Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

URL=https://imageshack.us]
adsznl2.jpg
[/URL]

on numara transferler tebrik ediyorum pogrebnyakı bende bedavaya aldım vukcevicide 8 m euroya anlaştım ama gelmek istemedi :( onun dısında mehmet yıldızı ve abdurrahmanı sivastan beleşe aldım :)

beyler beni şöle 6-7 ay idare edebilicek bi kaleci arıyorum aykut 6 ay sakatlandı yedektede kalecim yok bildiklerinizi sölerseniz sevinirim

Lütfen biri yardım etsin oyunu bir türlü kuramıyorum geceden beri uyumadım :D

internetten indirebileceğim bir link var mı

Link vs. gibi paylaşımlarda bulunmak kurallarda yasak. Kızmana gerek yok. Arayan bulur.

beyler hepimiz birlikte olsakta bi galatasaray yüz paketi yapsak

hem altyapıdaki oyuncular içinde falan adam gibi bir yüz paketi olur

beyler hepimiz birlikte olsakta bi galatasaray yüz paketi yapsak

hem altyapıdaki oyuncular içinde falan adam gibi bir yüz paketi olur

Valla ben yapmaya çalıştım ama nedense olmadı. fmXML'nin belkide başka bir versiyonu lazımdır. Herşeyi doğru ayarladım ama olmadı nedense. Çok sinir oldum. Photoshop falan herşeyi kullanmıştım.

Murat'ın müthiş save'i görünce feci özendim.Aldığı/sattığı oyunculardan tutun taktiğine kadar aynı olan bir kadro çıkardım.Bakalım tutcak mı falan diye girdim oyuna.

Ligde 6 maçta 6 galibiyet.

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Fiorentina'yla kendi sahamda 1-1,deplasmanda 2-1 yendim.

Şampiyonlar ligi grubumda Barcelona,Sporting L.,Pana. ile eşleştim.İlk maçta Sami Yen'de Barca ile 1-1 berabere kaldım.Deplasmanda Pana'yı 2-1 yendim.

Açın önümü!!!

Bu arada:

Oooo Muraat Durguuunnn olleyyyy :D

ilk sezonum

Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

Geri
Üst Alt