Florya'nın Yeni Yıldızı!

25 olana kadar as takıma almazlar.
Hicbise yapmiyosan antrenmanlara al, yedekte oturt skora gore şans ver. sahadakilerden ne kadar kötü olabilir ki.
Tr liginde umut kadar verimsiz bi forvet yok mesela

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cem Sultan'da PAF takimla 1500 gol atmisti. Yetenek + BEYIN olmadi mi bi halt olmaz

Koca bir sezonu forvetsiz geçirmişiz, elde Umut gibi ne olduğu belli olmayan bir oyuncu varken altyapıdan oyuncu almamak hainliktir heleki böyle başarılı oyuncular varken.

Yıllardır Sabri Aydın Eray gibi herifler hep kadroda oluyor altyapıdan çıkan oyuncu bulundurman gerektiği için.

O sığırlar yerine bu gençleri alsana işte kadroya.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Eminim öyledir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yazık çok yazık şu adama 10 dakika şans vermediniz elin takımı 16 yaşındaki çocuğu oynatırken şu adam 10 dakika oynamadı ya.

Şu anda Türkiye'de bizim kadar genç futbolcu düşmanı olan başka bir kulüp yok. Sinan gibi bir yeteneği bile neredeyse harcayacaktık. Bu kadar berbat bir sezonda alt yapıdan kimseye doğru dürüst şans verilmemesi tam bir skandal.

gercekten bu kadar iyiyse neden a takimda 1 dakika bile süre almadi anlamiyorum, en azindan ziraat kupasinda forma verilseydi bir sinan gümüs daha cikabilirdi...cünkü sinan gümüs ilk ziraat kupasinda oynadigi futbol ve attigi gollerle gündeme gelmisti..

bizim gençler işi hiç bilmiyor , iki tweet atsa cumhurbaşkanım gibi hatrcik yapmak istiyorum , reis gibi herkesin sevdiği bir isim olmak istiyorum dese şu an yardımcı antrenörlüğe kadar yükselmişti çoktan..

dk oynatılmadan anadolu takımlarına satılır.2 sene sonra fener 8 milyon yuroya alir.

gercekten bu kadar iyiyse neden a takimda 1 dakika bile süre almadi anlamiyorum, en azindan ziraat kupasinda forma verilseydi bir sinan gümüs daha cikabilirdi...cünkü sinan gümüs ilk ziraat kupasinda oynadigi futbol ve attigi gollerle gündeme gelmisti..
Çünkü biz genç futbolcu düşmanıyız.

Sinan A takım için transfer edildi altyapı için değil. Altyapı daki oyunculata öcü gözüylr bakılıyor bizim kulüpte. Tecrübesiz diyorlar, ulan oynamadan nasıl tecrübe kazanacak bi çocuklar. Tabi ki oynatacaksın.

Yaz kamplarında da takıma geri dönen kiralık çer çöpü dener bizim süper zekalı antrenörlerimiz sanki o çöpler bir halt edecekmiş gibi. Oynat işte gençleri onların yerine.

Vallah bu sezonda bile gençlere sans verilmedi ya diyecek birşey bulamıyorum. Böyle bir ortamda kadro dışı kalmalar falan bile olmadı tüm sezonda, adamlar hem bok gibi oynuyor hiç bir şeyi umursamıyor hem de tıkır tıkır paralarını maçbaşı ücretlerini ve primlerini alıyorlar, şaka gibi ya.
Bu sezon kadro dışı kalmalar ve oara cezaları yağmur gibi yağmalıydı şu takımın üzerine.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Önümüzdeki sezon şans bulur umarım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

muhammet ile pala'ya kampta bol bol şans verilsin.

+emre mor'da transfer edilmeli.

Arkadaşlar u 15 altyapı takımımız çok iyi ben çok beğeniyorum 2 maçını canlı olarak seyrettim izleme imkanım oldu. inş 2 3 seneye adam gibi kendilerine bakarlarsa 3 tane topçu rahat çıkar

ben altyapiya falan inanmiyorum artik. son 15 senede altyapidan Bir Arda birde yarim yamalak emre c. semih ve sabri cikti. Onun disindakilerden bir hayir gormslugumuz yok. Benim inancim kalmadi bu altyapi olayina. Burada altyapi altyapi diye kasacagimiza belcika ve holandada futbol okullari var surekli futbolcu uretiyorlar. Belii bir butceyle bunlardan 3-4 tanesi alinabilir. Orada potansiyel vaadeden cocuklari ise 15-16 yasinda tutup U 19 takimina getirirsin. Ayrica Hollanda Belcika 2.liglerinden pilot takim bulunup anlasma yapilmali.

Geri
Üst Alt