FNwHC II

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
Dostlar onceki varyetemiz kurallara uymayan birkac mahoney yuzunden Abdullah abinin adalet gullesini yemisti:

Sınırını aşan her konuda olduğu gibi.

KİLİT.

Bu sefer sinirlari asmayan, maholuk, fasoluk ve hirboluk eksenlerinde KAVRULMAMIS bir FNwHC konusunu olusturalim. :ka19:

Muthis muhabbetlere isik tutalim. :yenieek:

Burasi Fun Nights with Hayri Cund

mvrghx.jpg

Fun Nights with Hayri Cund nedir?

-Gec saatlerde forumda bulunmayi hobi edinmis renkdaslarin sohbet ve espri dolu iletisimleri amaciyla bulustuklari yere

FUN NIGHTS WITH HAYRI CUND denir. :yenieek:

FNwHC'ye hos geldiniz. 24.00 ile 08.00 saatleri disinda yazmazsaniz seviniriz. Yazarsaniz da olur ama pek anlami olmaz :yenieek:​

Cevap: FNwHC II

İlk mesaj benden. I am legend:cool:

konumuz ACILMISTIR.....:yenieek:

Hay anasini 2 dedik 4 olduk rezil olduk offffffffff karizma yapcaz derken offffffffff

Özellikle bayanların konuya girip cinsel organlarının hastalıklarını paylaşmamalarını diliyorum. Kendi ucuzluğu konuyu bozuyor.

Bu giderli tavırımdan sonra herkes FNwHC diliyorum.

şu forumun kıstaslarını biri bana anltırsa çok sevincem .. bir FNwHC kapanışı daha hazmedemem.

en son nba'in nabzini tutuyorduk. hatirladigim kadariyla refik SLAM dergisinden okuduklarini bize satiyordu :SS: ordan devam edelim,,,,,,

Şuan bu saatte sizi ''Genel Sohbet'' başlığına yönlendirmekten başka çarem yok.

Sabah veya öğlen bu konunun geleceği aydınlanır.

FNwHC III

Burasi Fun Nights with Hayri Cund

mvrghx.jpg

Fun Nights with Hayri Cund nedir?

-Gec saatlerde forumda bulunmayi hobi edinmis renkdaslarin sohbet ve espri dolu iletisimleri amaciyla bulustuklari yere

FUN NIGHTS WITH HAYRI CUND denir. :yenieek:

FNwHC'ye hos geldiniz. 23.00 ile 06.00 saatleri disinda yazmazsaniz seviniriz. Yazarsaniz da olur ama pek anlami olmaz :yenieek:

Cevap: FNwHC III

herkese merhaba

Abdullah abi onaylamadı o zaman KİLİT

Özellikle bayanların konuya girip cinsel organlarının hastalıklarını paylaşmamalarını diliyorum. Kendi ucuzluğu konuyu bozuyor.

Bu giderli tavırımdan sonra herkes FNwHC diliyorum.

Geri
Üst Alt