Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bende Barça ile başlamıştım da Anıl emmi'nin ballandıra ballandıra anlattığı Galatasaray kariyeri sayesinde tekrar küllerinden doğan sarı-kırmızı sevdamla bırakıverdim Barcelona'yı.Yeni kariyer açtım Galatasaray ile.Bu sefer uzun metrajlı olacak,bundan eminim.

Bu " riskli maça çıkmadan önce save'le,yenilirsen tekrar girersin " olayını yapmadığım kariyer sayısı azdır.Belki 1 belki 2 .. :D İşte bu kariyerimde onlardan biri oldu.

Transfer sezonumda kadroma sadece Appiah'ı kattım,o da bildiğiniz gibi bedava zaten.Başka futbolcu satmadım.Gelecek yıl için 1 transferim var,Temmuz'da geliyor.(yaş sorunu ) Ona da 100.000 € saydım,o kadar.

Tüm bu gelişmelerin devamında Şampiyonlar Ligi ön elemesi kurasında Spartak Moskova'yı çektik.Kolay gibi görünen bu kura hiçte beklediğimiz gibi olmadı,malesef elendik.Takım oturmamıştı,sakatlarımız vardı vs vs ... Bahane çoktu,Şampiyonlar Ligi'nden elenmiştik ama önümüzde daha hedeflerimiz vardı.Lig,Türkiye Kupası ve UEFA Kupası .. Uefa ön elemesinde de Wolfsburg geldi,önceki eşleşmemiz gibi olmamıştı,bu sefer eleyen taraf biz olmuş Dortmund,Rapid,Braga ve Panathinaikos'lu grupta kendimize yer bulmuştuk.İlk 2 maçımızı berabere bitirerek gruptan çıkma umutlarını zayıflatmıştık ama yılmamıştık.Neyse ki kalan iki maçta istediğimiz skorları alıp gruptan çıkmayı başardık.

Sırasıyla PSV,Udinese,Paris SG ve Liverpool gibi takımları eleyip finale çıkmayı başarmıştık.UEFA Kupası dışında oynadığımız diğer kulvarlar olan TSL ve TK'nda da iyi sonuçlar alıyorduk.Ligde 3 hafta önceden şampiyonluğumuz ilan ettik,Türkiye Kupası'nı da finalde BJK'yi 2-0 yenerek aldık.

UEFA Kupası mı noldu ? Final maçı az sonra Manchester City ile.

Saldır Galatasaray .. :D

Yeni sezona geçtim.Bu sezon hedefim Avrupa'dan bir kupa getirmek.Şuan CL'de gruplardan çıktım.

Tesadufün böylesi :D

Aldın mı bari UEFA'yı :D

Arkadaşlar oyundaki en iyi gelecek vaad eden kaleci hangisi.Hugo lioris var bende ama daha iyisi varmı ?

Normal golude penaltıdan attım :D

6'da 6 :D

Renktaşlar gruplardan çıktıktan sonra rakibim Valencia oldu.Deplasmanda iyi sonuç alabilmek için taktiğe ihtiyacım var.Taktiğinizi upload edip bana verebilir misiniz?.:)

Barcelona ile ilk sezonda 3 kupayı da aldım.2. sezonda 250 milyon € bir harcama ile yeniden yapılanmaya gittim ve şimdiden ligde Madrid ile puan farkı 8 falan oldu.Şampiyonlar liginde de grupta rahatız.Bu sezon da bir 3 kupa iyi gelecek :D

La Liga'nın en büyük sıkıntısı olan 25 oyuncu sıkıntısını bu sene aşmış bulunuyoruz :)

Sezon başında iyi bir yapılanmaya girdik. 30 yaş üzeri oyuncularla yollarımızı ayırdık.

Henry, Eto'o, Xavi, Nasri, Robinho gibi çok önemli isimlere 3. sezonumuzda veda ettik. Genç oyuncularımızı ise pişmesi ve yeteneklerini geliştirmesi amacıyla kardeş takımlarımızdan Bolton ve Slavia Prag'a emanet ettik. Tabii diğer Voljvalad ve Gramenet takımlarıda Bolton ve S.Prag'ta oynayamayacak kapasitede olan oyuncularımızı misafir ediyor bir sezon boyunca..

Takım kadromuz aşağıdaki gibi;

Kameni

Asenjo

Puyol -C-

Richards

Pique

Semih Kaya

Henrique

Chiellini

Evra

Alves

Rafael

Santon

Iniesta -C-3

Fabregas

Lassana Diarra

Xabi Alonso -C-2

Mascherano

Messi

C.Ronaldo

Giovinco

Williams Santana

Podolski

Amauri

Agüero

Bojan

İLK 11

----------- Asenjo ---------

Alves---Semih---Puyol---Evra

--------- Mascherano -------

------Fabregas---Xabi-------

Messi----------------Ronaldo

-----------Agüero-----------​

Barış, sanırım 3 sezon falan ilerledin.Bende 2. sezonumu oynuyorum şuan ve 3. sezonun başında Agüero'yu kadroma katmak istiyorum.Nasıl?Memnunmusun sen? Daha önce ki save'lerde pek iş yapmıyor gibiydi.Senin raporuna göre alacağım adamı.

Bir el atıversen :D

3 sezon bitti bu yıl 4.senemiz :)

Agüero değilde daha çok arkasındaki ekibin çok önemli..

Şu anda bende Agüero'nun ligte yaklaşık 17 golü var sezonun ilk yarısında..

Zaman zaman form düşüklüğü yaşıyor ama sana şiddetle tavsiye edeceğim bir isim var; AMAURI..

Bu adam insan falan değil.. Yaş 29, 30 hatta 31.. Bitiricilik 19 ve bulduğunu affetmiyor.

Agüero <--> Amauri dönüşümlü oynatıyorum ben şahsen ve ligin belalısı oldu ikisi..

Agüero'yu al tavsiye ederim ama kötü oynarsa sorumluluk kabul etmem :)

Kadronu yazarsan dahada yardımcı olurum kimleri katman açısından..

Xavi'yi satıp Mascherano'yu alabilirsin. Xavi'nin 4 yaş genç hali..

Şuan ki 11'i yazıyım ben.

------------------Valdes--------------

-----------Puyol------M.Richards------

--Dani Alves-----------------------Lahm

-----------------Veloso-----------------

-----------Fabregas---Inıesta-----------

---Messi-----------------------C.Ronaldo

-----------------D.Villa-----------

Sezon sonunda Inıesta'yı göndermeyi düşünüyorum şu 11'den.Villayı da büyük umutlarla aldım fakat hiç gol atamıyor.Çok pozisyona girdiğinide söyleyemem.O yüzden onu satıp almayı düşünüyorum Agüero'yu.Şimdi ne dersin ? :)

Perugia ile başlıyorum oyuna :) Bana iyi bir forvet söyleyebilecek olan var mı ? Perugia'ya gelecek ama :D

Geri
Üst Alt