FM 2015 Ön Siparişte: 60 TL

Kaan Toprak

Onursal Üye
Onursal Üye
Çok sayıda ödüle ve çok sayıda rekora sahip Football Manager serisinin en yenisi Football Manager 2015, Kasım 2014’te PC, Mac ve Linux oyuncularıyla buluşuyor.

Football Manager size Avrupa’nın en büyük ligleri de dâhil, dünyadaki 50’den fazla ülkenin liginden neredeyse bütün takımların başına geçme imkânı veren; yapılmış en gerçekçi, en derin ve en bağımlılık yapıcı futbol yöneticiliği simülasyonudur.

Football Manager 2015 size gerçek bir teknik direktörün hayatını yaşama olanağı sunuyor. Beğeni kazanmış 3 boyutlu maç motoru ile oyunu izlerken kimin maçta oynayacağını, kimin yedek kulübesinde kalacağını, taktikleri, takım konuşmalarını, oyuncu değişikliklerini ve verilecek oyun içi talimatları siz belirleyin.

Fiyat : 60 TL TTNet Üyelerine 5 TL x 12

Önsipariş vermek için TIKLAYIN

Bu sene önsiparişle almıyorum, Christmas indirimlerini veya Şubat ayındaki 15.3 yamasını bekleyeceğim. 25 liraya falan alınabiliyor o dönem hem de oyun iyice oturmuş oluyor.

Şu oyunu bir ben sevemedim:38573:

Daha detaysız dönemlerinde oynamaya başlamamış olanlar, yani şu sıralar ilk kez oynamaya niyetlenenler altından kalkamazlar zaten. Normal yani... Ben 11 yıldır her serisini çıktığı gün oynamaya başlayan biri olarak, bundan sonra daha kaç yıl devam ederim, tahmin yürütemiyorum bile... Sanırım gittiği yere kadar. :H

Anıl`ın söylediği gibi biraz beklemek daha iyi. Ayrıca oyunun bu sene tanıtımı pek iyi anlatılmadı ya da ben gözden kaçırdım. Yenilikler vs.

Tapatalk

En son 13'ü oynadım, fazla kolay olduğu için bıraktım. Her şeyi dikkate aldığınızda arada kadro uçurumu yoksa her türlü kazanılıyordu.

Alsam mı almasam mı karar veremedim. Bu ön sipariş, oyun piyasaya çıkmadan ne kadar öncesine kadar geçerli? Bir de oyunla ilgili hiç bir bilgi bulamadım henüz.

En son 13'ü oynadım, fazla kolay olduğu için bıraktım. Her şeyi dikkate aldığınızda arada kadro uçurumu yoksa her türlü kazanılıyordu.
13 aşırı kolaydı. Bir noktadan sonra keyif vermemeye başlıyordu. 14 biraz daha profesyonel işi. Ağırlıkla zaman ayırabilecekler için dizayn edilmiş.

Bende bağımlılık yapıyor hanımla kavga ediyorum sonra o yüzden oynamayı bıraktım

Acele etmeyeceğim ben de. İndirim kampanyası olunca alacağım. Alana kadar 14'e devam.

Geri
Üst Alt