FNwHC II

Cevap: FNwHC II

yasere ne hesap soruyon biz senin takma kol takmis spongebob pozunu her allahin gunu gorup gymlerden soguyoruz denyo adam

ayıp ediyon ama bak sinirlendim ! hırbo musun alttan alttan sokuşturuyorsun hacı sana kaç kere diyecegim ... millette saf inanıyor ..

444.jpg

benziyor la :Z18:

Kanadaya selamlar sevgiler ..

**********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Forumda GAY dakikalar.

o arkdaşı ben çözmüştüm zaten daha önceki başlıklarda paylaştıgım resimlerle ifşa etmiştim kendilerini ..

Olm korkmayın lan son bi kaç aydır otla besleniyorum mg. 87 kiloydum orda şimdi 80'im. Biraz gerileme oldu haliyle ama fazla değil. Gerçi şu karaciğer zilleti bitsin yardırıcam yine.

Geri
Üst Alt