FNwHC II

Cevap: FNwHC II

Daha belli değil nereye düştüğüm. Deniz kenarı kafa dinleyeceğim bir yer çıkarsa güzel olur.

Sercanın ne düşündügünü pek çözemiyorum bu sıral renktaş Refik AKKÜLAH .. Sorunları var heralde .. kardeşim biz burda ne için var ? tabiki dinleriz .. en azından ben dinlerim . her yol var .. sadce merhemimi kendi başıma süremiyorum anasını satıyım !

İnternet, telefon ve izin konularında da problem çıkartmayacaklarını düşünüyorum. Bir de spora olmazsa sevinirim iştima olabilir.

refike laf etmeyin adamın son günleri burda gönlünü ferah tutun rentaşın en istiyorsa verin

Benim yaşadığım sorunları şu forumda bir yaşayan daha yoktur ki zaten, böylede büyük konuşurum. Beni bozmadın yani Emrecan Can. :)

ben kimseyi bozmak istemem . üzülürüm sonra .. sadece dertdaş olalım diye yaeni .

kimin hayatı bir roman degildir ki ? kimin için hayat kolaydır ki ? kim demez ki benim yerimde başkası olsa çoktaaan boku yemişti dıtdıtdıt .. Heerkesin dertleri ya da benzerdir . asıl durum paylaşmak paylaşmak ve beyin fırtınası yaratıp hayatımıza bir nebze olsa da oksijen almak ..

ben kimseyi bozmak istemem . üzülürüm sonra .. sadece dertdaş olalım diye yaeni .

kimin hayatı bir roman degildir ki ? kimin için hayat kolaydır ki ? kim demez ki benim yerimde başkası olsa çoktaaan boku yemişti dıtdıtdıt .. Heerkesin dertleri ya da benzerdir . asıl durum paylaşmak paylaşmak ve beyin fırtınası yaratıp hayatımıza bir nebze olsa da oksijen almak ..

dur renk daş benide ağlatıcan :

herkesin için varız renkdaş
227767-Royalty-Free-RF-Clipart-Illustration-Of-Yellow-Smiley-Face-Emoticons-Hugging.jpg

Aysel Kat Deluna'ya benziyor musun yüz olarak*

Refike Iphone 4s alacaktim, ama benden haric elini kimse cebine atmayinca bu is malesef suya düstü.

Kusura bakma Refik.

Refiksiz gececek aylarca bu forum. Cimriler sizi.

Tamam Kat Deluna daha güzel ama çilsiz sende eh işte tamamdır.

Geri
Üst Alt