FM Kariyerim | Stancu M. United'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FM Kariyerim | Stancu M. United'da

ufuk bende barcelonada ama 2. kaleci

oyunu açalı uzun süre oluyo pek hatırlamıyorum. ama hiç bi zaman small da oynamıyorum. muhtemelen mediumdur.

fm 2010 ve 11 transfer konusunda saçma olmuş. bütün türk oyuncuları avrupa klüpleri kapıyor. normalde bedava versen alınmicak adamları alıyorlar

fm 2010 ve 11 transfer konusunda saçma olmuş. bütün türk oyuncuları avrupa klüpleri kapıyor. normalde bedava versen alınmicak adamları alıyorlar

aynen aynı sorundan bende şikayetciyim hiç bir futbolcumu Türk takımları almıyo G. Zanı, Barış Özbeki bile Avrupalılar alıyor :)

Benim oyunda da Gökhan Zan'ı Arsenal almıştı :asd:

Stancu hatırlarsanız Fifa tarafından Romanyanın geleceği olarak addedilmişti resmi siteden..

Ara transfer yaması varsa Stancu yu çok sağlam yapmışlar ama diğer türlüde en kötü Ajax a transfer oluyordu hep.

aynen aynı sorundan bende şikayetciyim hiç bir futbolcumu Türk takımları almıyo G. Zanı, Barış Özbeki bile Avrupalılar alıyor :)

oyunu biraz daha gerçekci yapmaları lazım. bu yönü çok saçma olmuş. selçuk sahini bile free transferden mainz alıyor fm nin ne denli saçmaladığının kanıtıdır bu :D

bi de fmde selçuk inan bi türlü gelmiyo arkadaş

trabzondan çok daha fazla maaş öneriyorum

sen bizim ezeli rakibimizsin diyo gelmiyo :D

Bir de bu oyuna gerçekçi derdiniz. :p

beyler oyunda stancu acaip bir şekilde çok iyi :D

stancu bende 1 sezon berbat gidiyor 2. sezon patlama yapiyor. ozellikle topla kosmasini engelleyeceksin ve sut cektireceksin jeneriklik gollere imza atiyor. stancu'yu sattiktan sonra sergio araujo'yu almanizi tavsiye ederim.

Fm kariyerimdeki kadromu göstersem inanmazsınız, herkes hile diyor inandıramıyorum insanlara :o

2j4ue8m.jpg

255use9.jpg

Ben Galatasaray'ı çalıştırmıyorum işsizim, habeller de dikkatimi çektide :asd::asd::asd::asd:

kilit ulan bu ne :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt