Tier 3 FM: "Galatasaray, satın alma opsiyonlu kiralama seçeneğiyle Magassa'yı değerlendiriyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1768838018079.webp

Soungoutou Magassa, Galatasaray tarafından takip ediliyor ve satın alma opsiyonlu kiralama seçeneğiyle değerlendiriliyor. Milan ve Juventus, eski Monaco oyuncusunun durumunu da yakından takip ediyor. (@sebnonda/@footmercato)

gel bakalım magosa gel

Defansın önünde top kapan ama dribling falan yapmayan bir oyuncu tipi gibi geldi bana. Doğru mudur?

Magosa limanııı
Limandır liman
Aman Allah

Yirmi ikisinde
Magosa…
Koşarlar onlaaarrrr…

takip ediliyor ve değerlendiriliyor. durumunu sormamış miyiz peki?

bide buzları eritme yemeği yesinler bizimkiler west ham yöneticileriyle

Beğenmedim Allah korusun diyelim.

Gelirse orta sahada rakipleri ezerek herkesi mest eder ..Hucum yonunde cok birsey beklemeyin ama ayaklari iyi sayilir sadece

Galatasaray, Soungoutou Magassa için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

Küme düşme hattında bulunan West Ham oyuncuyu bırakmaya çok sıcak değil. Olası ayrılık için de kiralama tekliflerini kabul etmiyorlar. (Ertan Süzgün)

Öncelikle biraz araştırma yaptım. Magassa yedek falan değil bildiğin oynuyor. Westham taraftarı da çok memnun oyuncudan. West Ham tehlike bölgesinde. Niye satmak istesinler? Hocaya p.ndik falan atmadiysa ? Biraz ortaya sıkılmış haber gibi

Makatsa geldi mi?

herif takımında sürekli oynuyor adamlar niye kiralık olarak bıraksınlar

ismi çıkan gençler arasında tek ısınamadığım bu oldu

Duran başKanin parası yok gele geçene kiralık teklif ediyor

Geri
Üst Alt