Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

vallaha oldu ;) ben üst kısımdaki linklere bakıyormuşum

alt kısımda da varmış;)

Şimdi indiririz bi sorun çıkar.Biz eski oyunumuza devam edelim.

Oyunun hata vermez. Fakat yeni patch'de oyuncu profillerinde de biraz değişiklik varmış. Mesela Ibisevic çok iyi forvet olmuş. Composure 18-19 gibi ki bu da bir nevi Inzaghi yapmış adamı. Adam stres yapmadan çakacak golünü.:) İşte bunun gibi değişiklikleri göremezsin. Yoksa oyununu bozacak kadar bir değişiklik değil bu.

Oyunun hata vermez. Fakat yeni patch'de oyuncu profillerinde de biraz değişiklik varmış. Mesela Ibisevic çok iyi forvet olmuş. Composure 18-19 gibi ki bu da bir nevi Inzaghi yapmış adamı. Adam stres yapmadan çakacak golünü.:) İşte bunun gibi değişiklikleri göremezsin. Yoksa oyununu bozacak kadar bir değişiklik değil bu.

Oyun orjinal olmadığından serial isterse kötü olur. :)

Elinde takımların gerçek logolarıyla yapılmış logo paketi olan varsa bana atabilirmi?

Arkadaşlar elimde Türkiye Süper Ligi, 2. Lig ve 3.Lig takımlarından tam 221 takımın logosu bulunan yama var. İsteyen özelden msj atsın linkini yollayayım.

İşte yılın trasferi C.Ronaldo.ŞLyi kazanınca klüp bayağı bi para bir kaç oyuncuda satıp CR7'yi aldım.

adszzr9.jpg

Sadece Ş.L.'den buı kadar para hayatta gelmez;) Kaç yıldır Fm oynuyorum şahsen bana gelmedi:D

Vallada billada hile yapmadım.166 milyon verdiler.166 peşin verdim.48 milyonda taksit.

Fm yamasını yüklesek crack ister değilmi:D

Daha cıkmadımı crack yapan varsa haber versin bizde indirelim:D

Geri
Üst Alt