Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Bana sağlam bir ön libero 15 mılyon falan olabilir fiyatı.

bir orta saha oda 10 falan olabilir.

virde forvet 10 15 olabilir onerebilecek varmı:)

Appiah falan olmasın gercekten iyi bir on libero arıyorum:D

ön libero lukman haruna javi garcia orta saha hernanes forvet falcao pogrebnyak keirrison aklıma gelenler

adszyc2.jpg

Yeni buldum bu adamı.

mesela genc oyuncuların ozellikleri gozukmuyor ancak alınca gozukuyor bu oyuncuların ozelliklerini gostermek icin bir ayar varmı?

bu barnega yı Galatasaraya alabilen bir insan evladı varmı yav:D

adamı parar manyagı yaptım nuh diyor peygamber deimyor. aldıgının iki katı para verdim gelmiyor:D

Maas bütcesini nasıl arttırıyoruz. 2008 de transfer bütcesinden maas bğtcesine aktarabiliyorduk bunda bulamadım:D

adamı parar manyagı yaptım nuh diyor peygamber deimyor. aldıgının iki katı para verdim gelmiyor:D

Maas bütcesini nasıl arttırıyoruz. 2008 de transfer bütcesinden maas bğtcesine aktarabiliyorduk bunda bulamadım:D

Editöe ile artırabilirsin.

Banega bende R.Madrid'de sözleşme teklif ettim kabul etti. :D

Editor ile arttırdım bir kere ondada crash dumps hatası verdi:(

Ama taktım bu barnega ya bunu alasıya kadar oyun moyun oynayamam:D

Velete bakl yaa ne paralar verdim kabul etmiyor arkadas.Bu oyunun bu huyunu sevmiyorum dünyadaki hangi oyuncu olursa olsun aldıgı paranın 3 katını teklif eden yere gider arkadas birde ulan sen dandik bir brezilya takımında oynuyorsun Galatasaray gibi avrupa takımı seni isteyecek 3 katı para verecek kabul etmeyeceksin. hemde dalga geciyor ''Kaale bile almıyorum galatasarayın teklifini'' diyor ulan sen kimsin:D:D

Yien aynı yerden yapyosun board room dan

Geri
Üst Alt