FNwHC II

Cevap: FNwHC II

eski japonca gibi yukarıdan aşağı doğru yani :) 1 önceki sayfada deneme yaptım oldu

kufur modern hayatin neresindedir? sorusunu bilimsel bir yonden irdeledigimde HICBIR YERINDE cevabini almis ve cok sasirmistim

bence çok dogru ve şaşılmayacak bir cevap .. küfür etmemeliyiz .. modern insan olucaksak bunu hakkaniyetle yerine getirmeliyiz. küfürün bize kazandırdıgı his sizce nedir ? mental bir masturbasyon degil midir sizce ? eger küfür yerine birkaç kitap okuyup yerinde cümlelerle konuşur isek hem biz hemde toplum kazanmaz mı sizce

dün vay yazdım sonra a yazdım 2 boşluk bıraktım , nokta koydum .sonra 2 boşluk daha bıraktım q yazdım ceza aldım 1 günlük :o

hak etmişsin ama . burda hanımlar genç çocuklar geliyor giriyor onların pskilojisini düşünmek her modun görevi ama dimi ? sonuçta topluma mahal olmuş bir forumun üyesiyiz

qrxn6b.jpg

"terbiyesizligin belgesi" konulu link sn. abdullah tasan'a gonderilmistir

kufur modern hayatin neresindedir? sorusunu bilimsel bir yonden irdeledigimde HICBIR YERINDE cevabini almis ve cok sasirmistim

Bu konuda en az 3 farklı kaynaktan araştırma yapmak gerekir. Sosyolojik, fizyolojik, terminolojik çeşitli makale, deneme ve fabl'ları okursan gerçeğin üstünü örtme konusunda daha vicdan sahibi olup tıpkı benim gibi kamuyu aydınlatmayı kendine görev biçersin renkdaşım.

tesekkurler. aydinlandim diyebilirim ozellikle fabllari okuyunca. andersen ne de guzel betimlemis modern hayati...!

bundan sonra bu başlık altında kitap okuma geceleri düzenleyelim beğendiğimiz bir kitabı okuyup burada paylaşalım ? nasıl olur kültürel boyz ?

tinto brass filmleri izlediğimde 40 dk boyunca küfür edebilirim.

Geri
Üst Alt