FNwHC II

Cevap: FNwHC II

Aferin Tayfun haklısın askerlikten aldığım disiplin ile daha kudretli bir mod olabilirim.

onu beklerse işi iş yapsın gelsin hemen ... bende çocuklugumdan beri kalkamsını bekliyorum ..

İçfındık 'ın koyduğu resime gülmekten kendimi alamıyorum yeminle............................................................................

1838811,5divgf9NO1DTbXlhmCHzRQv8jpdXTZ5BJuGH46HI5N90%2BULyiWdWElCd4kTBh9ueCs01ebRgPm4S6zQJSCfFSQ%3D%3D.jpg
amor93pu1.gif

insanlar şoka ugruyor valla o çocugu 1.90 salaş bir tip zannetmiştim

Abi resimleri paylaşmayın.

Kafamda kurduğumdan çok farklı çıkıyor bazıları.

:)

sErgen sana aptal desem bana kızar mısın? Yeter lan şu salak karıdan bi gün bahsetme cidden psikolojimi bozdun.

elemanın biri ormanda işerken ki resmini koymuş lan o topiğe aşljkdaşljaşkgaigkaigki :) :asd:

rammstein puss.y uncut izledim (evet daha yeni ) kaldım :O bu şekil .. adamlar ne için yapmış anlamadım

Abi resimleri paylaşmayın.

Kafamda kurduğumdan çok farklı çıkıyor bazıları.

:)

Bir de avatar'la eşleştirme var, uzun süre avatar'larını değiştirmeyenleri o avatar'la özdeşleştiriyorsun. Ona benzetiyorsun zamanla.

O yüzden Volkan Demirel avatarını değiştirdiğin iyi oldu Saykal :asd:

sanki hepiniz cok yakisiklisiniz ya.. siz de koyun resimlerinizi de gorelim ozaman kim kime guluyor (: insanlarin dis gorunusleriyle ilgili boyle yorumlar yapmaniz hic hos degil bence.. yapiyorsaniz da hepiniz resimlerinizi koyup da yapin.

Geri
Üst Alt