Diagne'nin herhangi bir takımın yıldızı olması için sağdan soldan hayvan gibi servis alması lazım. Diagne kampın yıldızıysa gerçekten, kampın gerçek yıldızları Arda Turan, Emre Kılınç, Feghouli filan demektir. Öyle olması orta vadede benim adıma daha mutluluk verici olur. Diagne'ye servis yapabilecek bir takıma dönüşüyorsak belki Falcao kamburundan da kurtuluruz. İkisini de yapamıyorsak bunlar yerine Adem oynasın daha iyi. 1.65'lik adam bunların 2 yıldır giremediği aksiyona 15 maçta soktu kendini.

Adem'le Falcao aynı boyda yalnız

Burda 2 ihtimal var;
1) Yönetim bu başarısız transferden kurtulmak için ısmarlama haber yaptırıyor. Dönem ortasında bu balon tekrar patlayınca, bizde suç yok sezon başı çok iyiydi sizde biliyorsunuz diyip yırtacak
2)Bizim kadromuz o kadar kötü bir kadro ki futbolun f sini bilmeyen bu adam bile yıldızlaşmış.
2 durum da birbirinden kötü

Burda 2 ihtimal var;
1) Yönetim bu başarısız transferden kurtulmak için ısmarlama haber yaptırıyor. Dönem ortasında bu balon tekrar patlayınca, bizde suç yok sezon başı çok iyiydi sizde biliyorsunuz diyip yırtacak
2)Bizim kadromuz o kadar kötü bir kadro ki futbolun f sini bilmeyen bu adam bile yıldızlaşmış.
2 durum da birbirinden kötü

iki şık arasinda gidip geldim

Düsünün, Teklif geliyor 8.5 Mio € .

Ozaman Bayram havasi olur iste.

Kala kala bu manyağa kaldık.İşin komiği sakatcao nın olmadığı maçlarda gol mol atar belki işimize yarar.

Geri
Üst Alt