Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Süper Lig + Şampiyonlar Ligi + Fortis Türkiye Kupası 3'lemesini kazandık tekrardan.

Geçen yıl UEFA'yı almıştık bu yıl ŞL,tek fark bu. :)

Helall Murat:) süper gidiyorsun masallah:)

Valla çok iyi gidiyorsun Murat.Hakan abi'nin dediği gibi maşallah.:)

Sağolun.

Arda Turan Arsenal'de

Galatasaray'ın genç kaptanı Arda Turan,01.07.2010 tarihinden itibaren Arsenal'de forma giyecektir.Futbolcunun transferi karşılığında Arsenal ile 21 milyon €'luk bir anlaşma yapılmıştır.Arda'ya Galatasaray'a verdiği hizmetler için teşekkürlerimizi bir borç bilir,futbol hayatında başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

---

Ibrahim Afellay Galatasaray'da

PSV'de forma giyen Ibrahim Afellay,5.25 Milyon € karşılığında bugün Galatasaray'a transfer olmuştur.Arda'nın gidişiyle oluşan yıldız boşluğunu Afellay ile dolduracağımızdan şüphemiz yoktur.Afellay'a Galatasaray forması altında başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

:)

Guzel aciklamalar bunlar, ama basarilarinin sirri nedir Murat Hoca?

Politika kokan cevaplar bunlar :D

Ama cidden, taktigin, antreman sistemin falan neydi anlatir misin biraz?

Muratın taktik cok güzel gercekten:) ben 10 macta 22 gol attım ve her mac ta rakibi eziyorum:D

Zaten Tugs'u kullaniyorum :o

Neyse sagol yine de

Appiah İddaası !

Mehmet Topal'ın mevkisini zenginleştirmek isteyen Galatasaray'da,transfer çalışmaları hız kazandı.Teknik direktör Murat Durgun yaptığı açıklamada : " Transfere kesinlikle ihtiyacımız var,bu transfer yerli veya yabancı olabilir " dedi.

DHA :p

Appiah İddaası !

Mehmet Topal'ın mevkisini zenginleştirmek isteyen Galatasaray'da,transfer çalışmaları hız kazandı.Teknik direktör Murat Durgun yaptığı açıklamada : " Transfere kesinlikle ihtiyacımız var,bu transfer yerli veya yabancı olabilir " dedi.

DHA :p

Mehmet Aurelio Galatasaray'da !

Murat Durgun transferden dolayı son derece mutlu olduğunu basın mensuplarına anlatırken,Marco'nun ağzından şu sözler çıktı : " Ben ufakken zaten Galatasaraylıydım,odamda Prekazi'nin,Tanju'nun boy boy posterleri vardı,renklerine gönül verdiğim takım için oynamak bile büyük bir gurur."

Yeni sezona girerken ...

Aurello iyi adam :) ben de önümüzdeki sezon almayı planlıyorum:D

ben 3. sezona balayacağım transfer döneminde 30un üstündeki herkesi göndermeyi planlıyorum

bana ucuz ve kaliteli en fazla 29 yaşında futbolcular önerirseniz sevinirim

ben 3. sezona balayacağım transfer döneminde 30un üstündeki herkesi göndermeyi planlıyorum

bana ucuz ve kaliteli en fazla 29 yaşında futbolcular önerirseniz sevinirim

Defans'a Breno çok iyi gider.Joseph yobo biraz orta yaşlarda 26 yaşında.Forvete Nicolas Millan.Çok genç 2-3 Sene sonra coşuyor.

Sinan Bolat 5 ay yok,serkan kırıntılı 2 ay...Bende Acilen transfer sezoununda 3 Milyon£ ya Renan'ı aldım botafogodan..

Galatasaray'dan ayrılıp Chelsea'ye transfer olduktan sonra kadroda yaptığım revizyon ve transferler ;

Geri
Üst Alt