Floyd Mayweather, Khabib Nurmagomedov'un Meydan Okumasını Kabul Etti!

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Floyd Mayweather, Khabib Nurmagomedov’un meydan okumasını kabul etti. İkilinin 2019’un ilk aylarında karşı karşıya gelmesi bekleniyor.

khabib-meydan-okumustu-mayweather-dan-yanit-5bc4d83097c9a.jpg

Khabib meydan okumuştu! Mayweather’dan yanıt

Khabib böyle Meydan okumustu:

"Haydi Floyd, dövüşmemiz gerek. Şu ana kadar kaybetmemiş iki isim. 50-0'a 27-0... Bunu yapalım, neden olmasın? Çünkü ormanda sadece bir kral vardır. Kral benim. Çünkü o, McGregor'u indiremedi. Ama ben onu rahatça indirdim."

khabib güres haric dayagin babasini yer

Su floydun saglam bir dayak yedigini dunya gozuyle goreyim yaw.

anladığım kadarıyla bir boks müsabakasında floyd çok kötü döver. öyle diyolla

Hayatının en kötü kararını aldı ne yazık ki hiç gerek yoktu böyle bir şeye. Floyd çakal zaten direkt atlamış, kaçırır mı fırsatı.

her şey bir mermiye bakar beyler
boş yapıyorsunuz
tanesi 2.5 lira

Hayatının en kötü kararını aldı ne yazık ki hiç gerek yoktu böyle bir şeye. Floyd çakal zaten direkt atlamış, kaçırır mı fırsatı.
Bir bakıma iyi 1 karar gibi bu Floyd denilen adamın maçları anlamadığım 1 şekilde reytingli ve yüksek meblağların döndüğü müsabakalar oluyor.Yenilse bile iyi para kaldırır.

Akillanmaz bunlar

Yine deli para goturecekler ve yine izleyecegiz hea

Khabib Mcgregor'dan bile daha aciz durum'a düser ring de

Üstad malum şahsın bu dövüşçü arkadaşlardan biri ile kafese girmesini ister miydin? Malum sağlam bir dayak yemesi gerektiğini söylüyor idin bir aralar.

Yaradana sığınıp vuracaktır Habib.

Allah'in isid kılıklısı boyunu aşmış anlaşılan.

Hadi ulan Khabib şu gösteriş meraklısı kıroyu ringe göm!

Geri
Üst Alt