FNwHC II

Cevap: FNwHC II

İnternet yok dimi Tarıkdaş gemide

Var ama şirketle (karadaki ofis) ve kiracıyla (Shell) olan yazışmalar için kullanılıyor. Hangi ülkenin, hangi limanına ne zaman gideceğin, seyir rotasının ne olacağı gökten vahi inmiyor yani. Tabi bu işin sorumlusu da geminin 3. kaptanı. Pasifiğin ortasında da olsan geminin interneti var; ama çok pahalı bir internet. Megabaytı 1 dolar. Normal olarak gemi personelinin haftada bir mail hakkı var; ama totosuna güvenen istediği gibi de kullanabilir :)

Bir tane vodem al laptobuna takıp gir nete

trollface.jpg

hayırlı olsun mehmet kardeş ..

hayrinin yokluğu hissediliyor:(

ben de metroda bir kiz gördüm bugün. kafasini camdan öbür tarafa cevirirken sanki 1 saniye bana bakti gibime geldi. bana asik olma ihtimali kactir sizce - tecrübeli abilerime danisayim dedim

senin o kızı bir daha görme ihtimalin kadar .

Şimdi Şırnak 'ta askerlik çıktı ya gelince (inş) yandınız beyler artık yaptığım kahramanlıklara (yapmasam bile) inanmak zorundasınız.

olum bişey anlatcam ama gerçek bakın. Geçenlerde Zincirlikuyu Metrobüs istasyonunda bir kız gördüm ama hayatımda gördüğüm en güzel kızlardan biriydi tam tipim yani. Aynı metrobüse bindik bunla ben yol boyu bu kızı kestim o da arada sırada bakar gibi yapıyordu ama çeviriyodu hemen gözlerini ama kız çok güzel yani. Sonra kafaya koydum bu kızı takip etcem diye. Avcılar da indi metrobüsten otobüse geçti bende aynı otobüse bindim bunu taaa Beylikdüzü'ne kadar takip ettim evini falan öğrendim. Sonra bir kaç gün sonra metrobüste yine karşılaştık bu sefer kız beni kesiyodu hatta gülümser gibi yaptı birkez acaba anladı mı lan takip ettiğimi falan bu kızın aşık olma ihtimali nedir ??? Kızın okuduğu üniversiteyi bölümü falan da biliyorum. Acaba abazalık mı yaptım lan kızı takip etmekle falan ?

Kiz kesiyorsa sorun yok,abazaliga devam et Caglar edebildigin kadar :b5:

olum bişey anlatcam ama gerçek bakın. Geçenlerde Zincirlikuyu Metrobüs istasyonunda bir kız gördüm ama hayatımda gördüğüm en güzel kızlardan biriydi tam tipim yani. Aynı metrobüse bindik bunla ben yol boyu bu kızı kestim o da arada sırada bakar gibi yapıyordu ama çeviriyodu hemen gözlerini ama kız çok güzel yani. Sonra kafaya koydum bu kızı takip etcem diye. Avcılar da indi metrobüsten otobüse geçti bende aynı otobüse bindim bunu taaa Beylikdüzü'ne kadar takip ettim evini falan öğrendim. Sonra bir kaç gün sonra metrobüste yine karşılaştık bu sefer kız beni kesiyodu hatta gülümser gibi yaptı birkez acaba anladı mı lan takip ettiğimi falan bu kızın aşık olma ihtimali nedir ??? Kızın okuduğu üniversiteyi bölümü falan da biliyorum. Acaba abazalık mı yaptım lan kızı takip etmekle falan ?

abazalık bunun yanında hicbirşey:ays:

Ben kiz olsam, tecavüzcü coskun sanardim.

Internette gordum bu cocugu. Tuhaf bir durum. Once kendisini, sonra onu oldurecekmis. Bu cocuk Apachi olmak icin cok tipsiz, ne diyonuz bunlara Turkiyede ?

46815_151678641523909_150077521684021_378797_3049779_n.jpg

Geri
Üst Alt