şimdide benzer bişey diyorsun. ogün sana cevabım "bir futbol adamının hayatının yarısından fazlasını futbolla yaşamış hayatını futbolla kazanmış bir insanın 4-4-2 gibi bir dizlişi bilmemiş görmemiş olması yaşamamaış olması hayatında hiç kullanmamış olması kabul edilemez yahu. sadece 4-4-2 değil pek çok dizilişte buna dahil şartlar ne gerektiriyorsa o gün onu uygulayabilir" gibilerinden bişey demiştim. futbol adamı olm bu her türlü dizlişi görecek ani kararlar verecek çok doğal. bak rijkaardı ele alalım adam barçayı eski günlerine döndürmede ilk kurşunu sıkandı. ajax alt yapısı zaten malum. ancak bu adam bize geldi ne oldu hatırlıyorsundur baktı total futbol bu ülkede bi s*kime yaramıyor ee imkanlarda kısıtlı serveti bir maç forvete koydu bol bol kendisine top şişirttirdi. futbolun doğasında bunlar var hakan. marangozdan tek tip olarak çıkmıyor bu adamlar sonucta hamuru da mayası da insan

Yahu benim kizdigim notka iste bu. Hakli cikmak adina sende simdi uydurmussun yine. Yahu 4-4-2'yi bilmeyen teknik adam mi olur, bunu kim nasil diyebilir? Cümle öyle olsa bile, anlami cok acik degil mi?

Ajax ne tarz futbol oynatiyor yillardir? Hangi sisteme önem veriyorlar. Barcelona birden 4-4-2 oynarmi sence?

Tercih etmez diyorum. Belkide edebilir, ama ilk baska sebepler ararim ben. Akil var mantik var. Sorgulamak icin beyin vermis allah bizlere.

Forumda xd xd yazip duran bi mal daha var, Talisca konusunda rezil oldugu icin algi yaratmak adina kurmadigim cümleleri kullaniyor benim hakkimda 'dünyanin en iyisi yaaa' diyerek. O kadar fena koymus ki, Aboubakar konusunda cikamiyor, yine adamla alakali olmayan cümleler kullaniyor benim hakkimda. Yok söyle böyle demisim, alakasi bile yok.

Bu kisiler hep ayni, zamaninda argümanlarla ezdigim kisiler. Acin o tartismayi okuyup karar verin.

Son düzenleme:
Fenerbahce ye karsi kadroya alinmamis Depay, h.o

Yahu benim kizdigim notka iste bu. Hakli cikmak adina sende simdi uydurmussun yine. Yahu 4-4-2'yi bilmeyen teknik adam mi olur, bunu kim nasil diyebilir? Cümle öyle olsa bile, anlami cok acik degil mi?

Ajax ne tarz futbol oynatiyor yillardir? Hangi sisteme önem veriyorlar. Barcelona birden 4-4-2 oynarmi sence?

Tercih etmez diyorum. Belkide edebilir, ama ilk baska sebepler ararim ben. Akil var mantik var. Sorgulamak icin beyin vermis allah bizlere.

yoo uydurmadım ogün bu konuyu konustuğumuzda jor ajaxtan yetişti 4-4-2 yi nerden bilsin gibilerinden konuştun. ondan dolayı bunu söylüyorum. yanlış hatırlıyorumdur belki şimdi bilebilir 4-4-2 ile ile fikri vardır diyorsun sorun yok. ayrıca haklı çıkmak gibi derdim yok reis o tip mevzuları aştığıma inanıyorum. haklı çıksam ne olur haksız çıksam ne olur. neyse

bu konuyla alakalı işin özü bir td hangi milletten olursa olsun hangi sistemle yetişmiş olursa olsun gün gelir şartlar ve imkanlar farklı arayışlara tercihlere el açmak durumunda bırakabilir ve bu çok doğaldır bununla alakalı rijkaard servet örneğim halen geçerli.

yoo uydurmadım ogün bu konuyu konustuğumuzda jor ajaxtan yetişti 4-4-2 yi nerden bilsin gibilerinden konuştun. ondan dolayı bunu söylüyorum. yanlış hatırlıyorumdur belki şimdi bilebilir 4-4-2 ile ile fikri vardır diyorsun sorun yok. ayrıca haklı çıkmak gibi derdim yok reis o tip mevzuları aştığıma inanıyorum. haklı çıksam ne olur haksız çıksam ne olur. neyse

bu konuyla alakalı işin özü bir td hangi milletten olursa olsun hangi sistemle yetişmiş olursa olsun gün gelir şartlar ve imkanlar farklı arayışlara tercihlere el açmak durumunda bırakabilir ve bu çok doğaldır bununla alakalı rijkaard servet örneğim halen geçerli.

O gün geldigini, sartlarin olustuguna ikna olmuyorum ben iste. Elinde 4-4-2 oynamak icin oyuncular yok, elinde genelde 4-4-2'ye uzak bir yapidan gelen bir hoca var. Gerisi 1+1=2 gibi.

Neyse uzatmayalim simdi.

O gün geldigini, sartlarin olustuguna ikna olmuyorum ben iste. Elinde 4-4-2 oynamak icin oyuncular yok, elinde genelde 4-4-2'ye uzak bir yapidan gelen bir hoca var. Gerisi 1+1=2 gibi.

Neyse uzatmayalim simdi.

tam dayaklık adamsın yemin ederim

He aynen herkes sana karşı algı manipülasyonu yapıyor sen iddia edilen hiçbirşeyi aslında demiyorsun bunlar bizim g.tümüzden uydurduğumuz şeyler. Allahın psikopatı öl geberde forumcak rahat edelim gsc nin futbol kalitesinin azına edip duruyorsun.

Herkes degil, dedigim gibi zamaninda ezdigim argümansiz idiotlar sadece. Hep ayni kisiler, iyi dikkat edelim. :)

Talisca ne koydu be cocuga :D

He dogru canim, ben Talisca dünyanin en iyi oyuncusu demisim kesinlikle. Messi ve Ronaldo kim ya :D

Yine zeka dolu yorumlar goruyorum...

Osman reise karsi kalkisma seziyorum. Kokten keserim oyle kalkismalari. Haddinizi bilin ulan ⚔️

Sent from my iPhone using Tapatalk

Herkes degil, dedigim gibi zamaninda ezdigim argümansiz idiotlar sadece. Hep ayni kisiler, iyi dikkat edelim. :)

Talisca ne koydu be cocuga :D

He dogru canim, ben Talisca dünyanin en iyi oyuncusu demisim kesinlikle. Messi ve Ronaldo kim ya :D
Korkma alıntı yap yemem seni.

sasıfelek cıkmazı cok guzel dizi arkadaşlar

Geri
Üst Alt