Florya'da Transfer Zirvesi!

ee sende aysalı Allah diye görüyon pek bi farkınız yok

5d8e1433064a488c19007f9fe934e3b7.gif

Galatasaray Ulan!!!

Baslarim Aysal'a FT'e

Ama ikisi arasinda sececek olursam FT daha buyuk efsanedir

cb7e94459db9b647d0b2b03c3abc2b48.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iyi de bir yanlis baska bir yanlisi dogru cikarmaz. Yillardir Sabri yerine adam alindi hic biri tutmadi, bu da Sabri'nin iyi oldugunu göstermez bize. Mantik ayni mantik.

Vallah kusura bakmayacaksin Sükrü Cavanda stoperde oynasin demen en az benim zamaninda Burak > Lewandowski demem gibi sacma birsey. Kabullen bunu Sükrü.

Kendini aklamaya mi çalışıyorsun şimdi :D

Ben deneyelim dedim, sen Burak Lewadan daha iyi olduğunu demiştin. :asd22:

Neyse mevzuyu kapatalım : )

Efsane Büyük Başkan Ünal Aysal'ın mübarek adını ağzımıza almadan önce abdest alalım lütfen. Saygılar.

Kendini aklamaya mi çalışıyorsun şimdi :D

Ben deneyelim dedim, sen Burak Lewadan daha iyi olduğunu demiştin. :asd22:

Neyse mevzuyu kapatalım : )

Yok niye aklayayim. Sadece dediginin ne kadar sacma olduguna vurgu yapmak icin söyledim onu.

okadar tartışma oldu okadar kişi birbirine girdi olay Fatih Terim ve ü.A ya kadar geldi. bunların sebebi tek bir kıvılcım. tek bir kişi. ilk sayfa 9.mesajla başladı hersey.
forumda ayrışmalara neden olan bu şahıs hakkında derhal bir yaptırım uygulanmalı yoksa üye kalmayacak

okadar tartışma oldu okadar kişi birbirine girdi olay Fatih Terim ve ü.A ya kadar geldi. bunların sebebi tek bir kıvılcım. tek bir kişi. ilk sayfa 9.mesajla başladı hersey.
forumda ayrışmalara neden olan bu şahıs hakkında derhal bir yaptırım uygulanmalı yoksa üye kalmayacak

Benle uğraşmaktan vazgeç.

Geri
Üst Alt